Sporza

01/11/2023 - 22:01
"Kortrijk leeft al maanden in crisissfeer. Een nederlaag in de beker tegen tweedeklasser Dender kunnen de West-Vlamingen missen als kiespijn. Volg de onderlinge confrontatie op deze pagina of luister naar Radio 1."

1. LIVE: Tienkoppig Dender dwingt Kortrijk tot strafschoppen na zenuwslopende verlengingen (01/11/2023 - Sporza)

Kortrijk leeft al maanden in crisissfeer. Een nederlaag in de beker tegen tweedeklasser Dender kunnen de West-Vlamingen missen als kiespijn. Volg de onderlinge confrontatie op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

2. Tienkoppig Ajax na verlengingen voorbij Schalke, Lyon door na strafschoppen (21/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ajax heeft in de kwartfinales ei zo na een 2-0 voorsprong uit de heenmatch te grabbel gegooid tegen Schalke 04. De Duitsers scoorden vroeg in de [naar artikel]

3. Standard na verlengingen en strafschoppen voorbij Kortrijk naar kwartfinale Croky Cup (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na Cercle heeft ook Standard zich geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. De Rouches hadden op de schaatsbaan in Kortrijk verlengingen en strafschoppen nodig, maar klaarden uiteindelijk toch de klus. [naar artikel]

4. KV Kortrijk kent alle moeite tegen tienkoppig Dender, maar stoot na strafschoppen wel door (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk bekert een ronde verder, maar daarvoor moest het wel uit zijn pijp komen. Dender kwam op voorsprong en bleef de hele wedstrijd lang een taaie klant voor KVK. Na strafschoppen sleepte KV Kortrijk het ticket voor de volgende ronde van de Croky Cup uit de brand. [naar artikel]

5. LIVE: Kortrijk botst op tienkoppig blok van Dender en gaat naar verlengingen (01/11/2023 - Sporza)

6. LIVE: Kortrijk botst op tienkoppig blok van Dender en lijkt op weg naar verlengingen (01/11/2023 - Sporza)

7. Club YLA wint zenuwslopende bekerfinale na strafschoppen, OH Leuven blijft weer met lege handen achter (01/05/2024 - Sporza)

Club YLA heeft voor het eerst in de clubgeschiedenis de beker van België gewonnen. Club rekende pas na strafschoppen af met OH Leuven. Na 120 minuten was een evenwichtige wedstrijd aan Den Dreef op 1-1 geëindigd. Club miste geen penalty en won de strafschoppenreeks met 2-4. [naar artikel]

8. Live - Argentinië en Nederland moeten verlengingen spelen in zenuwslopende kwartfinale (09/12/2022 - De Morgen)

9. LIVE CROKY CUP. Op naar strafschoppen? Union en Genk houden elkaar (voorlopig) ook in verlengingen in evenwicht (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en KV Oostende hebben zich geplaatst voor de halve finale van de Croky Cup. Malinwa won eenvoudig tegen KV Kortrijk (3-0), Oostende... [naar artikel]

10. Milan door het oog van de naald tegen Rio Ave na verlengingen en 24 (!) strafschoppen (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan heeft zich met zeer veel moeite geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De Rossoneri hadden strafschoppen nodig tegen het... [naar artikel]