Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Israël bestookt na Gaza ook Westelijke Jordaanoever

22/10/2023 - 09:01
"08:36 Het Israëlisch leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op een moskee op de bezette Westelijke Jordaanoever.. Daarmee dreigt het Israëlisch-Palestijns conflict verder uit te deinen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Israël bestookt na Gaza ook Westelijke Jordaanoever (22/10/2023 - De Tijd)

08:36 Het Israëlisch leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op een moskee op de bezette Westelijke Jordaanoever.. Daarmee dreigt het Israëlisch-Palestijns conflict verder uit te deinen. [naar artikel]


2. LIVE GAZA. Palestijns kind (13) gedood door Israëlisch leger op Westelijke Jordaanoever - Israël bestookt voertuig met VN-waarnemers in Libanon (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Israëlische aanval heeft in Libanon een voertuig getroffen met waarnemers van de Verenigde Naties. Dat zeggen twee anonieme ingewijden tegen persbureau Reuters. Israël heeft de Verenigde Staten voorgesteld maandag in gesprek te gaan over het geplande offensief in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. En de Verenigde Staten blijven wapens leveren aan Israël. Het gaat onder meer om bommen en straaljagers. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


3. WHO: “7 miljoen dollar nodig voor gezondheidsnoden in Gaza en Westelijke Jordaanoever” (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat er de komende zes maanden 7 miljoen dollar nodig zal zijn om de toegenomen gezondheidsnoden op de Westelijke Jordaanoever en in de Gazastrook te beantwoorden. De Gazastrook ligt intussen al meer dan een week onder vuur door het Israëlische leger, na een nieuwe escalatie in het conflict tussen de terreurorganisatie Hamas en Israël. [naar artikel]


4. Live - Israël stopt levering elektriciteit aan Gaza • Doden en gewonden op de Westelijke Jordaanoever (07/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Canada: ‘Israël niet achter aanval op ziekenhuis Gaza’ • Dode na luchtaanval Israël op moskee Westelijke Jordaanoever (22/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Steekt oorlog in Gaza lont in kruitvat op Westelijke Jordaanoever? (25/10/2023 - De Tijd)

19:07 Nu de oorlog in Gaza weer volop woedt, loopt ook de temperatuur op de al maanden broeierige Westelijke Jordaanoever gestaag op. Als het kruitvat ontploft, dreigt een rampscenario in het gebied waar Is... [naar artikel]


7. Ook op Westelijke Jordaanoever en in Libanon staan zenuwen gespannen: breidt oorlog in Gaza uit naar hele regio? (26/10/2023 - VRT NWS)

De oorlog in Gaza veroorzaakt ook grote beroering in de regio. Al dagen wordt er onderhandeld om te vermijden dat het conflict uitbreidt, maar de zenuwen staan gespannen. Dat is zeker zo op de Westelijke Jordaanoever, maar ook in Libanon en de andere landen in de buurt. [naar artikel]


8. Live - Opnieuw geen communicatiediensten meer in Gaza • Borrell veroordeelt Israëlische aanvallen op Westelijke Jordaanoever (01/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Opnieuw geen communicatie- en internetdiensten in Gaza • Josep Borrell veroordeelt Israëlische aanvallen op Westelijke Jordaanoever (01/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Terwijl de wereld naar Gaza kijkt, neemt ook op Westelijke Jordaanoever geweld toe (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Niet alleen Gaza staat in brand, maar ook op de Westelijke Jordaanoever steekt de lont stilaan in het kruitvat. Op drie weken tijd werden meer Palestijnen hun huis uitgejaagd dan tijdens heel 2022. Ook vielen er meer dan honderd doden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!