Jonge papa Daelmans scoort in blessuretijd gelijkmaker voor Maasland NO in Hamont

08/10/2023 - 13:41
"KFC Hamont en Maasland NO deelden de punten zaterdagavond in hun onderlinge duel in tweede provinciale B na een late bezoekende treffer: 1-1."

1. Jonge papa Daelmans scoort in blessuretijd gelijkmaker voor Maasland NO in Hamont (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

KFC Hamont en Maasland NO deelden de punten zaterdagavond in hun onderlinge duel in tweede provinciale B na een late bezoekende treffer: 1-1. [naar artikel]

2. Nieuweling Lars Daelmans sluit crossseizoen af met een tweede plaats: “Ik kijk echt uit naar mijn overstap naar de juniors” (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Veel volk in Oostmalle voor de traditionele Sluitingsprijs. De meeste aandacht ging natuurlijk naar de afscheidnemende Ellen Van Loy. Maar ook de andere crossers kregen hun verdiende aandacht en aanmoedigingen. Zo ook nieuweling Lars Daelmans die tweede werd. [naar artikel]

3. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

4. Sensatie op Mexicaanse velden: doelman van 44 (!) maakt zich onsterfelijk met gelijkmaker in blessuretijd (30/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een doelman die scoort, het is eens iets anders. In onze Jupiler Pro League zagen we het ooit Silvio Proto doen in zijn tijd bij Beerschot én ook [naar artikel]

5. Feest op de Freethiel na gelijkmaker in blessuretijd tegen Club Brugge (11/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League in extremis punten laten liggen op het veld van Waasland-Beveren. Blauw-zwart, dat zonder Gouden Schoen Ruud Vormer speelde, leek op weg naar een 1-0 zege maar een owngoal van Clasy in de extra tijd zorgde voor de 1-1 eindstand. [naar artikel]

6. LIVE. Anderlecht geeft het weg, Owusu prikt in blessuretijd gelijkmaker binnen (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

7. LIVE. ‘Aanvaller’ Courtois zorgt mee voor gelijkmaker Real diep in blessuretijd, Benzema werkt af (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Speeldag 17 • Estadio Mestalla • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

8. Racing slikt diep in blessuretijd gelijkmaker tegen tien Brusselaars (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk liet zondagavond een unieke kans liggen om zich op de tweede plaats te nestelen. Tegen tien spelers van een bewonderenswaardig Union slikte Racing in de 95ste minuut op hoekschop nog de gelijkmaker van Undav (1-1). [naar artikel]

9. Wellen slikt in blessuretijd gelijkmaker tegen Betekom (27/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na vijf duels op een rij zonder zege leek Wellen tegen Betekom op weg naar drie gouden punten, maar in blessuretijd maakte de tien van Betekom alsnog de gelijkmaker. [naar artikel]

10. Atlético Madrid lijdt duur puntenverlies door gelijkmaker in blessuretijd (19/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid heeft dinsdagavond tijdens de tiende speelronde van La Liga duur puntenverlies geleden tegen Rayo Vallecano. Het Madrileens onderonsje eindigde op 1-1 na een late gelijkmaker. [naar artikel]