LIVE: Strafschop in minuut 92! Hijst Gent zich alsnog op gelijke hoogte? (1-2)

03/03/2018 - 21:50
"29ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Ghelamco Arena Ref: Lawrence Visser Gent pakte onder Vanderhaeghe 28 op 30 in eigen huis, terwijl..."

1. LIVE: Strafschop in minuut 92! Hijst Gent zich alsnog op gelijke hoogte? (1-2) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

29ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Ghelamco Arena Ref: Lawrence Visser Gent pakte onder Vanderhaeghe 28 op 30 in eigen huis, terwijl... [naar artikel]

2. MULTILIVE: Ingevallen Mertens bevrijdt Napoli met assist - Leicester in minuut 97(!) op gelijke hoogte na goedkope strafschop (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staan er over onze landsgrenzen enkele interessante bekerduels op het menu. Om 20u45 krijgen we het eerste luik van de kwartfinales van de... [naar artikel]

3. LIVE. Zwitserland op gelijke hoogte na vreemde VAR-fase waarbij ref moet kiezen aan welke ploeg hij strafschop toekent (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste halve finale Nations League • Drakenstadion (20u45) • Zwitserland plaatste zich ten koste van de Rode Duivels (5-2 in beslissende match) •... [naar artikel]

4. Vanaken zet Club weer op gelijke hoogte na nieuwe strafschop (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Leuke match, de Brugse Metten tussen Sporting en Club. Na de vroege 1-2 in de tweede helft kon Club snel orde op zaken stellen. Vanaken zet zijn... [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Dan toch Lestienne: na gemiste strafschop Standard toch op gelijke hoogte (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

6. LIVE. Sassuolo op gelijke hoogte na goedkope strafschop, 10-koppig Atalanta heeft het lastig (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A [naar artikel]

7. LIVE GENT-UNION. Cuypers brengt Gent op gelijke hoogte met strafschop (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Union houden elkaar voorlopig in evenwicht. De bal was nog maar net aan het rollen of Lazare maakte de 0-1 al. Cuypers maakte er diep in de tweede helft 1-1 van via penalty. Volg de match hier live. [naar artikel]

8. LIVE: Gent klimt vroeg in de tweede helft al op gelijke hoogte dankzij strafschop (09/11/2023 - Sporza)

AA Gent kan een belangrijke stap zetten naar groepswinst in de Conference League met een zege tegen Breidhablik, de IJslanders die ze thuis al inblikten met 5-0. Volgt er opnieuw een ruime overwinning voor Gent? Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

9. Vervanger van Mignolet stopt strafschop van Kane, maar die maakt in 95e minuut alsnog gelijk vanop de stip (04/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Liverpool en Tottenham speelden 2-2 gelijk op de 26e speeldag in de Premier League. Bij de thuisploeg zat Simon Mignolet opnieuw op de bank en daar zag hij zijn vervanger Loris Karius een strafschop stoppen van topschutter Harry Kane. In de 95e minuut kreeg die echter een herkansing vanop de stip en die tweede strafschop trapte hij wél binnen. Salah scoorde de twee goals voor The Reds. [naar artikel]

10. LIVE. Tottenham pas in minuut 87 op gelijke hoogte tegen rode lantaarn Watford (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Premier League • Drie Belgen in basis: Alderweireld, Vertonghen en Kabasele • Tottenham heeft slechts 11 op 24 • Watford op zoek... [naar artikel]