Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Rousseau en Roma-gemeenschap gaan volgende week in dialoog over incident in Sint-Niklaas

06/10/2023 - 16:31
"Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zal volgende week in dialoog gaan met de Roma-gemeenschap in Sint-Niklaas. Dat bevestigt de woordvoerder van de gemeenschap aan onze redactie. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hij groeide uit tot de posterboy van de Franse Romagemeenschap, nu is zanger Kendji Girac neergeschoten in bizar incident (23/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Een kogel door zijn borstkas heeft maandag bijna het leven gekost aan de populaire Franse zanger Kendji Girac (27). De man is niet meer in levensgevaar, maar over de omstandigheden van het incident is veel onduidelijkheid. Schoot hij zichzelf onbedoeld door de borst, of is er nog iemand betrokken? De politie heeft een onderzoek geopend. [naar artikel]


2. ‘Vlamingen besmeuren de Romagemeenschap’ (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Rousseau en Roma-gemeenschap gaan volgende week in dialoog over incident in Sint-Niklaas (06/10/2023 - Het Nieuwsblad)

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zal volgende week in dialoog gaan met de Roma-gemeenschap in Sint-Niklaas. Dat bevestigt de woordvoerder van de gemeenschap aan onze redactie. [naar artikel]


4. Terreurproces laveert van incident naar incident (13/12/2022 - De Standaard)

Het assisenproces over de terreuraanslagen in Zaventem en Maalbeek zit na zijn eerste week al drie dagen achter op schema. Los van de juryleden die afvielen, sleept het proces zich van incident naar incident. [naar artikel]


5. Vivaldi sleept zich van incident naar incident en er liggen nog enkele belangrijke wolfijzers op de weg (22/12/2022 - Het Nieuwsblad)

Van incident naar incident sleept de federale regering zich voort naar het jaareinde. Volgend jaar wacht echter het moment van de waarheid voor de bonte coalitie van premier Alexander De Croo. Zeker voor het begin van de zomer moet die nog knopen zien door te hakken in een trits belangrijke dossiers. Anders wordt het bilan dat Vivaldi aan de kiezer kan voorleggen maar magertjes. Met welke wolfijzers ligt de bochtige, steile weg naar succes bezaaid? [naar artikel]


6. Incident tijdens speech Conner Rousseau: “Politie zou man die podium wilde bestormen hebben tegengehouden” (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de nieuwjaarsspeech van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vond een incident plaats waarbij een man werd weggeleid door de politie. Dat vernam VTM NIEUWS. Het zou om een man gaan die voor het podium agressief begon te roepen. Rousseau verklaarde op VTM Nieuws dat de man het podium wou bestormen. [naar artikel]


7. Incident op nieuwjaarsreceptie Vooruit: man wil podium bestormen tijdens speech van Conner Rousseau (22/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Politie grijpt in bij incident tijdens speech Conner Rousseau: “Man gedroeg zich luidruchtig, maar het bleek om misverstand te gaan” (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de nieuwjaarsspeech van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vond een incident plaats waarbij een man even werd weggeleid door de politie. Dat vernam VTM NIEUWS. Rousseau verklaarde dat de man het podium naar verluidt wilde bestormen, maar zo ver kwam het niet. Volgens de politie had de betrokkene ook geen kwade bedoelingen. [naar artikel]


9. Politie grijpt in na incident tijdens nieuwjaarsspeech Conner Rousseau, maar man had geen slechte bedoelingen (22/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Politie grijpt in na incident tijdens nieuwjaarsspeech Conner Rousseau, maar blijkt misverstand te zijn (22/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!