Sporza

Geen derde thuiszege in een week: Eupen verpest STVV-feestje met late gelijkmaker

04/11/2023 - 00:01
"Na thuiszeges tegen RWDM en Francs Borains (in de Beker) leek STVV tegen Eupen op weg naar een 3e triomf op een rij in Stayen tegen Eupen. In de extra tijd strafte Pantovic de jonge Truienaren echter af."

1. Geen 3e thuiszege in 1 week: Eupen verpest STVV-feestje met late gelijkmaker (03/11/2023 - Sporza)

Na thuiszeges tegen RWDM en Francs Borains (in de Beker) leek STVV tegen Eupen op weg naar een 3e triomf op een rij in Stayen. Maar in de extra tijd bezorgde Eupen de Kanaries nog een kater. [naar artikel]

2. KV Oostende laat derde plaats liggen bij Eupen na late gelijkmaker Baby (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende is er bij Eupen niet in geslaagd om over Genk naar de derde plaats te wippen. Nochtans leek de kustploeg goed op weg, maar een late gelijkmaker van Amara Baby gooide roet in het eten. [naar artikel]

3. Late gelijkmaker van RSCA Futures verhindert vijfde thuiszege op rij voor Lierse (13/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Geen vijfde thuiszege op rij voor Lierse, wel een 1-1-gelijkspel tegen RSCA Futures. De thuisploeg klom na de pauze langs Nils Schouterden nog wel op voorsprong, maar slikte in de slotfase alsnog de gelijkmaker. Lierse parkeert zich zo op de tiende plaats in het klassement. [naar artikel]

4. Vanderhaeghe woest na late gelijkmaker: "Ze doen gewoon niet wat ik vraag" (01/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende leek gisteren tegen STVV lange tijd op weg naar een vijfde gelijkaardige thuiszege op rij. Telkens met slechts één doelpunt verschil [naar artikel]

5. Eupen schudt degradatiezorgen van zich af, uppercut voor STVV (05/11/2016 - Sporza)

STVV heeft zijn derde nederlaag op een rij geleden tegen Eupen, dat al vier duels na elkaar niet verloor. STVV gaf na de rust een voorsprong uit handen. [naar artikel]

6. LIVE. GOAL! Heris herstelt de voorsprong voor Eupen na gelijkmaker STVV (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 4de speeldag • Aftrap: 18u30 • Kehrwegstadion • Eupen staat na drie matchen vijfde (5 punten), STVV elfde (4) [naar artikel]

7. LIVE. Gelijkmaker Eupen afgekeurd, STVV houdt krappe voorsprong vast in spektakelmatch (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stayen • STVV staat drie plaatsen boven Eupen [naar artikel]

8. LIVE. Wie wint de beladen wedstrijd tussen STVV en Standard? (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)

STVV en Standard sluiten de derde speeldag van de Jupiler Pro League vanavond af met een altijd beladen derby op Stayen. De Kanaries hopen een woelige week, met het ontslag van coach Bartolomé Marquez als uitschieter, door te spoelen met een thuiszege. Standard wil dan weer voortborduren op de thuiszege tegen KRC Genk. Wie trekt het laken naar zich toe? Volg het hier live vanaf 20 uur. [naar artikel]

9. Koita redt STVV in 89ste minuut met gelijkmaker vanop de stip (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een strafschopdoelpunt vlak voor tijd sleepte Aboubakary Koita in Charleroi een puntje uit de brand voor STVV. De Kanaries pakten zo twee op twaalf, maar zullen vooral mentale moed putten uit de late gelijkmaker. [naar artikel]

10. LIVE. Sluit STVV 2021 af met een thuiszege tegen Eupen? (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)

STVV sluit 2021 vanavond af met een thuiswedstrijd tegen Eupen. Na de 0 op 15 van de afgelopen weken hopen de Kanaries opnieuw aan te knopen met een overwinning. Lukt dat? Volg het hier live vanaf 21 uur. [naar artikel]

11. STVV wint dankzij late goal Boli, Standard eindigt met negen (13/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

