Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Opvallende tanden, een schofferend gebaar en een spannende finale: dit was aflevering 4 van ‘De slimste mens’

19/10/2023 - 23:01
"In de vierde aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ ging nieuwkomer en rapper K1D met de meeste aandacht lopen. Zijn woonplaats, zijn schoenen en zelfs zijn tanden waren het bespreken waard. “Het is de eerste keer dat een kandidaat crocs draagt.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Opvallende tanden, een schofferend gebaar en een spannende finale: dit was aflevering 4 van ‘De slimste mens’ (19/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In de vierde aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ ging nieuwkomer en rapper K1D met de meeste aandacht lopen. Zijn woonplaats, zijn schoenen en zelfs zijn tanden waren het bespreken waard. “Het is de eerste keer dat een kandidaat crocs draagt.” [naar artikel]


2. Lachen met K3 en de witte sportsokken van BV’s: tweede ‘Slimste Mens’-aflevering kent spannende ontknoping (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ze is intelligent en heeft de spelgoden aan haar kant. En dus zou Ella Leyers (32) wel eens verrassend ver kunnen geraken in ‘De Slimste Mens ter... [naar artikel]


3. Een Indische versie van ‘Loft’ en “de vechtpartij” van Erik Van Looy: acteur Frank Lammers steelt de show in spannende ‘Slimste Mens’-aflevering (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

We zijn nog maar één week ver in ‘De Slimste mens ter Wereld’ en de VIER-quiz heeft al een eerste kandidaat voor de finaleweken, die in december zullen betwist worden. Met een tweede klinkende overwinning op rij eigende Ella Leyers (32) zich dat eerste ticket toe. Toch was het vooral Nederlander Frank Lammers (48) die de show stal met z’n gevatte en scherpe humor. Helaas betekende één geniaal moment van Hans Vanaken (28) de ondergang voor de ‘Undercover’-acteur. [naar artikel]


4. Kerstcadeautjes en een spannende finale: dit was de laatste aflevering van ‘De slimste mens’ (23/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Het werd een ongemeen spannende finale. Merol begon zwak maar maakte een opmerkelijke remonte. Geert Meyfroidt wist helemaal niets te vertellen over zijn allerlaatste filmpje, maar bleef nipt Arjen Lubach voor zodat hij samen met Merol de finale mocht spelen. Daarin vertrok Meyfroidt met een 70-tal seconden achterstand maar die werkte hij snel weg. Pop art-kunstenaar Roy Lichtenstein leverde Meyfroidt uiteindelijk de overwinning op. [naar artikel]


5. Zatte wijven, gekke hoofddeksels en een zeer spannende finale: dit was aflevering 5 van ‘De slimste mens ter wereld’ (23/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. ‘De Slimste Mens’ aflevering 9: zo kan Julie Colpaert de Slimste Vrouw ter Wereld worden (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat razend hard voor Julie Colpaert. De VTM-journalist moet enkel en alleen woensdagavond de tiende aflevering van ‘De Slimste Mens ter... [naar artikel]


7. Eddy Wally, een opvallende ring en een oneerbaar voorstel: dit was aflevering 24 van ‘De slimste mens ter wereld’ (23/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Vijfde aflevering van ‘House of the Dragon’ belooft opnieuw veel spannende momenten: “De koning zal sterven” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘House of the Dragon’, de allereerste ‘Game of Thrones’-spin-off, kende drie weken geleden de beste release ooit van een HBO-programma. En toch blijven de makers lustig reclame maken voor de reeks. Ondertussen zitten we al aan de vijfde aflevering en die belooft, net zoals zijn voorgangers, opnieuw ontzettend spannend te worden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!