Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van het aperitief tot het vlees en het dessert: 12 experts tippen de beste producten voor de ultieme barbecue dit weekend

10/08/2023 - 13:27
"Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van het aperitief tot het vlees en het dessert: 12 experts tippen de beste producten voor de ultieme barbecue dit weekend (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu we die barbecue éindelijk kunnen bovenhalen de komende dagen: vermijd stress en ontdek de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. Chef Hendrik Dierendonck leert je de kneepjes van het barbecuevak, grillmaster Peter De Clercq selecteert de beste ribbetjes, HLN-chef Jelle Beeckman tipt verrassende side dishes en sommelier Sepideh schenkt de meest verfrissende rosé in om dat alles mee door te spoelen. Van apéro tot dessert: zo pak je het slim aan. [naar artikel]


2. Van aperitief tot dessert: 13 recepten voor een perfecte picknick (25/07/2020 - Knack)

En toen werd het zomer. Laat ons schalen vol lekkers maken, lachen en dansen tot diep in de nacht met wie ons lief is. [naar artikel]


3. Van aperitief tot dessert: dit feestmenu van Sandra Bekkari maak je klaar met het hele gezin (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]


4. Welke keuzes maak je bij dat grote all-in buffet op vakantie? En ga je voor aperitief én dessert of niet? 8 tips om te genieten zonder schuldgevoel (04/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Veel mensen die een kilootje kwijt willen, letten extra op hun eten. Op vakantie gaan of genieten tijdens het weekend kan in die gevallen een bron van stress zijn. Want welke keuzes maak je in de rij voor dat grote buffet op je all-in vakantie? Bestel je die cocktail op restaurant of niet? En na de vakantie of het weekend: hoe pak je het dan weer aan als je hier en daar te veel hebt gegeten? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft 8 concrete tips om zorgeloos te genieten. [naar artikel]


5. Geen chemische producten, wel aardappels en citroenen: twee experts leggen uit hoe je je barbecue het best onderhoudt (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw barbecue klaar voor de eerste worstjes van de lente, maar geen idee hoe je hem nu het best schoonmaakt? En mag je nog je houtskool van vorig jaar gebruiken? Schoonmaakexpert Liesbeth Verboven en grillmaster Peter De Clercq leggen het toestel op de rooster. “Gebruik nooit agressieve, chemische producten.” [naar artikel]


6. Barbecue tijdens deze heerlijke nazomer? 12 experts tippen de beste producten en leggen uit hoe je er een succes van maakt (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend halen we die barbecue misschien wel voor de laatste keer dit jaar boven: vermijd stress en lees hier de beste tips voor een lekker, verrassend en goed gebakken buffet. 12 experts, van vleeschefs en sommelier tot patissier, delen de beste producten en tips om er een smakelijk succes van te maken. Zo pak je het slim aan vanaf de apéro tot het dessert. [naar artikel]


7. Na vlees, vis en groentjes : een dessert om te proberen op de barbecue (24/05/2020 - Het Belang van Limburg)

De coronacrisis doet ons massaal in de keuken duiken. Van taarten en brownies bakken tot zomerse zoetigheden in elkaar flansen: wij proberen elke week populaire recepten uit met een minimum aan basic ingrediënten. [naar artikel]


8. Dessert op de barbecue? Kinderspel! (29/08/2020 - Metro)

Als je het woord ‘barbecue’ laat vallen, beelden we ons doorgaans in dat er een sappig stuk vlees of een vis ligt te bakken op het rooster. Maar waarom zou je niet profiteren van de warme houtskool om ook je dessert klaar te maken? En nee, we hebben het voor alle duidelijkheid niet over de […] Het bericht Dessert op de barbecue? Kinderspel! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Met houtskool, briketten of krantenpapier: barbecue-expert Peter De Clercq legt uit hoe je jouw barbecue het makkelijkst in gang krijgt (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]


10. Patiënt in ‘Topdokters’ levensgevaarlijk verbrand na aansteken van barbecue: experts waarschuwen (08/06/2017 - Het Nieuwsblad)

In Topdokters was deze week te zien hoe een jongeman na het aansteken van een barbecue met aanmaakvloeistof werd verbrand over negentig procent van zijn lichaam. Het was niet zeker of hij het zou overleven. Daarom tien vuistregels van brandwondenexperts voor het startende BBQ-seizoen en zeven tips voor als het toch zou mislopen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!