Sporza

05/11/2023 - 21:01
"Van de hel naar de hemel. Romelu Lukaku miste na een reeks van 25 penaltygoals op een rij nog eens een strafschop, maar maakte zijn zeldzame misser tegen Lecce zelf goed. En hoe ... In het absolute slot zorgde onze landgenoot nog voor de ultieme 2-1 voor Roma. Een ultieme ontlading die het Stadio Olimpico deed daveren op zijn grondvesten."

1. BEKIJK: Lukaku mist penalty, maar laat Rome in allerlaatste minuut ontploffen met winning goal (05/11/2023 - Sporza)

Van de hel naar de hemel. Romelu Lukaku miste na een reeks van 25 penaltygoals op een rij nog eens een strafschop, maar maakte zijn zeldzame misser tegen Lecce zelf goed. En hoe ... In het absolute slot zorgde onze landgenoot nog voor de ultieme 2-1 voor Roma. Een ultieme ontlading die het Stadio Olimpico deed daveren op zijn grondvesten. [naar artikel]

2. BEKIJK: Lukaku mist eerst penalty, maar laat Rome in allerlaatste minuut ontploffen met winning goal (05/11/2023 - Sporza)

From zero to hero. Romelu Lukaku miste na 25 goals vanaf de stip nog eens een strafschop, maar maakte zijn zeldzame misser tegen Lecce zelf goed. En hoe ... In het absolute slot zorgde onze landgenoot nog voor de ultieme 2-1 voor Roma. Een ultieme ontlading die het Stadio Olimpico deed daveren op zijn grondvesten. [naar artikel]

3. Martínez samengevat in één video: "winning, winning, winning" (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez gaf vanmiddag zijn allereerste persconferentie als bondscoach van de Rode Duivels. Ook onze videoman was daarbij aanwezig en hem [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. Winning goal in minuut 92. Spits Kenneth Ulenaers (38) scoort in zijn allerlaatste voetbalwedstrijd (06/05/2024 - Het Belang van Limburg)

Kenneth Ulenaers scoorde zondag voor het laatst. In blessuretijd van zijn allerlaatste wedstrijd trapte hij voetbalclub Kadijk (tweede provinciale B) een ronde verder in de eindronde. “Het voetbal zeg ik vaarwel, maar met partner Wouter Scheelen wil ik scoren in het padel.” [naar artikel]

7. Gokker heeft het een seizoen lang bij het rechte eind, tot Lingard in de allerlaatste minuut van de allerlaatste wedstrijd alsnog zijn eerste goal scoort (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United mag de Champions League in. Op zich al een half mirakel, al was de goal van Jesse Lingard in de toegevoegde tijd tegen Leicester... [naar artikel]

8. Tekenend? Niki Terpstra finisht zijn allerlaatste koers als allerlaatste in de armen van zijn gezin... met de sporen van een val (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De laatste profkoers van Niki Terpstra is geen pretje geworden. De 38-jarige Nederlander kwam zondag in Parijs-Tours als allerlaatste over de finish nadat hij onderweg ten val kwam. Meteen na de finish stond zijn gezin hem op te wachten. Het leverde mooie beelden op. [naar artikel]

9. Afscheid nemen in stijl: Italiaanse veteraan Criscito scoort penalty in allerlaatste minuut uit carrière (20/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Sprookjes bestaan wel degelijk. Getuige daarvan is Domenico Criscito, een 36-jarige speler van Genoa. De centrale verdediger neemt na dit seizoen afscheid en speelde gisteren de allerlaatste wedstrijd uit zijn profcarrière. [naar artikel]

10. Mile Svilar pakt (weer) penalty en Roma pakt punt met allerlaatste trap van de match (10/03/2024 - Sporza)

AS Roma heeft op de valreep een eerste nederlaag in een maand vermeden. Met de laatste trap van de match bezorgde Llorente Roma een punt tegen Fiorentina: 2-2. Eerder had Mile Svilar de hoofdrol opgeëist door een penalty te stoppen. [naar artikel]