Sporza

29/10/2023 - 15:03
"Meer dan ze zelf zullen toegeven, is de wedstrijd voor beide ploegen cruciaal voor de sfeer rond en binnen de club. Zowel Antwerp als Club Brugge is momenteel niet in grootse vorm, maar een overwinning in de topper zou voor een ommekeer kunnen zorgen. Volg de wedstrijd vanaf 13.30 uur op deze pagina of luister naar Radio 1."

1. LIVE: Jutgla zet Club Brugge net voor rust op voorsprong met fabelachtig doelpunt! (29/10/2023 - Sporza)

Meer dan ze zelf zullen toegeven, is de wedstrijd voor beide ploegen cruciaal voor de sfeer rond en binnen de club. Zowel Antwerp als Club Brugge is momenteel niet in grootse vorm, maar een overwinning in de topper zou voor een ommekeer kunnen zorgen. Volg de wedstrijd vanaf 13.30 uur op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

2. Costa redt Bayern tegen rode lantaarn met fabelachtig doelpunt (18/12/2016 - Sporza)

Bayern München staat woensdag als leider aan de aftrap in de topper tegen Leipzig. Het kostte de Rekordmeister wel bloed, zweet en tranen bij rode lantaarn Darmstadt. [naar artikel]

3. Niet Neymar, wel Richarlison is de held van Brazilië met fabelachtig doelpunt: Goddelijke Kanaries dollen met Servië (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Neymar haalt die zesde ster toch nog maar best even van zijn broekje. Na een energievretende wedstrijd konden de Brazilianen zich pas halverwege de tweede helft ontdoen van een heel stug Servië. Richarlison stond een uur lang te knoeien, maar sloeg dan twee keer toe: eerst met een binnentikker, daarna met een ronduit fenomenale retro. [naar artikel]

4. Goal van het seizoen? Angel Correa schiet Atlético Madrid vanaf de middencirkel fabelachtig op voorsprong (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Villarreal-Atlético Madrid was de topper op zondag in de Spaanse La Liga. Yannick Carrasco zag na tien minuten al hoe zijn ploegmaat Angel Correa uitpakte met een schitterende lob vanaf de middencirkel. [naar artikel]

5. De fantastische dribbel van Jutgla en de binnentikker van Sowah: zo kwam Club Brugge op voorsprong tegen Atlético (04/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge blijft verbazen in de Champions League. Bij de rust stond blauw-zwart 1-0 voor tegen Atlético Madrid. Met dank aan Kamal Sowah, die Jan Breydel deed ontploffen met een doelpunt in de 36ste minuut. Al was het toch vooral met dank aan Ferran Jutgla, die een prachtige dribbel uit zijn Spaanse sloffen schudde en Sowah bediende. [naar artikel]

6. LIVE: Net voor rust knalt Jutgla Club Brugge met knap afstandsschot op voorsprong (26/11/2023 - Sporza)

Als ze bij Club Brugge straks zonder zorgen rond de kersttafel willen zitten, dan moeten er dringend punten gepakt worden. Te beginnen vandaag tegen OH Leuven. Coach Ronny Deila uitte zich deze week optimistisch, vertalen zijn spelers dat naar het veld aan Den Dreef? Volg de partij live om 16 u. [naar artikel]

7. LIVEBLOG STVV-CLUB BRUGGE. Jutgla brengt Club al vroeg op voorsprong! (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Met STVV en Club al zeker van hun plekje in respectievelijk de Europe play-offs en Champions’ play-offs, is het zaak om vertrouwen op te doen en toch maar die extra punten te sprokkelen. Op het Truiense kunstgras moet Club Antwerp afhouden, en terwijl richting nummer twee Anderlecht sluipen. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVE: Jutgla zet Club Brugge snel op voorsprong, maar Mignolet valt opnieuw geblesseerd uit (17/03/2024 - Sporza)

STVV en Club Brugge kennen hun lot al en dus mogen ze vandaag vroeger dan de rest aan de bak. Wie tankt nog wat extra vertrouwen met het oog op de play-offs? Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

9. LIVE: Jutgla laat winnende treffer liggen in slot, valt er nog een doelpunt? (12/11/2023 - Sporza)

Club Brugge en Cercle Brugge staan oog in oog met elkaar in het Jan Breydelstadion. Wie kroont zich tot "de ploeg van 't stad" in Brugge? Mis niks van de strijd op deze pagina en op Radio 1. [naar artikel]