Racing slikt diep in blessuretijd gelijkmaker tegen tien Brusselaars

12/09/2021 - 23:29
"KRC Genk liet zondagavond een unieke kans liggen om zich op de tweede plaats te nestelen. Tegen tien spelers van een bewonderenswaardig Union slikte Racing in de 95ste minuut op hoekschop nog de gelijkmaker van Undav (1-1)."

1. Wellen slikt in blessuretijd gelijkmaker tegen Betekom (27/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na vijf duels op een rij zonder zege leek Wellen tegen Betekom op weg naar drie gouden punten, maar in blessuretijd maakte de tien van Betekom alsnog de gelijkmaker. [naar artikel]

2. Waarom KRC Genk tegen tien spelers van Union alsnog tegen de lamp liep (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk morste zondagavond met punten tegen een moedig Union. Racing slikte in minuut 95, opnieuw op hoekschop, de gelijkmaker (1-1) tegen tien Brusselaars. Duur puntenverlies, dat verschillende oorzaken had. [naar artikel]

3. Sevilla lijkt op weg naar zure nederlaag, tot doelman Bounou er zich diep in blessuretijd mee komt moeien (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dolle taferelen in La Liga, gisteravond. Sevilla-keeper Yassine Bounou scoorde in de uitwedstrijd tegen Real Vallodolid diep in blessuretijd immers nog de gelijkmaker. De Marokkaanse doelman schoot in de 95ste minuut keurig de 1-1 binnen. [naar artikel]

4. Arokod’Air beloont tien Genkse krijgers diep in blessuretijd met verdiende gelijkmaker (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een kopbal in de 97ste minuut bezorgde de hoog opverende Tolu Arokodare KRC Genk een oververdiend punt tegen Anderlecht (1-1). De thuisploeg had 82 minuten moeten strijden met tien tegen elf, nadat ref Van Driessche Bonsu Baah met een lichte rode kaart van het veld had gestuurd. [naar artikel]

5. Bayram knalt gelijkmaker diep in de blessuretijd tegen de kruising (04/03/2024 - Sporza)

6. Koude douche voor STVV, dat in blessuretijd nog gelijkmaker slikt tegen Eupen (03/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een opdoffer voor STVV! De Limburgers leken tegen een erg bleek Eupen op een zuinige, maar verdiende zege af te stevenen, maar zoals al vaker dit seizoen zat het venijn hem weer in de staart van de match. Pantovic zadelde Stayen in blessuretijd op met een flinke kater. [naar artikel]

7. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker, Brusselaars springen over Club naar derde plek (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen na de 0-1-nederlaag tegen Union Berlin heeft Union zondagmiddag de kans gegrepen om over Club Brugge naar de derde plaats te springen. Al had het team van coach Karel Geeraerts wel bloed, zweet en tranen nodig om in eigen stadion een punt uit de brand te slepen tegen Westerlo. Invaller Nilsson maakte pas diep in blessuretijd gelijk. [naar artikel]

8. STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen (03/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning. [naar artikel]

9. Aanvoerder Heynen redt diep in blessuretijd nog een punt voor bleke leider (17/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Een bleke leider KRC Genk leed voor het eerst dit seizoen twee matchen op rij puntenverlies. Toch smaakte het punt op KV Mechelen nog mierzoet, aanvoerder Bryan Heynen kopte pas in de slotseconden van de vier minuten blessuretijd de gelijkmaker (2-2) tegen de netten. [naar artikel]

10. Charleroi vergeet match te beslissen en slikt later opdoffer van Oostende (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft de drie punten niet kunnen thuishouden tegen Oostende. De Carolo’s domineerden de hele partij, maar scoren lukte lange tijd niet. Het was wachten tot een strafschop van Perbet in de 78e minuut om de ban te breken. Charleroi ging nog op zoek naar een tweede treffer, maar slikte diep in de blessuretijd een zure gelijkmaker: 1-1. Voor Oostende is dit het eerste puntje van 2019, Charleroi laat de kans liggen om naast Anderlecht te komen en ziet zijn kans op een Play-off 1-ticket verkleinen. [naar artikel]

11. AA Gent sleept diep in blessuretijd nog een knap punt uit de brand tegen Wolfsburg (24/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft op de valreep een knap gelijkspel behaald tegen Wolfsburg. De Buffalo’s stonden na 23 minuten al op een 0-2-achterstand, maar de tweede treffer van Roman Yaremchuk zorgde diep in blessuretijd nog voor een 2-2-gelijkspel. [naar artikel]

12. Uitgerekend nieuwkomer Kerk bezorgt Antwerp levensbelangrijke zege tegen leider Racing Genk, gelijkmaker sterft in blessuretijd op de lat (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk kon de winnaar van het weekend worden, maar het bleef als enige van de top vier achter zonder punten. Antwerp kwam met 0-1 winnen - op een diefje, maar dat telt ook. Nieuwkomer Gyrano Kerk besliste de match. [naar artikel]

