Sporza

LIVE: Standard na één helft murw geslagen door efficiënt Antwerp

11/11/2023 - 17:01
"Op de Bosuil maakt Antwerp zich klaar voor de komst van Standard. De titelverdediger lijkt Europees voetbal na januari te mogen vergeten en kan weer volledig focussen op de Belgische titelstrijd. Maar Standard heeft nog een rekening openstaan op de Bosuil. Volg de clash om 16 uur."

1. LIVE: Standard na één helft murw geslagen door efficiënt Antwerp (11/11/2023 - Sporza)

Op de Bosuil maakt Antwerp zich klaar voor de komst van Standard. De titelverdediger lijkt Europees voetbal na januari te mogen vergeten en kan weer volledig focussen op de Belgische titelstrijd. Maar Standard heeft nog een rekening openstaan op de Bosuil. Volg de clash om 16 uur. [naar artikel]

2. LIVE ANTWERP-STANDARD. Antwerp begint met 3-1-voorsprong aan tweede helft, Deila voert twee wissels door (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag • Aftrap: 13u30 • Bosuil • Antwerp won de laatste confrontatie in december, in de beker, met 4-0 [naar artikel]

3. Hersenschudding voor ambulancier nadat hij in elkaar geslagen werd geslagen bij interventie: “Dit is schandalig” (06/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Een ambulancier is zaterdagnacht in het ziekenhuis beland nadat hij in elkaar werd geslagen. Na een vechtpartij was hij naar het Marktplein in Kuurne gegaan om een slachtoffer te verzorgen. Daarbij kreeg hij rake klappen. [naar artikel]

4. Man met rollator in elkaar geslagen met biljartkeu door z’n buurvrouw (61): "Hij had een likje van haar hond gekregen en het dier geslagen” (20/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een 61-jarige vrouw uit Torhout riskeert een jaar cel voor slagen en verwondingen aan haar buurman. Het slachtoffer, dat zich verplaatst met een rollator, werd door L.R. in elkaar geslagen met een biljartkeu. En daar zat een likje van haar hond voor iets tussen. [naar artikel]

5. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

6. LIVEBLOG STANDARD-OHL. Maertens zorgt voor schaars hoogtepunt in eerste helft: kapitein lobt bal vanop eigen helft net over doel (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Standard tegen OH Leuven is de tweede match van de Europe Play-offs dit weekend. Wie van de twee ploegen kan aanknopen met een overwinning? Volg de ontwikkelingen van de match via de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. LIVE STANDARD-UNION. Kan een tienkoppig Standard in de tweede helft wel tot kansen komen? (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Voorlopig staat het 0-1 na een treffer van Eckert. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVE. Antwerp met voorsprong rust in tegen Standard na rommelige eerste helft (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

9. Croky Cup – Antwerp bikkelt zich in tweede helft voorbij Standard naar halve finales (18/12/2019 - Metro)

Antwerp heeft zich woensdagavond geplaatst voor de halve finales van de Beker van België. The Great Old zette op bezoek bij Standard een 1-0 achterstand na de rust nog om in een 1-3 zege. Voor de thuisploeg had Maxime Lestienne na 24 minuten de score geopend en met die tussenstand mochten beide teams ook gaan […] Het bericht Croky Cup – Antwerp bikkelt zich in tweede helft voorbij Standard naar halve finales verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. LIVE. Standard en Antwerp rusten bij 1-1 na eerste helft waarin Lamkel Zé weer alle aandacht opeiste (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 13u30 • Sclessin • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Antwerp is tweede, Standard zesde [naar artikel]