Elen buigt 0-2-achterstand tegen As-Niel om in 3-2-winst

12/11/2023 - 15:01
"Elen A (tweede provinciale B) boog tegen As-Niel een 0-2-achterstand om in 3-2-winst. De broers Maes leken de bezoekers de zege te bezorgen, maar de goal van Jarne Ramaekers deed de thuisploeg opnieuw geloven in eigen kunnen en Peeters en Lamberigts maakten de ommekeer compleet."

1. Lyra-Lierse buigt achterstand tegen Berchem in twee minuten om en bekert verder: “Winst op basis van inzet werkkracht” (13/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Lyra-Lierse trok vanmiddag het laken naar zich toe in de bekerclash der traditieclubs tegen Berchem Sport. Een vroege goal van Ilias El Yazidi deed de Pallieters goed een uur achtervolgen, maar Koen Weuts en Jordy Peffer lieten op nauwelijks twee minuten tijd de partij helemaal kantelen. [naar artikel]

2. As-Niel buigt achterstand om in winst tegen Hamont ’99, dat vanop eigen speelhelft scoort (10/09/2023 - Het Belang van Limburg)

As-Niel United (tweede provinciale B) boog tegen KFC Hamont 99 een 0-1-achterstand om in winst: 2-1. [naar artikel]

3. Wat een ommekeer! Wolverhampton buigt in de extra tijd achterstand om in winst tegen Tottenham (11/11/2023 - Sporza)

Tottenham heeft voor de tweede week op een rij verloren in de Premier League. De Spurs leken na de supersnelle opener van Brennan Johnson op weg naar een zorgeloze middag, maar Pablo Sarabia en Mario Lemina zorgden in de extra tijd nog voor een verrassende omwenteling. [naar artikel]

4. Elen buigt 0-2-achterstand tegen As-Niel om in 3-2-winst (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Elen A (tweede provinciale B) boog tegen As-Niel een 0-2-achterstand om in 3-2-winst. De broers Maes leken de bezoekers de zege te bezorgen, maar de goal van Jarne Ramaekers deed de thuisploeg opnieuw geloven in eigen kunnen en Peeters en Lamberigts maakten de ommekeer compleet. [naar artikel]

5. Zonhoven United buigt 0-1-achterstand tegen Turkse Rangers om in winst (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Zonhoven United (eerste provinciale) boog tegen Turkse Rangers een 0-1-achterstand om in 2-1-winst. [naar artikel]

6. Hechtel buigt 0-1-achterstand tegen KFC Hamont om in winst (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Hechtel (tweede provinciale B) boog tegen KFC Hamont om een 0-1-achterstand om in winst en blijft zo op eindrondekoers. [naar artikel]

7. Club Brugge buigt 0-1 achterstand om in 3-1 winst tegen Leuven (11/03/2024 - Sporza)

8. Luca Brecel buigt 3-5 achterstand nog om in 6-5 winst voor plaats in zestiende finales (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Luca Brecel (WS-31) heeft zich in het Engelse York voor de zestiende finales van het UK Championship geplaatst. In de tweede ronde versloeg de [naar artikel]

9. VIDEO: Invaller Aguemon buigt achterstand om in winst voor OHL (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

OHL heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Moeskroen in groep A van play-off . De Leuvenaars kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand via een... [naar artikel]