Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Barbecue tijdens deze heerlijke nazomer? 12 experts tippen de beste producten en leggen uit hoe je er een succes van maakt

08/09/2023 - 15:11
"Dit weekend halen we die barbecue misschien wel voor de laatste keer dit jaar boven: vermijd stress en lees hier de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. 12 experts, van vleeschefs en sommelier tot patissier, delen de beste producten en tips om er een smakelijk succes van te maken. Zo pak je het slim aan vanaf de apéro tot het dessert."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Barbecue tijdens deze heerlijke nazomer? 12 experts tippen de beste producten en leggen uit hoe je er een succes van maakt (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend halen we die barbecue misschien wel voor de laatste keer dit jaar boven: vermijd stress en lees hier de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. 12 experts, van vleeschefs en sommelier tot patissier, delen de beste producten en tips om er een smakelijk succes van te maken. Zo pak je het slim aan vanaf de apéro tot het dessert. [naar artikel]


2. Heerlijke nazomer op komst: het  kwik haalt tot 23 graden  (12/10/2017 - VRT NWS)

Afgelopen weken was het weer fris en nat, maar daar komt dit weekend verandering in. Vanaf vrijdagavond  kan u genieten van warm en zonnig weer. Het belooft een fijn nazomerweekend te worden.  [naar artikel]


3. Heerlijke nazomer: extra treinen naar kust en redders in Oostende en Blankenberge (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Spoorwegmaatschappij NMBS legt dit weekend enkele extra treinen in naar de kust, wegens de voorspelde nazomer. In Oostende en Blankenberge zal... [naar artikel]


4. Genieten van heerlijke nazomer: temperaturen tot 26 graden! (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag schijnt de zon door een laagje hoge wolken. Het wordt warm voor de tijd van het jaar met maxima tussen 22 graden in de Hoge Venen en 25 of... [naar artikel]


5. Opnieuw heerlijke nazomer in zicht: kwik stijgt vanaf donderdag weer tot 20 graden (20/10/2019 - Het Nieuwsblad)

Nog niet klaar voor de herfst? Dan heb je geluk. De temperaturen schieten in de tweede helft van komende week immers weer opvallend omhoog. Op piekmomenten haalt het kwik zelfs een mooie 20 graden. Dat bevestigt het KMI. [naar artikel]


6. Met houtskool, briketten of krantenpapier: barbecue-expert Peter De Clercq legt uit hoe je jouw barbecue het makkelijkst in gang krijgt (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]


7. Bewoners Heyvis genieten van heerlijke barbecue (28/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Mooi weer? Dat vraagt om een heerlijke barbecue. In woonzorgcentrum Heyvis bakte kokkin Vanessa lekkere hamburgers, spek en worsten. De bewoners genoten van dit leuke initiatief! [naar artikel]


8. Geen chemische producten, wel aardappels en citroenen: twee experts leggen uit hoe je je barbecue het best onderhoudt (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw barbecue klaar voor de eerste worstjes van de lente, maar geen idee hoe je hem nu het best schoonmaakt? En mag je nog je houtskool van vorig jaar gebruiken? Schoonmaakexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq leggen het toestel op de rooster. “Gebruik nooit agressieve, chemische producten.” [naar artikel]


9. Van het aperitief tot het vlees en het dessert: 12 experts tippen de beste producten voor de ultieme barbecue dit weekend (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan. [naar artikel]


10. NINA tipt: permanente versmarkt met heerlijke producten (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Natuurlijk vinden we allemaal het idee van een eigen moestuintje aantrekkelijk, maar in de praktijk heeft niet iedereen een tuin en halen we [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!