Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Chefs serveren luxefastfood

28/04/2017 - 21:53
"Tot maandagavond loopt het culinaire festival Antwerpen Proeft. Tientallen chefs pakken er uit met hun mooiste en lekkerste creaties. Dit jaar"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chefs serveren luxefastfood (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tot maandagavond loopt het culinaire festival Antwerpen Proeft. Tientallen chefs pakken er uit met hun mooiste en lekkerste creaties. Dit jaar [naar artikel]


2. Vijfentwintig chefs serveren charitatief sterrendiner in Brussel (16/02/2019 - Metro)

In drie Brusselse sterrenrestaurants serveren vijfentwintig Belgische en internationale chefs zaterdagavond een sterrendiner. De opbrengst gaat naar de Zuid-Afrikaanse organisatie “Isabelo, feeding hungry minds”. Dat initiatief, in 2009 opgericht door de Nederlandse chef Margot Janse, levert vijf dagen per week maaltijden aan 1.500 kansarme kinderen in Franschhoek. Pascal Devalkeneer van “Chalet de la forêt”** in […] Het bericht Vijfentwintig chefs serveren charitatief sterrendiner in Brussel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Het is vandaag ... hamburgerdag: drie chefs serveren hun allerlekkerste recepten (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is het de Internationale Hamburgerdag. Hoe kan je die het best bieren? Met een smakelijke burger, natuurlijk. VTM-huiskok Loïc Van Impe,... [naar artikel]


4. De favoriete frituren van 17 Vlaamse (sterren)chefs: “Hier serveren ze de échte Belgische frieten” (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet. Voor hoeveel snacks gaan zij, hoe moeten hun frieten gebakken zijn en welke saus kan niet ontbreken? We passeerden bij 17 chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Sofie Dumont en Tim Boury, om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “In deze frituur zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, zoals het hoort.” [naar artikel]


5. Deze 3 chefs serveren vanaf nu elke weekdag verse inspiratie op je bord: “Koken moet plezant zijn, ook na een drukke werkdag” (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat eten we vandaag? Het is een vraag die we ons allemaal wel eens stellen. Vanaf nu krijgen we daar hulp bij van drie topchefs, die exclusief voor HLN elke dag recepten en tips delen. “Ik denk dat ik sneller pizzaballetjes met chorizo en tomatensaus op tafel zet dan dat je een pizza kan bestellen.” [naar artikel]


6. 54 jonge chefs serveren vanaf maart driegangenmenu voor 59 euro: hier kan je reserveren én dit staat er op de kaart (13/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jammer voor de 30-plussers, maar iedereen onder die leeftijd met een passie voor lekker eten heeft geluk: vanaf vandaag kan je reserveren voor de nieuwe editie van Jong Keukengeweld. 54 jonge topchefs stellen hun restaurant open door een gastronomisch driegangenmenu te voorzien voor 59 euro. Wat mag je verwachten van de menu’s? Onze culinaire journaliste zocht het uit én tipt zes topchefs die zeker de moeite waard zijn. [naar artikel]


7. Twintig jonge chefs die volgens ons het allerbeste eten (blijven) serveren (25/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Zijn aangepaste wijnen op restaurant straks passé? Deze chefs serveren alcoholvrije dranken: “Er kruipt enorm veel tijd in” (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws voor Vlamingen die zich aan Tournée Minerale wagen: steeds meer restaurants bieden bij hun menu’s aangepaste dranken zonder alcohol aan. We gaan langs bij drie adressen die er een erezaak van maken en lang naar volwaardige alternatieven zochten. Zijn hun creaties even lekker als een wijntje? En hoeveel betaal je ervoor? “In vergelijking met de moeite die we erin steken is dit heel eerlijk geprijsd.” [naar artikel]


9. In New York serveren ze noedels gemaakt van ijs (05/10/2016 - Het Belang van Limburg)

De Japanse noedelsoep ramen wint ook bij ons steeds meer aan populariteit, maar nu zijn ze in New York al met een nieuwe versie op de proppen gekomen. Het restaurant The Dessert Kitchen serveert er namelijk noedels in ijsvorm. [naar artikel]


10. Waarom je bij kaas eigenlijk witte wijn moet serveren (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Kaas- en wijnavond gepland? Voor je jezelf enthousiast naar de rekken met rode wijn begeeft: lees eerst even dit. Want in tegenstelling tot wat [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!