STVV vergeet kansen af te maken en geeft zege in blessuretijd uit handen tegen Eupen

03/11/2023 - 23:01
"STVV gaf vrijdagavond diep in blessuretijd de zege uit handen. Een owngoal van Paeshuyse leek lange tijd voldoende te zullen worden voor de Kanaries. Tot Pantovic diep in blessuretijd de bal voorbij het pak én Suzuki krulde. Weg Truiense overwinning."

1. Koude douche voor STVV, dat in blessuretijd nog gelijkmaker slikt tegen Eupen (03/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een opdoffer voor STVV! De Limburgers leken tegen een erg bleek Eupen op een zuinige, maar verdiende zege af te stevenen, maar zoals al vaker dit seizoen zat het venijn hem weer in de staart van de match. Pantovic zadelde Stayen in blessuretijd op met een flinke kater. [naar artikel]

2. STVV vergeet zichzelf dan toch niet te belonen in moeizame zege tegen Charleroi (23/12/2023 - Sporza)

STVV had kansen genoeg om er geen moeilijke avond van te maken, maar heeft gewacht tot minuut 84 om te scoren. Dat doelpunt bleek genoeg voor de zege tegen Charleroi. Vooral voor spits Kaya een opluchting, die de grootste kansen verkwanselde. De bezoekers hebben na vanavond degradatiezorgen aan hun hoofd. [naar artikel]

3. KV Oostende geeft zege uit handen in blessuretijd en zit aan 3 op 30 (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft de zege uit handen gegeven in blessuretijd. Moeskroen prikte in blessuretijd de 2-2 binnen. KVO behoudt daarmee een dramatische... [naar artikel]

4. KV Kortrijk vergeet zijn kansen af te maken tegen Eupen: West-Vlamingen en Oostkantonners delen de punten (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk en Eupen hebben in het Guldensporenstadion 1-1 gelijkgespeeld. Kortrijk verdiende de overwinning, maar vergat zijn kansen af te maken. KVK kon in zijn laatste zeven thuismatchen tegen Eupen - in de competitie - geen enkele keer winnen. [naar artikel]

5. Eupen schudt degradatiezorgen van zich af, uppercut voor STVV (05/11/2016 - Sporza)

STVV heeft zijn derde nederlaag op een rij geleden tegen Eupen, dat al vier duels na elkaar niet verloor. STVV gaf na de rust een voorsprong uit handen. [naar artikel]

6. POLL. Houdt STVV dit weekend de punten thuis tegen Eupen? (10/05/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV ontvangt zondagavond Eupen. Na de nederlaag tegen Charleroi hebben de Kanaries hun lot in play-off 2 niet meer in eigen handen. Als Marc Brys en co nog een kans willen maken op de groepswinst, moet er gewonnen worden tegen de Panda's. Lukt dat volgens jou? Laat het ons weten via deze poll. [naar artikel]

7. Eupen doorbreekt negatieve reeks en pakt tegen STVV de zege van de hoop (10/03/2024 - Sporza)

De zege van de hoop? Na een verontrustende 0 op 18 heeft Eupen eindelijk nog eens gewonnen. Tegen STVV strafte Renaud Emond een flater van doelman Zion Suzuki af. In de Oostkantons durven ze nu misschien weer dromen van het behoud. [naar artikel]

8. Eupen pakt op STVV zijn eerste zege in Play-off II (21/04/2018 - Sporza)

STVV heeft een slechte zaak gedaan in groep B van Play-off II. Het kon leider Lokeren onder druk zetten met een zege, maar STVV verloor thuis van Eupen. [naar artikel]

9. LIVEBLOG EUPEN-STVV. STVV met het slotoffensief, trekt Eupen de drie punten over de streep? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eupen ontvangt in eigen huis STVV. Beide ploegen verloren afgelopen weekend, maar de Kanaries staan op een vrij comfortabele plaats, terwijl voor Eupen ieder mogelijk punt cruciaal is. Wat kunnen de Panda’s tegen STVV? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

10. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Wat kan Eupen tegen de Kanaries in hun strijd tegen degradatie? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

11. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

12. LIVE. Houdt STVV de punten thuis tegen Eupen? (08/02/2020 - Het Belang van Limburg)

STVV ontvangt vanavond op Stayen KAS Eupen. De Kanaries hopen na de nederlaag van vorig weekend in Oostende opnieuw aan te knopen met een zege. Lukt dat tegen de Panda's? Volg het hier live vanaf 20u. [naar artikel]

13. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Blijft Eupen overeind in de tweede helft, of toont STVV een reactie? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVEBLOG EUPEN-STVV (19u15). Wat kan Eupen tegen de Kanaries in hun strijd tegen degradatie? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

15. STVV pakt slechts een punt tegen tien Eupen-spelers: “Deden veel te weinig met ons overwicht” (29/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd, weinig kansen. En de punten worden verdeeld. STVV keert terug richting Limburg met een puntje. In het Kehrwegstadion kwam Eupen na een... [naar artikel]

16. Kanaries laten zege schieten tegen Waasland-Beveren in blessuretijd (28/11/2020 - Het Belang van Limburg)

STVV slaagde er niet in de drie belangrijke punten op Stayen te houden zaterdag in de vooravond. Tegen Waasland-Beveren werd het een mager schouwspel. Pol Garcia scoorde in het begin van de partij een belangrijke treffer. Een goal die voldoende leek voor de zege, tot Koita de pret zowaar bedierf in blessuretijd: 1-1. [naar artikel]

17. KV Kortrijk geeft belangrijke zege uit handen, invaller Charles-Cook bezorgt Eupen een puntje (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk leek op het veld van Eupen op weg naar een eerste zege in de play-downs, maar een pareltje van Charles-Cook besliste daar anders over. Beide ploegen kijken zo nog steeds tegen een achterstand van vijf punten op Charleroi aan. [naar artikel]

18. STVV boekt makkelijke zege bij Eupen, Kamada stapelt de goals op (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

STVV keert na een 1-4-zege op het veld van Eupen met de drie punten huiswaarts. Revelatie Kamada nam opnieuw twee goals voor zijn rekening. De... [naar artikel]

19. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Eupen met voorsprong de rust in na blunder Suzuki (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Emond zet Eupen op voorsprong na blunder Suzuki! (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

21. STVV heeft handen vol met eerste provincialer Geel, Eupen wint van Antwerp (09/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Boeiende match waarin STVV de handen vol had met ASV Geel, dat vroeg in de tweede helft op voorsprong was geklommen. Daarna was het echter al STVV... [naar artikel]

22. Kanaries geven in blessuretijd winst nog uit handen tegen Standard (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV was vrijdagavond op een zucht van alweer winst op Sclessin. Pas in blessuretijd kon Perica het openingsdoelpunt van Hayashi uitwissen. Geen vijfde uitoverwinning van het seizoen voor de Kanaries. [naar artikel]

23. Eupen en STVV verdelen de punten, Panda’s speelden meer dan uur met tien na dom rood (29/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

24. Westerlo geeft zege bij rode lantaarn Lommel in blessuretijd uit handen (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en Lommel hebben vrijdag 2-2 gelijkgespeeld op de 27e en voorlaatste speeldag van de Proximus League. Play-off 2 komt zo weer een stap dichterbij voor de Kemphanen van coach Bob Peeters, al gaven ze pas in de blessuretijd de overwinning weg. [naar artikel]

25. Anderlecht geeft in match met twee gezichten zege in blessuretijd uit handen: Owusu dompelt Astridpark in rouw met rake knik (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in extremis de drie punten uit handen gegeven tegen Antwerp. In een prima eerste helft van de Brusselaars bleek een rake kopbal... [naar artikel]