STVV heeft dankzij een late goal van Boli zijn tweede thuiszege van het seizoen geboekt tegen Standard, dat met negen spelers eindigde. Fai en Sa [naar artikel]

12. LIVE. Trapt STVV cruciale week af met thuiszege tegen Waasland-Beveren? (28/11/2020 - Het Belang van Limburg)

STVV staat voor een cruciale week. Op vier dagen tijd spelen de Kanaries tegen Waasland-Beveren en Moeskroen, de enige twee clubs die nog achter hen staan. Start STVV met een thuiszege tegen het Waasland-Beveren van Nicky Hayen? Volg het hier live vanaf 16.15u. [naar artikel]

13. LIVE. Gelijkmaker STVV afgekeurd (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • STVV is 15de (31 punten), Eupen 14de (33) [naar artikel]

14. Daarom kreeg Club Brugge : 58 minuten effectieve speeltijd na extreem tijdrekken van Eupen (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Minstens tien minuten extra tijd, dat was het verdict in het slot van de wedstrijd tussen Club Brugge en Eupen. Ongezien in de Jupiler Pro League. In de 103de minuut kreeg Eupen zo alsnog het deksel op de neus toen Charles De Ketelaere de 2-2-gelijkmaker scoorde. Eupen moet in eigen boezem kijken voor die late gelijkmaker, want het had er na ongezien tijdrekken zelf voor gezorgd dat er zoveel extra tijd bijkwam. [naar artikel]

15. LIVEBLOG EUPEN-STVV. STVV met het slotoffensief, trekt Eupen de drie punten over de streep? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eupen ontvangt in eigen huis STVV. Beide ploegen verloren afgelopen weekend, maar de Kanaries staan op een vrij comfortabele plaats, terwijl voor Eupen ieder mogelijk punt cruciaal is. Wat kunnen de Panda’s tegen STVV? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

16. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Blijft Eupen overeind in de tweede helft, of toont STVV een reactie? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Staaien • Legt STVV blauw-zwart iets in de weg? [naar artikel]

18. Anderlecht heeft geen problemen met mak Eupen (18/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zondagavond een erg makkelijke thuiszege geboekt tegen Eupen. De Brusselaars wonnen met 4-0, Dendoncker en Hanni scoorden elk twee goals. Eupen kwam bijzonder bleek voor de dag. Dankzij deze overwinning klimt over Oostende en Charleroi naar de derde plaats, op twee punten van leider Club Brugge. [naar artikel]

19. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt tienkoppig STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. Late gelijkmaker zindert na bij STVV: “Dit is een regelrechte hold-up” (04/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV zag drie zekere punten door de neus gebeurd na een vreemde gelijkmaker diep in blessuretijd. De Kanaries schoten zichzelf in de voet door hun overwicht niet om te zitten in de verlossende 2-0. “Dit komt hard aan, het zal een paar dagen duren om van deze dreun te bekomen”, sakkerde Jarne Steuckers. [naar artikel]

21. LIVE STVV-EUPEN. Diept STVV zijn 1-0-voorsprong verder uit, of laat Eupen nog iets zien? (03/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

STVV versus Eupen, ofwel een duel tussen twee middenmoters uit de Jupiler Pro League. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hieronder in de liveblog. [naar artikel]

22. LIVE. STVV met tien verder na rood Teixeira, gelijkmaker afgekeurd na buitenspel Mboyo (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Eupen met voorsprong de rust in na blunder Suzuki (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

24. Kunnen ze een snertseizoen afwenden? De hamvragen en smaakmakers bij Eupen en STVV (19/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en STVV waren beide nog niet echt actief op de transfermarkt. Beide ploegen lijken af te stevenen op een moeilijk seizoen. Bij STVV rekenen ze op de snelheid en doeltreffendheid van de enige nieuwkomer tot nog toe Aboubakary Koita. Eupen haalde Jérôme Déom terug naar België. “Ik hoop bij Eupen de verwachtingen in te lossen”, klinkt het. [naar artikel]

25. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Emond zet Eupen op voorsprong na blunder Suzuki! (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)