Belisia laat kansen onbenut tegen stug Houtvenne

03/09/2023 - 13:07
"Geen tweede opeenvolgende zege voor Belisia, dat aan Houtvenne een taaie klant had. De bezoekers gingen net als tegen Hades voluit voor de overwinning, maar stuitten op een stugge tegenstander. Belisia-coach Mirko Licata verving rond het uur verdediger Spruyt door aanvaller Martin-Suarez, maar het mocht niet baten. "

1. Belisia laat kansen onbenut tegen stug Houtvenne (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen tweede opeenvolgende zege voor Belisia, dat aan Houtvenne een taaie klant had. De bezoekers gingen net als tegen Hades voluit voor de overwinning, maar stuitten op een stugge tegenstander. Belisia-coach Mirko Licata verving rond het uur verdediger Spruyt door aanvaller Martin-Suarez, maar het mocht niet baten.  [naar artikel]

2. Belisia blijft in het spoor van periodekampioen Hasselt na zege tegen Houtvenne (21/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een driepunter tegen Houtvenne blijft Belisia in het spoor van leider Hasselt. In een evenwichtige eerste helft vielen geen kansen te noteren, maar na de pauze dwong de thuisploeg een manifest veldoverwicht af met een verdiende zege als resultaat. [naar artikel]

3. Sporting Hasselt verliest koppositie aan Belisia na gelijkspel tegen Houtvenne: “De titel pakken wordt nu erg moeilijk” (21/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Sporting Hasselt is leider af na een terecht gelijkspel tegen Houtvenne en verliest de polepostion in de razend spannende titelstrijd aan Belisia. Hasselt liet kansen liggen in een sterke eerste helft, maar moest na rust het spel ondergaan en kwam zelfs nog goed weg met een draw. [naar artikel]

4. TWEEDE AFDELING. Hades dankt Bongiorno, Belisia botst op Houtvenne (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Alessandro Bongiorno heeft Hades met een zuivere hattrick voorbij Wezel geloodst. Tongeren wist met ruime 0-4-cijfers te winnen op het veld van City Pirates. Belisia raakte dan weer niet voorbij een taai Houtvenne. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden van de tweede speeldag in tweede afdeling VV B.   [naar artikel]

5. Quadflieg bezorgt Belisia met vroege goal zege tegen Lebbeke en leidersplaats: ”Niet het beste Belisia” (05/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Belisia staat na welgeteld één week opnieuw aan de leiding. In een matige partij haalden de Bilzenaren het tegen Lebbeke dankzij een vroege goal van Quadflieg. [naar artikel]

6. LIVE. Jonge Duivels laten talrijke kansen onbenut en gaan met 1-1-tussenstand rusten tegen Polen (16/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond is het D-day voor de Belgische beloften. Dan openen de manschappen van bondscoach Johan Walem om 18u30 het Europees Kampioenschap voetbal... [naar artikel]

7. Batshuayi opnieuw beslissend voor Dortmund, maar laat wel enkele wenkende kansen onbenut (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft op de 27e speeldag van de Duitse Bundesliga Hannover geklopt met 1-0. Michy Batshuayi etaleerde andermaal zijn torinstinct... [naar artikel]

8. 'Thuis laat heel wat kansen onbenut' (06/04/2019 - De Morgen)

9. LIVE. Polen maakt uit het niets 1-1 gelijk, Jonge Duivels laten kansen onbenut (16/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. AA Gent laat kansen onbenut en staat op achterstand bij rust (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadio Olimpico (21u00) • Heenwedstrijd 1/16 finale Europa League • Scheidsrechter: Georgi Kabakov (Bul) • Roma mist sterkhouders Zaniolo en... [naar artikel]