KRC Genk boekt ruime zege tegen onmachtig Kortrijk

29/04/2017 - 19:54
"KRC Genk is zo goed als zeker van groepswinst in play-off 2 B. De mannen van coach Stuivenberg hebben Kortrijk met groot gemak opzij gezet: het werd 3-0. Trossard bracht de thuisploeg na een kwartier al op voorsprong vanop de penaltystip. Daarna trof Schrijvers nog 2 keer raak."

1. KRC Genk boekt ruime zege tegen onmachtig Kortrijk (29/04/2017 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk is zo goed als zeker van groepswinst in play-off 2 B. De mannen van coach Stuivenberg hebben Kortrijk met groot gemak opzij gezet: het werd 3-0. Trossard bracht de thuisploeg na een kwartier al op voorsprong vanop de penaltystip. Daarna trof Schrijvers nog 2 keer raak. [naar artikel]

2. AA Gent boekt tiende opeenvolgende thuiszege tegen onmachtig KV Kortrijk (28/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Logische zege voor de Buffalo’s die voor rust echter niet bepaald bij de les waren. Kortrijk profiteerde echter niet van het veelvuldig Gents balverlies en bekocht dat in de tweede helft. Onder impuls van regisseurs Kums en Odjidja bracht AA Gent na rust het betere voetbal en dankzij doelpunten van Ngadeu en de onvermijdelijke David werd de bezoekende afweer ontmanteld. De geruststellende prestatie na rust zorgt ervoor dat de Buffalo’s vol vertrouwen kunnen afreizen naar Oekraïne. [naar artikel]

3. Kortrijk in top zes na overwinning tegen onmachtig Charleroi (04/11/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk heeft zich middels een 2-1 zege in eigen huis verzekerd van een voorlopig plaatsje in Play-off 1. Na een nochtans erg magere wedstrijd tegen Charleroi bezorgden prijsschutter Saadi en Idir Ouali de Kerels de volle buit, een zwak Charleroi moet zich bezinnen. [naar artikel]

4. Kortrijk pakt vijfde thuiszege op rij tegen onmachtig Mechelen (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk klimt over Mechelen en Oostende en kan daarmee wat vrijer ademen na een vroeg afgedwongen zege tegen een makke tegenstander die het... [naar artikel]

5. Antwerp rukt op naar derde plaats na ruime zege tegen Zulte Waregem Antwerp rukt op naar derde plaats na ruime zege tegen Zulte Waregem (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zijn tweede thuiszege van het seizoen geboekt in de Jupiler Pro League. De Great Old klopte Zulte Waregem met 3-0, net zoals drie weken geleden tegen Kortrijk. Oulare opende al snel de score en halverwege de eerste helft stond het 2-0 na een eigen doelpunt van de bezoekers. Hairemans zette op het uur een penalty om waarvoor Zulte-speler en Antwerpenaar Michaël Heylen een tweede gele kaart kreeg. Antwerp komt zo op de derde plaats te staan op negen punten van leider Club Brugge waar het volgend weekend op bezoek gaat. De Antwerpenaars zijn tot nu toe ongeslagen tegen de West-Vlaamse eersteklassers (3-4 op Oostende en 3-0 tegen Kortrijk en Zulte Waregem): in Brugge zijn ze gewaarschuwd. [naar artikel]

6. Invaller Giroud bezorgt offensief onmachtig Arsenal in extremis puntje tegen Man United (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United heeft vandaag de topper in de Premier League tegen Arsenal níet winnend kunnen afsluiten. Het was Juan Mata die de klas van [naar artikel]

7. Onmachtig Club mag Champions League vergeten na verlies tegen Turkse Basaksehir (02/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Geen Champions League voor Club Brugge dit seizoen. Blauw-zwart kwam op bezoek bij Basaksehir nooit in zijn spel en ging met 2-0 de boot in na twee Turkse doelpunten in de eerste helft. Voor de troepen van Ivan Leko wacht nu de vierde en laatste voorronde van de Europa League. [naar artikel]

8. Champions League – Onmachtig Anderlecht loopt in Parijs tegen vierde nederlaag op rij aan (31/10/2017 - Metro)

RSC Anderlecht heeft dinsdagavond op de vierde speeldag in groep B van de Champions League met 5-0 (rust: 2-0) verloren op bezoek bij het Franse Paris Saint-Germain. Met vijftien tegendoelpunten en nul gescoorde doelpunten blijft paars-wit puntenloos laatste in de groep en is kwalificatie voor de achtste finales nu ook mathematisch niet meer mogelijk. Daardoor […] [naar artikel]