Kortrijk pakt vijfde thuiszege op rij tegen onmachtig Mechelen

16/12/2017 - 21:52
"KV Kortrijk klimt over Mechelen en Oostende en kan daarmee wat vrijer ademen na een vroeg afgedwongen zege tegen een makke tegenstander die het..."

1. Kortrijk pakt vijfde thuiszege op rij tegen onmachtig Mechelen (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk klimt over Mechelen en Oostende en kan daarmee wat vrijer ademen na een vroeg afgedwongen zege tegen een makke tegenstander die het... [naar artikel]

2. AA Gent boekt tiende opeenvolgende thuiszege tegen onmachtig KV Kortrijk (28/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Logische zege voor de Buffalo’s die voor rust echter niet bepaald bij de les waren. Kortrijk profiteerde echter niet van het veelvuldig Gents balverlies en bekocht dat in de tweede helft. Onder impuls van regisseurs Kums en Odjidja bracht AA Gent na rust het betere voetbal en dankzij doelpunten van Ngadeu en de onvermijdelijke David werd de bezoekende afweer ontmanteld. De geruststellende prestatie na rust zorgt ervoor dat de Buffalo’s vol vertrouwen kunnen afreizen naar Oekraïne. [naar artikel]

3. Vijfde thuiszege op rij voor KV Mechelen, Waasland-Beveren in slechte papieren (17/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen hield voor de vijfde keer op rij de drie punten thuis: tegen Waasland-Beveren werd het 2-0. Nils Schouterden scoorde voor rust in twee tijden. De bezoekers voetbalden nochtans goed mee en maakten meermaals aanspraak op een goal maar ondermeer Gano werd afgevlagd voor buitenspel en trapte de bal op de onderkant van de lat. Beide ploegen kregen ook na rust mogelijkheden om te scoren maar pas in het slot maakte Claes er met een heerlijke loeier 2-0 van. Malinwa staat zo plots in de subtop, Waasland-Beveren blijft onderin in slechte papieren... [naar artikel]

4. KV Mechelen haalt vijfde thuiszege op rij (17/12/2016 - Het Belang van Limburg)

5. Kortrijk in top zes na overwinning tegen onmachtig Charleroi (04/11/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk heeft zich middels een 2-1 zege in eigen huis verzekerd van een voorlopig plaatsje in Play-off 1. Na een nochtans erg magere wedstrijd tegen Charleroi bezorgden prijsschutter Saadi en Idir Ouali de Kerels de volle buit, een zwak Charleroi moet zich bezinnen. [naar artikel]

6. KRC Genk boekt ruime zege tegen onmachtig Kortrijk (29/04/2017 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk is zo goed als zeker van groepswinst in play-off 2 B. De mannen van coach Stuivenberg hebben Kortrijk met groot gemak opzij gezet: het werd 3-0. Trossard bracht de thuisploeg na een kwartier al op voorsprong vanop de penaltystip. Daarna trof Schrijvers nog 2 keer raak. [naar artikel]

7. Viert Mechelen tegen Kortrijk zijn eerste thuiszege? (13/08/2016 - Sporza)

Mechelen hoopt vanavond op zijn eerste driepunter in het vernieuwde AFAS Stadion. De bezoekers uit Kortrijk willen na de pandoering bij Anderlecht dan weer eerherstel. [naar artikel]

8. Mechelen walst over onmachtig Lierse in spectaculaire streekderby (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]

9. LIVE: Koita en Ito bezorgen efficiënt STVV dubbele voorsprong tegen onmachtig Mechelen (03/12/2023 - Sporza)

In de buik van de Jupiler Pro League krijgt KV Mechelen zondagnamiddag STVV over de vloer. De kloof tussen beide teams bedraagt één schamel puntje. Is het verschil op het veld ook klein? Volg de match hier fase per fase vanaf 16 uur. [naar artikel]