21/04/2018 - 23:03
"OHL heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Moeskroen in groep A van play-off . De Leuvenaars kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand via een..."

1. As-Niel buigt achterstand om in winst tegen Hamont ’99, dat vanop eigen speelhelft scoort (10/09/2023 - Het Belang van Limburg)

As-Niel United (tweede provinciale B) boog tegen KFC Hamont 99 een 0-1-achterstand om in winst: 2-1. [naar artikel]

2. Hechtel buigt 0-1-achterstand tegen KFC Hamont om in winst (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Hechtel (tweede provinciale B) boog tegen KFC Hamont om een 0-1-achterstand om in winst en blijft zo op eindrondekoers. [naar artikel]

3. Neeroeteren buigt 0-2 achterstand om in 3-2 zege (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Neeroeteren heeft zaterdagavond de topper in vierde provinciale C tegen Wiemismeer gewonnen: 3-2. De thuisploeg boog na rust - voor liefst 650 (!) toeschouwers - een 0-2 achterstand alsnog om in winst. [naar artikel]

4. Elen buigt 0-2-achterstand tegen As-Niel om in 3-2-winst (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Elen A (tweede provinciale B) boog tegen As-Niel een 0-2-achterstand om in 3-2-winst. De broers Maes leken de bezoekers de zege te bezorgen, maar de goal van Jarne Ramaekers deed de thuisploeg opnieuw geloven in eigen kunnen en Peeters en Lamberigts maakten de ommekeer compleet. [naar artikel]

5. Club Brugge buigt 0-1 achterstand om in 3-1 winst tegen Leuven (11/03/2024 - Sporza)

6. Flankaanvaller Aguemon ruilt Union voor reeksgenoot OH Leuven (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)

OH Leuven heeft woensdag de transfer van de Franse flankaanvaller Yannick Aguemon aangekondigd. Aguemon komt over van reeksgenoot Union en tekende aan Den Dreef een contract voor twee seizoenen. [naar artikel]

7. Leider Racing Genk buigt 2-0-achterstand in Antwerpen om tot forse winst (31/10/2018 - De Morgen)

Van mentale weerbaarheid gesproken. Racing Genk vocht zich op de Bosuil terug uit een verloren positie. De competitieleider kreeg na rust twee strafschoppen en boog zo een dubbele achterstand om in een 2-4-overwinning. [naar artikel]

8. Zonhoven United buigt 0-1-achterstand tegen Turkse Rangers om in winst (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Zonhoven United (eerste provinciale) boog tegen Turkse Rangers een 0-1-achterstand om in 2-1-winst. [naar artikel]

9. VIDEO: Waasland-Beveren overklast Standard en buigt achterstand om in verdiende zege (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een vormdip? Daar was vanavond bij Waasland-Beveren dan toch weinig van te merken. De Waaslanders keken wel tegen een 0-1-achterstand aan op het... [naar artikel]

10. Hoeselt zet scheve situatie tegen Diepenbeek recht dankzij invaller Lander Martens (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

KSV Hoeselt (tweede provinciale A) boog tegen Diepenbeek een 1-0-achterstand om in 1-2-winst. Met dank aan invaller Lander Martens. [naar artikel]

11. Velm buigt 2-0 om in 2-3-winst (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Nummers één en twee Rosmeer en Vechmaal wonnen met 0-2 bij respectievelijk Veldwezelt en Vliermaalroot. Aalst boog bij Velm een 2-0-achterstand om in 2-3-winst. Tom Brugmans (foto) maakte in de slotminuut de winning goal. Dieter Gielen scoorde vijf keer voor Hoeselt B tegen Kanne: 9-0. Gingelom gaf forfait tegen Borgloon. (nm) [naar artikel]

12. Thorgan Hazard buigt als invaller een achterstand om in een zege (07/04/2018 - Sporza)

Thorgan Hazard was tegen Hertha van goudwaarde voor zijn team. Hij mocht na de rust invallen, scoorde twee keer en bezorgde Mönchengladbach zo de zege: 2-1. [naar artikel]

13. Invaller Florin Theuwis loodst leider Achel VV met twee goals voorbij Helson (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Leider Achel VV (eerste provinciale) won zaterdagavond met 1-2 bij Helson. Invaller Florin Theuwis boog een 1-0-achterstand tegen een stugge thuisploeg met twee goals om in winst. [naar artikel]

14. Manchester City buigt achterstand om, De Bruyne showt nog maar eens zijn klasse - Replay voor Chelsea - ook Kabasele en Depoitre door in FA Cup (06/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met Kevin De Bruyne als invaller heeft Manchester City tegenstander Burnley, met Steven Defour op de bank, uitgeschakeld in de derde ronde van de... [naar artikel]

15. Manchester City buigt achterstand om, De Bruyne showt nog maar eens zijn klasse - ook Kabasele en Depoitre door in FA Cup (06/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

16. Video: Real buigt vroege achterstand al voor de rust om (21/02/2018 - Sporza)

Real Madrid speelt vanavond een inhaalwedstrijd tegen Leganes. Kan het over Valencia naar de derde plaats springen? Volg de score. [naar artikel]

17. KRC Genk buigt scheve situatie tegen Charleroi helemaal om (19/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk heeft haar derde zege van het seizoen beet. De Limburgers kwamen in eigen huis op achterstand tegen Charleroi, maar gingen dankzij Uronen en invaller Samatta toch nog met de drie punten lopen. Het werd 3-1 in de Luminus Arena. [naar artikel]

18. Video: Napoli buigt achterstand om dankzij assists van Mertens (23/12/2017 - Sporza)

Napoli wil zijn koppositie in de Serie A niet kwijt en dus moet het thuis winnen van het Sampdoria van Dennis Praet. Volg de match op de voet. [naar artikel]

19. LIVE. KV Oostende buigt achterstand in geen tijd om tegen Cercle (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Jan Breydel • Met winst springt KVO (14de) over Cercle (13de) [naar artikel]

20. Cavani buigt 0-2 achterstand om voor PSG tegen leider Nice (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

PSG mag Cavani dankbaar zijn. Het stond na de eerste helft 0-2 achter, maar kon rekenen op topspits Cavani om de achterstand recht te trekken. De [naar artikel]

21. Rennes buigt achterstand om in zege, Jérémy Doku speelt ruim een uur (31/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Rennes heeft zaterdag een 0-1 achterstand kunnen ombuigen tot een 2-1 overwinning tegen het bezoekende Brest op de negende speeldag van de Franse Ligue 1. [naar artikel]

22. Luca Brecel buigt 3-5 achterstand nog om in 6-5 winst voor plaats in zestiende finales (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Luca Brecel (WS-31) heeft zich in het Engelse York voor de zestiende finales van het UK Championship geplaatst. In de tweede ronde versloeg de [naar artikel]

23. Antwerp buigt achterstand om tegen Seraing, Gerkens matchwinnaar (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is er maar net in geslaagd om promovendus Seraing opzij te schuiven in de Jupiler Pro League. The Great Old kwam in eigen huis op achterstand in de tweede helft, maar in het slotkwartier werd die achterstand nog helemaal omgebogen. Michael Frey zorgde eerst voor de gelijkmaker, in de slotminuten maakte Bilzenaar Pieter Gerkens er nog 2-1 van. [naar artikel]

24. VIDEO: Zulte Waregem buigt dubbele achterstand om in deugddoende zege (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem wist zich vanavond mathematisch te verzekeren van het behoud in de Jupiler Pro League. De West-Vlamingen kwamen in de eerste helft... [naar artikel]

25. Cavani buigt 0-2 achterstand en houdt zo koploper Nice in bedwang (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)