Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Koen werd misbruikt door pater: “Ik heb geprobeerd nog iets van mijn leven te maken. Dat is grotendeels mislukt”

02/11/2023 - 11:01
"Dichter Koen Stassijns werd op z’n twaalfde misbruikt door een pater in het Sint-Jozefscollege van Aalst. “Ik ben nu zeventig jaar en heb gepoogd iets van mijn leven te maken. Dat is grotendeels mislukt. Maar ik heb het tot mijn taak gemaakt te spreken. Voor die ontelbare anderen die nog zwijgen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Koen werd misbruikt door pater: “Ik heb geprobeerd nog iets van mijn leven te maken. Dat is grotendeels mislukt” (02/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Dichter Koen Stassijns werd op z’n twaalfde misbruikt door een pater in het Sint-Jozefscollege van Aalst. “Ik ben nu zeventig jaar en heb gepoogd iets van mijn leven te maken. Dat is grotendeels mislukt. Maar ik heb het tot mijn taak gemaakt te spreken. Voor die ontelbare anderen die nog zwijgen.” [naar artikel]


2. "Het is een slecht geschreven boek van een mislukt politicus, mislukt cafébaas en nu ook mislukt schrijver" (20/01/2018 - De Morgen)

Hans Vandeweghe is sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


3. "Ik heb geprobeerd en geprobeerd, maar ik ben op": waarom heel wat artiesten als The Weeknd en Adele hun tournee plots uitstellen of annuleren (25/10/2022 - VRT NWS)

Van Justin Bieber tot The Weeknd, van Adele tot Animal Collective: steeds meer bekende en minder bekende artiesten annuleren last minute hun tournee. Hoe komt het dat artiesten hun shows plots uitstellen of annuleren, in tijden waarin we weer volop samen kunnen genieten van livemuziek? En hoe zit het met Belgische artiesten? [naar artikel]


4. Van Quickenborne getuigt over seksueel misbruik van pater: ‘Als jongens ziek waren, kwam er een pater op de kamer: ‘Doe je broek maar uit’’ (24/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Alles-of-nietspoging van Evy Poppe op big air mislukt: “Nog maar drie keer geprobeerd op training” (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Snowboardster Evy Poppe heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de finale van de big air op de Olympische Winterspelen van Peking. In haar laatste run moest onze 17-jarige landgenote veel risico’s nemen en ging het fout. [naar artikel]


6. ‘Poetin heeft altijd geprobeerd de Europese cohesie te ondermijnen. Dat is totaal mislukt’ (23/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Professor Sven Biscop: ‘Poetin heeft altijd geprobeerd de Europese cohesie te ondermijnen. Dat is totaal mislukt’ (24/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Koen Wauters over legerdienst: “Nog geprobeerd om mij te laten afkeuren, maar dat is mislukt” (03/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Koen Wauters getuigde maandag op radiozender Joe over zijn legerdienst, naar aanleiding van het voorstel van de nummer één van het leger Michel Hofman, die pleit voor de herinvoering van de militaire dienstplicht. “Ik had nog geprobeerd om mij te laten afkeuren omdat mijn knie slecht was, maar dat is mislukt”, zei de zanger van Clouseau tegen presentator Sven Ornelis. [naar artikel]


9. Dichter Koen werd misbruikt door pater: “Het lijkt een variant op het stockholmsyndroom: je neemt de schuld op jou” (02/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Dichter Koen Stassijns werd op z’n twaalfde misbruikt door een pater in het Sint-Jozefscollege van Aalst. “Ik ben nu zeventig jaar en heb gepoogd iets van mijn leven te maken. Dat is grotendeels mislukt. Maar ik heb het tot mijn taak gemaakt te spreken. Voor die ontelbare anderen die nog zwijgen.” [naar artikel]


10. Netflix Games lijkt grotendeels mislukt (12/08/2022 - Express)

De introductie van games door Netflix lijkt een mislukking te worden. Volgens Apptopia zijn Netflix-games in totaal 23,3 miljoen keer gedownload met gemiddeld 1,7 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit betekent dat minder dan 1 procent van het abonneebestand geïnteresseerd is in de games van Netflix. Netflix verloor onlangs bijna een miljoen abonnees, dus het is niet moeilijk te begrijpen […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!