28/10/2023 - 10:01
"Toumani Camara moet nog even wachten op een eerste overwinning in de Amerikaanse NBA. De 23-jarige Brusselaar verloor vrijdag met zijn team Portland ook hun tweede wedstrijd van het seizoen."

1. Meer minuten, maar een nieuwe (nipte) nederlaag: Toumani Camara verliest ook tweede NBA-wedstrijd met Portland (28/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Toumani Camara moet nog even wachten op een eerste overwinning in de Amerikaanse NBA. De 23-jarige Brusselaar verloor vrijdag met zijn team Portland ook hun tweede wedstrijd van het seizoen. [naar artikel]

2. LIVE NBA. Meer minuten, maar wel nieuwe nederlaag: Toumani Camara bij thuisdebuut voor Portland nipt onderuit tegen Orlando (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het spektakel is begonnen. Deze week startte een nieuw seizoen in de NBA - dit jaar nog wat interessanter want met Toumani Camara (23) hoopt een Belg te schitteren. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder! [naar artikel]

3. Portland razend na nederlaag: team van Camara krijgt geen time-out en verliest nog in slot (24/01/2024 - Sporza)

De Portland Trail Blazers kunnen hun nederlaag tegen Oklahoma City maar moeilijk verkroppen. Met nog 15 seconden op de klok stonden ze nog op voorsprong, maar het team van Toumani Camara ging nog onderuit nadat coach Chauncey Billups geen time-out had gekregen. Ze tekenen nu beroep aan. [naar artikel]

4. NBA. Victor Wembanyama speelt ondanks nederlaag records van de tabellen bij de Spurs, Toumani Camara verliest met Portland van kampioen Denver (24/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Toumani Camara heeft met Portland niet kunnen verrassen tegen regerend NBA-kampioen Denver. De Trail Blazers gingen vrijdag voor eigen publiek onderuit met 112-127. [naar artikel]

5. LIVE NBA. Toumani Camara maakt meeste minuten van het seizoen bij Portland, maar verliest tegen LeBron en co (18/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het spektakel is volop bezig. En het nieuwe seizoen in de NBA is dit jaar nog wat interessanter want met Toumani Camara (23) loopt er dit seizoen ook een Belg rond. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder! [naar artikel]

6. Toronto en Denver herpakken zich in NBA-play-offs na nederlaag, Portland loopt uit (17/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Toronto en Denver hebben dinsdagavond (plaatselijke tijd) allebei hun tweede wedstrijd in de play-offs van de NBA gewonnen. De Raptors, geleid door... [naar artikel]

7. Houston Rockets openen competitie met nederlaag na verlenging bij Portland (27/12/2020 - Het Belang van Limburg)

De Houston Rockets zijn zaterdagnacht, drie dagen later dan oorspronkelijk de bedoeling was, begonnnen aan de nieuwe NBA-competitie. De Rockets, die eerder deze week vanwege een aantal coronabesmettingen binnen de selectie niet konden aantreden tegen Oklahoma City Thunder, gingen in een spectaculair duel onderuit bij de Portland Trail Blazers. Het werd 128-126. [naar artikel]

8. VIDEO. Toumani Camara kan nederlaag van Portland niet verijdelen, NBA-commentator schrikt zich rot: “Die bal komt mijn richting uit” (09/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Onze 23-jarige landgenoot Toumani Camara heeft woensdag met Portland een nederlaag geleden bij Sacramento in de NBA. De Kings haalden het met 121-118 na een verlenging. [naar artikel]

9. LIVE NBA. Pijnlijke nederlaag voor Camara en co: Portland geeft kloof van 26 punten nog uit handen (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. VIDEO. Toumani Camara draagt steentje bij aan zege van Portland, LeBron James lijdt z’n zwaarste nederlaag sinds 2003 (28/11/2023 - Het Belang van Limburg)

In de NBA heeft onze landgenoot Toumani Camara een 114-110-overwinning behaald tegen de Indiana Pacers. [naar artikel]