Het vijfsterren hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen moet op zoek naar een nieuwe directeur. De Nederlands-Limburger Marc Alofs, heeft na 4,5 jaar besloten te vertrekken. Het hotel is het meest luxueuze en duurste van de stad en telt 3 restaurants met in totaal 4 Michelinsterren. [naar artikel]
Met drie maanden vertraging worden deze middag de nieuwe Michelinsterren voor België en Luxemburg uitgereikt. Behoudt ons land met het Antwerpse restaurant Zilte van Viki Geunes en Hof van Cleve van Peter Goossens haar twee driesterrenrestaurants? En welke nieuwe parels verschijnen er aan het culinaire firmament in de provincie Antwerpen en de rest van het land? Volg het hier vanaf 12 uur live op de voet! [naar artikel]
Restaurant Hertog Jan at Botanic met chef Gert De Mangeleer mag ook een tweede ster in ontvangst nemen. Het restaurant bevindt zich in het pas geopende hotel The Botanic Sanctuary in Antwerpen. Hertog Jan was ook al de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau. [naar artikel]
Het is vandaag sterrenslag in de Antwerpse Zoo. Eens de stress is verteerd, wacht ’s avonds een prestigieus galadiner voor 700 genodigden. Vier Vlaamse sterrenchefs gaan er aan de slag, maar de onmisbare schakel in het Michelin-evenement is Tom Bossuyt, de executive chef van het congrescentrum van de dierentuin. Een etmaal voor het grote gebeuren slopen we binnen in zijn keukens. “Je bent waarschijnlijk de eerste ooit die hier binnendringt.” [naar artikel]
In de Antwerpse Zoo worden maandag de Michelinsterren uitgereikt. Het is vooral uitkijken naar het resultaat van het Hof van Cleve en het nieuwe restaurant van Peter Goossens. Volg hier live alle ontwikkelingen. [naar artikel]
Hij vertrok met niets in zijn zakken, behalve wat kledij en een stevige dosis doorzettingsvermogen, en kijk: een vierduizend kilometer lange roadtrip later heeft de voormalige Antwerpse fitnessshopuitbater Bart Dobbelaere een deal met drieduizend winkels om de caloriearme sauzen van Rabeko te verdelen in Canada. “Ik heb vaak gedacht: als ik hier een hartaanval krijg, dan is het gedaan.” [naar artikel]
Twee sterren in twee jaar, de opmars van The Jane in Antwerpen leek niet te stuiten. Helaas heeft topkok Sergio Herman niet voor een absolute [naar artikel]
Eerder deze week kwam het nieuws dat Sergio Herman dit jaar naast zijn derde Michelinster voor The Jane greep. Inleesstem Mathieu De Blauwe [naar artikel]
Ook Nederland blijft voorlopig slechts twee driesterrenrestaurants tellen. Bij de uitreiking van de Michelinsterren bij onze noorderburen kreeg slechts één restaurant een promotie van één naar twee sterren, vijf restaurants kregen een eerste ster. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.