Bondscoach Sven Vanthourenhout verwacht geen "modderpartij" op het EK veldrijden, maar de overvloedige regen heeft het parcours in Pontchâteau toch glibberig gemaakt. "De vraag is hoe hard het nog uitdroogt", wacht Thibau Nys af. "Als het morgenvroeg nog wat nat ligt als erover wordt gekoerst, kan het snel veranderen." [naar artikel]
Geen trendwatcher die begin 2020 had durven voorspellen dat het meest trendy product van het voorbije jaar handgel zou worden. Maar hoe draag je zorg voor je handen wanneer desinfecteergel hoogtij viert? Tijd om je linker en rechter wat liefde te geven met deze beautyproducten en tips van apothekeres Inge Louf en dermatologe Ingrid van Riet. “Gebruik alcoholgel alleen als het echt noodzakelijk is.” [naar artikel]
16:50 Het West-Vlaamse familiebedrijf Veos groeide uit tot de wereldleider in de verwerking van varkens- en runderbloed tot ingrediënten voor kookham, braadworst, hamburgers en andere bereide vleeswaren. [naar artikel]
Een kop koffie is heerlijk om de dag mee te beginnen of om een restaurantbezoek gezellig mee af te sluiten. Maar is het wel een goed idee om koffie te drinken wanneer de temperatuur boven de 25 graden klimt? Droogt het je lichaam niet extra uit? Sportdiëtiste Jana Camphens en koffie-expert Raf Van den Bruel leggen uit. [naar artikel]
Tientallen olifanten zijn van dorst gestorven in het populaire Hwange National Park in Zimbabwe. Natuurbeschermers vrezen dat er nog meer olifanten zullen sterven door de droogte die wordt veroorzaakt door klimaatverandering en het wereldwijde El Nino-weerpatroon. Dat schrijft persagentschap Reuters. [naar artikel]
De renners hebben er een schrikwekkende laatste doortocht door de Alpen opzitten. Met Parijs in zicht stonden er eerst nog twee pittige etappes [naar artikel]
Wout van Aert en co zijn op ministage in Valkenburg om het WK voor te bereiden. Vandaag mochten de eliterenners een eerste keer het parcours verkennen. [naar artikel]
Wout van Aert kan bijna aan vakantie denken, maar eerst wacht met Parijs-Roubaix nog een laatste belangrijke afspraak. "Ik droom van soortgelijke uitslag als in de Ronde." [naar artikel]
Na veel getreuzel zet zeewier nu ook in België voet aan wal. In zijn boek Zeegroenten: koken met algen en wieren toont Donald Deschagt hoe je met het glibberige goedje lekkere en gezonde gerechten op tafel tovert. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.