Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Rechtszaak in VS tegen Biden om steun aan Israël - Defensieminister: “Hamas is controle over Gazastrook kwijt”

14/11/2023 - 01:01
"In het al-Shifa-ziekenhuis in de Gazastrook is de dodentol bij premature baby’s gestegen naar zeven. Reden is een gebrek aan elektriciteit. Alle ziekenhuizen in het noorden van Gaza zouden intussen buiten werking zijn. De Israëlische defensieminister zegt dat Hamas de controle kwijt is over de Gazastrook. Op sociale media gaan foto's rond van Israëlische troepen in het parlement van Gaza. En maandag zijn opnieuw honderden buitenlanders en Palestijnen met een tweede nationaliteit uit de Gazastrook geëvacueerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE ISRAËL. Rechtszaak in VS tegen Biden om steun aan Israël - Defensieminister: “Hamas is controle over Gazastrook kwijt” (14/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het al-Shifa-ziekenhuis in de Gazastrook is de dodentol bij premature baby’s gestegen naar zeven. Reden is een gebrek aan elektriciteit. Alle ziekenhuizen in het noorden van Gaza zouden intussen buiten werking zijn. De Israëlische defensieminister zegt dat Hamas de controle kwijt is over de Gazastrook. Op sociale media gaan foto's rond van Israëlische troepen in het parlement van Gaza. En maandag zijn opnieuw honderden buitenlanders en Palestijnen met een tweede nationaliteit uit de Gazastrook geëvacueerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


2. LIVE ISRAËL. Rechtszaak in VS tegen Biden en ministers om steun aan Israël - Defensieminister: “Hamas is controle over Gazastrook kwijt” (14/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het al-Shifa-ziekenhuis in de Gazastrook is de dodentol bij premature baby’s gestegen naar zeven. Reden is een gebrek aan elektriciteit. Alle ziekenhuizen in het noorden van Gaza zouden intussen buiten werking zijn. De Israëlische defensieminister zegt dat Hamas de controle kwijt is over de Gazastrook. Op sociale media gaan foto's rond van Israëlische troepen in het parlement van Gaza. En maandag zijn opnieuw honderden buitenlanders en Palestijnen met een tweede nationaliteit uit de Gazastrook geëvacueerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


3. LIVE ISRAËL. Defensieminister: “Hamas is controle over Gazastrook kwijt” - “Zeven premature baby's overleden in grootste ziekenhuis Gaza” (13/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het al-Shifa-ziekenhuis is de dodentol bij premature baby’s gestegen naar zeven. Reden is een gebrek aan elektriciteit. Alle ziekenhuizen in het noorden van Gaza zouden intussen buiten werking zijn. Vandaag zijn opnieuw honderden buitenlanders en Palestijnen met een tweede nationaliteit uit de Gazastrook geëvacueerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


4. LIVE Crisis Midden-Oosten. Defensieminister Israël: intensieve fase van oorlog in zuiden Gazastrook "binnenkort" afgelopen (15/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Sinds het begin van de oorlog tussen het Israëlische leger en Hamas op 7 oktober zijn in de Gazastrook nu al 24.100 doden gevallen, zegt het gezondheidsministerie van Hamas. De voorbije 24 uur vielen er dus opnieuw 132 dodelijke slachtoffers. Het Israëlische leger van zijn kant zegt dat het 9.000 leden van Hamas en andere terreurgroepen gedood heeft sinds 7 oktober. Bij een operatie in een commandocentrum van Hamas in Khan Younis nam het leger granaten, andere wapens en uitrusting van Hamas in beslag.Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


5. Controle, controle, controle: niet langer vertrouwen op gezond verstand van reizigers (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

"In de meeste landen is de situatie slechter dan bij ons", zegt premier De Croo. Reizen is daardoor niet alleen sterk afgeraden, maar ronduit "dom", vindt minister van Volksgezondheid Vandenbroucke. Wie toch naar het buitenland reist, mag zich aan strikte regels én strengere controles verwachten. Niet-Belgen die naar ons land komen, moeten voortaan een negatieve Covid-test voorleggen. [naar artikel]


6. Iedereen Flandrien, les 9: bergaf rijden: controle, genieten, controle, kick krijgen, controle (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De essentie in een afdaling met de koersfiets? Controle, genieten, controle, kick krijgen, controle. Controle wint wel de wedstrijd. De fiets rijdt niet met jou, jij rijdt met de fiets. Snelheid leer je opbouwen met training. Overmoed sluit je altijd uit. En misschien kijk je best ook niet te veel op je fietscomputer naar je snelheid. Dat kan je of verlammen of beangstigen of de foute boost geven tot nog meer speed. [naar artikel]


7. Geweld Gazastrook – Israëlische leger onderschept raketten en voert nieuwe aanvallen uit op Gazastrook (16/11/2019 - Metro)

Het Israëlische leger heeft zaterdagochtend luchtaanvallen uitgevoerd op stellingen van Hamas in de Gazastrook. Volgens het leger gaat het om een reactie, nadat er in de loop van de nacht nieuwe raketten waren afgevuurd op een Israëlische stad. Rond 2 uur (lokale tijd) werden vanuit de Gazstrook twee raketten afgevuurd op de stad Beër Sjeva. […] Het bericht Geweld Gazastrook – Israëlische leger onderschept raketten en voert nieuwe aanvallen uit op Gazastrook verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


8. Live - Dodental in Gazastrook stijgt naar 1.200 • Al meer dan 338.000 Palestijnen ontheemd in Gazastrook (12/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Nog 136 gijzelaars in Gazastrook, zegt Israëlisch leger • ‘Palestijnen krijgen na oorlog leiding over Gazastrook’ (04/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Na het ontslag van defensieminister Reznikov: hoe Zelensky controle wil krijgen over de strijd tegen corruptie (05/09/2023 - Knack)

Het ontslag van Oekraïens defensieminister Oleksij Reznikov kan niet los gezien worden van Zelensky's pogingen om zijn anticorruptieblazoen op te poetsen. Toch hebben zijn pogingen een duistere kant. ‘De Oekraïense regering wil kunnen bepalen wie onderzocht wordt.’ The post Na het ontslag van defensieminister Reznikov: hoe Zelensky controle wil krijgen over de strijd tegen corruptie appeared first on Knack. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!