Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

‘We krijgen vaak vragen als: ‘Mag ik de burrata met bieten, maar zonder bieten’’: hier ergeren restaurants zich aan

03/09/2023 - 15:16
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘We krijgen vaak vragen als: ‘Mag ik de burrata met bieten, maar zonder bieten’’: hier ergeren restaurants zich aan (03/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


2. Sjiek zomerrecept: coeur de boeuf tomaat met burrata en tuinbonen (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Johan van Bistro Bis en bakker van Brijosh tipt tomaat op de barbecue. [naar artikel]


3. Burrata, mozzarella, stracciatella: wat is nu eigenlijk het verschil? (27/04/2021 - Het Belang van Limburg)

We weten dat het een pak smeuïger is dan mozzarella, maar wat is burrata eigenlijk? En stracciatella, wat heeft dat ermee te maken? Wij zetten alles op een rijtje. [naar artikel]


4. Zomerrecept: coeur de boeuf tomaat met burrata en tuinbonen (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklappen ons hun zomertopper. Chef Johan Haiverlain van Bistro Bis en bakker van Brijosh tipt tomaat op de barbecue. [naar artikel]


5. ‘Pizza toast’-recept van topmodel Hailey Bieber verovert het internet en is perfect voor wie houdt van pizza en burrata (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vraag naar iemand z’n favoriete comfortfood, en heel wat mensen zullen ‘pizza’ antwoorden. Zo ook Hailey Bieber (25). Haar favoriete date night is pizza bestellen en in de zetel kruipen met manlief Justin Bieber. Als ze zelf aan de slag gaat in de keuken, verkiest ze ‘pizza toast’. Even lekker en supersnel klaar. Ze deelde haar recept op TikTok en creëerde een gigantische hype op de video-app. [naar artikel]


6. Wat staat er op het seizoensmenu? Artisjok: “Met verse tomaten en burrata is het een echte delicatesse” (23/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een artisjok ziet er met zijn stugge groene of paarse blaadjes en schubben best mysterieus uit. Toch is de groente de moeite waard om eens mee naar huis te nemen. “Artisjok uit blik geeft een totaal fout beeld van de smaak", vindt chef Peppe Giacomazza. Hoe maak je de geschubde groente makkelijk zelf vers? En in welke gerechten is die het lekkerst? Peppe tipt meerdere bereidingen én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


7. Van kippenworstjes in de oven tot salade met burrata: deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu kook je voor amper 20 euro (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op geld besparen we allemaal graag, maar op smaak liever niet. Deze vijf nieuwe gerechten van het HLN Eten-weekmenu voorzien in beide noden: betaalbaar en tegelijkertijd nog lekker. De kippenworstjes zijn ideaal voor de kinderen, de aardbeienmuffins neem je vrolijk mee naar het werk en die salade met burrata? Die schreeuwt zomer uit. Aan tafel! [naar artikel]


8. Mozzarella of burrata, wat is het verschil? (01/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

We zijn allemaal gek op mozzarella en eten het ook steeds vaker. Belgische zuivelbedrijven produceerden in 2022 liefst 6.000 ton meer mozzarella dan in 2021. Ook burrata zie je steeds vaker opduiken in de winkelrekken. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen die witte bollen? We vroegen het aan Mieke Stevens, zaakvoerder van de Italiaanse delicatessenzaak Casa del Capriccio, die tipt hoe je de lekkernij het best serveert: “Direct uit de koelkast op tafel zetten, dat doe je niet.” [naar artikel]


9. Waar houden jongeren zich mee bezig tijdens de ramadan? En aan welke vragen ergeren ze zich het meeste? (23/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Op 23 maart start de ramadan voor alle moslims in België. Maar wat doen jongeren tijdens die periode? En waar ergeren ze zich het meeste aan als er vragen over de jaarlijkse vastenmaand worden gesteld? Wij gingen op pad in Antwerpen om het aan enkele voorbijgangers te vragen. [naar artikel]


10. Door de strengere coronamaatregelen blijven klanten weg uit restaurants: "Veel restaurants zullen nieuwjaar niet halen" (31/07/2020 - VRT NWS)

Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!