13. Kanaries blijven achter met 0 op 9 na pijnlijke thuisnederlaag tegen Cercle Brugge (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)

STVV zit in de hoek waar de klappen vallen. Tegen Cercle werd thuis verloren met 1-2. Brüls scoorde vanop de stip, maar kon een 0 op 9 niet verhinderen. De gelijkmaker van Cacace diep in blessuretijd werd afgekeurd na een discutabele tussenkomst van de VAR. [naar artikel]

14. Treffer Feyenoord diep in blessuretijd 'laatste' doelpunt ooit (27/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Michiel Kramer zorgde in het eredivisieduel tussen FC Utrecht en Feyenoord diep in blessuretijd voor de 3-3. Het doelpunt van de spits in de [naar artikel]

15. Berge verlost Racing in slotseconde (31/10/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk leek woensdagavond heel lang op weg naar zijn tweede thuisnederlaag van het seizoen. Tot Sander Berge de 2-2 diep in blessuretijd heerlijk voorbij Bolat poeierde. Racing werd zo beloond voor de vechtlust die het in de slotfase toonde. Het voetbal, dat moet nog altijd beter. [naar artikel]

16. Soumah bezorgt Anderlecht in extremis zege tegen Standard (23/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft de crisis op de valreep buiten de deur gehouden. Paars-wit boog tegen Standard een achterstand nog om in een zege. Ivan Santini scoorde een heerlijke gelijkmaker, nieuwkomer Bubacarr Sanneh buffelde de 2-1 diep in de blessuretijd binnen. [naar artikel]

17. VIDEO. Zwoegen tot diep in blessuretijd: bedenkelijke penalty en ingeving van Preud'homme trekken Rouches over streep tegen stug KV Kortrijk (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zwoegen tot diep in blessuretijd. Een ingeving van Preud’homme bezorgde Standard de zege tegen een stug KV Kortrijk. 2-1. [naar artikel]

18. Anderlecht wint op nippertje van Standard (23/09/2018 - Het Belang van Limburg)

19. Mousa Dembélé pakt rood na stevige schop diep in blessuretijd (29/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Het werd voor Mousa Dembélé, vier dagen na de 1-5 nederlaag tegen het Shandong Luneng van Marouane Fellaini, opnieuw een namiddag om snel te vergeten. Zijn team Guangzhou R&F verloor met 2-0 van Shenzhen en Dembélé kreeg diep in blessuretijd rood na een schaamtelijke schop. [naar artikel]

20. Stokkem VV eindigt met negen en slikt twee late goals tegen Hoeselt: 2-3 (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Stokkem VV (tweede provinciale A) moest uiteindelijk met negen man pas diep in blessuretijd het hoofd buigen voor Hoeselt: 2-3. De broers Kobe en Senne Appermont scoorden elk één keer voor de bezoekers. [naar artikel]

21. Ongeinspireerde brusselaars nemen pas in extremis afstand van Racing Genk (11/04/2019 - De Morgen)

Racing Genk heeft met tien man tot acht minuten voor tijd zege in zicht [naar artikel]

22. Late gelijkmaker zindert na bij STVV: “Dit is een regelrechte hold-up” (04/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV zag drie zekere punten door de neus gebeurd na een vreemde gelijkmaker diep in blessuretijd. De Kanaries schoten zichzelf in de voet door hun overwicht niet om te zitten in de verlossende 2-0. “Dit komt hard aan, het zal een paar dagen duren om van deze dreun te bekomen”, sakkerde Jarne Steuckers. [naar artikel]

23. Union en Dante Vanzeir wippen eersteklasser Moeskroen uit de beker en dat ondanks rode kaart (02/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Met Moeskroen ligt meteen al een club uit 1A uit de beker. Les Hurlus kwamen op voorsprong tegen 1B-club Union en leken helemaal op rozen te zitten na een rode kaart voor de thuisploeg, maar met tien man ging Union in het slot zowaar nog erop en erover. Vanzeir en Nielsen hielpen de Brusselaars diep in blessuretijd aan een ticket voor de achtste finales. [naar artikel]

24. VIDEO. Vincent Kompany slikt in blessuretijd van degradatietopper gecontesteerde gelijkmaker, thuispubliek woedend op VAR (12/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Burnley heeft belangrijk en pijnlijk puntenverlies geleden in de degradatietopper tegen Luton Town. De ploeg van Vincent Kompany kwam na 36 minuten op voorsprong, maar slikte in de 92ste minuut nog de 1-1. Er kwam een VAR-check voor een mogelijke fout op doelman Trafford, maar de 1-1 werd uiteindelijk goedgekeurd. [naar artikel]

25. Bayern slikt in slotseconden gelijkmaker in topper tegen Dortmund, tot grote woede van Oliver Kahn (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft in het ultieme slot een punt thuisgehouden tegen rivaal Bayern München. Het ging nog van 0-2 naar 2-2. De gelijkmaker van Anthony Modeste viel in de slotseconden. [naar artikel]