Sporza

26/11/2023 - 17:01
"Als ze bij Club Brugge straks zonder zorgen rond de kersttafel willen zitten, dan moeten er dringend punten gepakt worden. Te beginnen vandaag tegen OH Leuven. Coach Ronny Deila uitte zich deze week optimistisch, vertalen zijn spelers dat naar het veld aan Den Dreef? Volg de partij live om 16 u."

1. LIVE: Net voor rust knalt Jutgla Club Brugge met knap afstandsschot op voorsprong (26/11/2023 - Sporza)

Als ze bij Club Brugge straks zonder zorgen rond de kersttafel willen zitten, dan moeten er dringend punten gepakt worden. Te beginnen vandaag tegen OH Leuven. Coach Ronny Deila uitte zich deze week optimistisch, vertalen zijn spelers dat naar het veld aan Den Dreef? Volg de partij live om 16 u. [naar artikel]

2. LIVE OHL-CLUB BRUGGE. Ferran Jutglà zet Club Brugge net voor rust op voorsprong met prachtig afstandsschot (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Igor Thiago én Ferran Jutglà staan samen aan de aftrap terwijl Club Brugge bij OH Leuven op zoek gaat naar een deugddoende driepunter. Net voor rust knalde Jutglà Club Brugge van buiten de zestien op voorsprong. Andreas Skov Olsen sukkelt sinds de derby tegen Cercle met een spierblessure en begint op de bank. Helpt het spitsenexperiment van Deila blauw-zwart aan de zege? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

3. VIDEO. Pure masterclass in topper tegen Arsenal: Kevin De Bruyne knalt Manchester City op voorsprong met heerlijk afstandsschot (26/04/2023 - Het Belang van Limburg)

De topper tussen Manchester City en Arsenal is helemaal losgebroken. In het begin van de wedstrijd trapte onze landgenoot de Citizens op voorsprong met een geniaal laag schot. [naar artikel]

4. LIVE. Da Silva Lopes brengt Cercle Brugge met heerlijk afstandsschot op voorsprong in kelderkraker tegen Waasland-Beveren (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Jan Breydelstadion • Waasland-Beveren volgt als laatste op één punt van Cercle [naar artikel]

5. De fantastische dribbel van Jutgla en de binnentikker van Sowah: zo kwam Club Brugge op voorsprong tegen Atlético (04/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge blijft verbazen in de Champions League. Bij de rust stond blauw-zwart 1-0 voor tegen Atlético Madrid. Met dank aan Kamal Sowah, die Jan Breydel deed ontploffen met een doelpunt in de 36ste minuut. Al was het toch vooral met dank aan Ferran Jutgla, die een prachtige dribbel uit zijn Spaanse sloffen schudde en Sowah bediende. [naar artikel]

6. LIVE: Jutgla zet Club Brugge net voor rust op voorsprong met fabelachtig doelpunt! (29/10/2023 - Sporza)

Meer dan ze zelf zullen toegeven, is de wedstrijd voor beide ploegen cruciaal voor de sfeer rond en binnen de club. Zowel Antwerp als Club Brugge is momenteel niet in grootse vorm, maar een overwinning in de topper zou voor een ommekeer kunnen zorgen. Volg de wedstrijd vanaf 13.30 uur op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

7. LIVEBLOG STVV-CLUB BRUGGE. Jutgla brengt Club al vroeg op voorsprong! (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Met STVV en Club al zeker van hun plekje in respectievelijk de Europe play-offs en Champions’ play-offs, is het zaak om vertrouwen op te doen en toch maar die extra punten te sprokkelen. Op het Truiense kunstgras moet Club Antwerp afhouden, en terwijl richting nummer twee Anderlecht sluipen. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVE: Jutgla zet Club Brugge snel op voorsprong, maar Mignolet valt opnieuw geblesseerd uit (17/03/2024 - Sporza)

STVV en Club Brugge kennen hun lot al en dus mogen ze vandaag vroeger dan de rest aan de bak. Wie tankt nog wat extra vertrouwen met het oog op de play-offs? Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 13.30 uur. [naar artikel]

9. Martin Skrtel rukt op als centrale verdediger, dribbelt vier man en knalt de bal met een afstandsschot binnen (20/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Martin Skrtel stond met Fenerbahce 0-1 achter tegen Konyaspor en besloot dan maar om het heft in eigen handen te nemen. De centrale verdediger [naar artikel]