27/08/2023 - 17:23
"Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege."

1. Haaland mist penalty en scoort dan 0-1, maar Man City heeft nog late goal Rodri nodig om foutloos te blijven (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege. [naar artikel]

2. Haaland mist penalty en scoort dan 0-1, maar Man City (met Doku op bank) heeft nog late goal nodig om foutloos te blijven (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen puntenverlies voor quadruple-winnaar Manchester City op Bramall Lane, maar wat scheelde het. Nadat Erling Haaland een penalty gemist had scoorde hij toch nog zijn onvermijdelijke goal, alleen maar om Sheffield United vijf minuten voor tijd zien gelijk te maken. Enkele minuten later was daar Rodri to the rescue. De Spanjaard, met een patent op belangrijke goals, bezorgde City toch nog de zege. Aanwinst Jérémy Doku zat meteen in de selectie en op de bank, maar viel niet in. [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. LIVE. Haaland scoort zijn eerste maar zeker niet laatste goal voor Man City: Noor dwingt penalty af en zet om (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag • London Stadium • Aftrap: 17u30 • Scoort Haaland bij z'n Premier League-debuut? [naar artikel]

6. LIVE MAN CITY-LEIPZIG. Net geen wereldgoal voor De Bruyne, maar City wel in zetel: Haaland scoort penalty en rebound nadat ‘KDB’ staalhard tegen lat knalt! (14/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City wil zich vanavond in eigen huis kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League. Na de draw in Duitsland is City nu op een drafje op weg naar de kwartfinales. Haaland zette een penalty om en scoorde twee minuten nadien al de 2-0. Volg het op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

7. Haaland scoort wereldgoal, Doku dribbelt zich in 10 minuten naar record, Openda scoort en maakt ruzie (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is al zeker van een plaats in de achtste finales van de Champions League. Met invaller Doku gingen ze bijzonder vlot voorbij Rode Ster Belgrado. Erling Haaland (2x) en Phil Foden zorgden voor de doelpunten. Ook Loïs Openda en Leipzig zijn al zeker van de eindronde na een 1-2-overwinning op het veld van Young Boys. Openda was trefzeker en scoorde z’n tweede Champions League-doelpunt. [naar artikel]

8. Invaller Romelu Lukaku blijft met Inter foutloos in Serie A, Alexis Sanchez scoort en pakt rood (28/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Internazionale blijft doorstomen in de Serie A. Op het veld van Sampdoria wonnen de Milanezen met 1-3. Romelu Lukaku begin op de bank, Antonio Conte spaarde zijn spits voor de CL-clash met Barcelona komende woensdag. Lukaku zag hoe zijn maatje Alexis Sanchez een hoofdrol opeiste. [naar artikel]

9. Cristiano Ronaldo loodst Manchester naar volgende ronde, Lewandowski scoort met omhaal voor foutloos Bayern (23/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo heeft de crisis bij Manchester United eigenhandig afgezworen. De Portugees legde tien minuten voor tijd met een heerlijke treffer de basis van de zege van United op het veld van Villarreal. Hiermee zijn de Engelsen meteen zeker van een plaats in de volgende ronde. Bayern Munchen heeft ook de verplaatsing naar Dynamo Kiev tot een goed einde gebracht: 1-2. Wie anders dan Robert Lewandowski bracht de Duitse Rekordmeister al vroeg in de wedstrijd op voorsprong met een prachtige omhaal. [naar artikel]

10. Portugal begint foutloos aan WK na spektakelrijk laatste halfuur tegen Ghana, Cristiano Ronaldo scoort historisch doelpunt (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Portugal is met een zege tegen Ghana aan het WK begonnen. Na een moeizame eerste helft brak Cristiano Ronaldo met een penaltygoal in de tweede helft de ban. Het sein voor een spektakelrijk einde van de wedstrijd waarna het uiteindelijk 3-2 werd voor de Portugezen. [naar artikel]