Man United neemt optie op finale dankzij heerlijke vrije trap Rashford

04/05/2017 - 23:02
"De nul houden en zelf scoren op verplaatsing. Dan kun je niet anders dan tevreden zijn. Met een fantastische vrije trap van Marcus Rashford in"

1. Rashford de nieuwe Beckham? Zie hier de opvallende gelijkenis (05/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Gisteren won ManU met 0-1 van Celta de Vigo in de halve finale van de Europa League. De jonge Rashford krulde de bal met een heerlijke vrije trap [naar artikel]

2. Football Talk. - Rashford verlengt contract bij Man United - Egypte blijft winnen op Africa Cup (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Marcus Rashford heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot 2023 met optie voor een extra seizoen. De 21-jarige Britse aanvaller is een... [naar artikel]

3. Antwerp in extremis voorbij Kortrijk dankzij héérlijke vrije trap Refaelov (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Kortrijk kon de drie punten niet thuishouden in het Guldensporenstadion. Lior Refaelov hielp Antwerp met een fraaie vrije trap aan de zege. Antwerp... [naar artikel]

4. Napoli blijft winnen in Italië, Mertens scoort ei zo na heerlijke vrije trap (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zondag met 1-0 van SPAL gewonnen op de speeldag 25 van de Italiaanse Serie A. Allan maakte na een heerlijke combinatie het enige doelpunt van de wedstrijd. Mertens, die de 90 minuten vol maakte, scoorde bijna een knappe vrije trap. [naar artikel]

5. VIDEO. Everton en Amadou Onana bekeren verder dankzij heerlijke vrije trap van Andre Gomes (17/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Everton, met Amadou Onana 90 minuten op het veld, plaatste zich voor de vierde ronde van de FA Cup dankzij een 1-0-zege Crystal Palace in de replay van de derde ronde. Een knappe vrije trap van Andre Gomes volstond voor de zege. [naar artikel]

6. VIDEO. Andreas Pereira helpt Flamengo met heerlijke vrije trap aan zege (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Braziliaanse Serie A heeft Flamengo afgelopen nacht met 3-1 gewonnen van Juventude. Een belangrijke rol was weggelegd voor de Lommelse Braziliaan Andreas Pereira. Hij zorgde met een heerlijke vrije trap voor het derde doelpunt van de thuisploeg. [naar artikel]

7. Thorgan Hazard wint na knappe ommekeer, Bayern zegeviert na heerlijke vrije trap (28/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdagavond met 2-3 gewonnen op bezoek bij Bayer Leverkusen op de achttiende speeldag van de Duitse Bundesliga. Thorgan Hazard en co stonden bij de rust 2-0 in het krijt, maar kon de scheve situatie nog helemaal rechtzetten in de tweede helft. Bayern won met 1-2 op het veld van Werder Bremen na een heerlijke vrije trap van David Alaba. [naar artikel]

8. Stevige duels en een heerlijke vrije trap: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Stevige duels, mooie doelpunten en als kers op de taart een heerlijke vrije trap: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

9. Limburg en Charleroi nemen optie op finale van Beker van België (19/01/2024 - Sporza)

Limburg United staat met één voet in de finale van de basketbalbeker, dankzij een sterke start tegen Leuven. Ook Charleroi heeft een optie genomen op de finale met een zege tegen Mechelen. [naar artikel]

10. Ondanks heerlijke vrije trap Ronaldo zal Real Madrid dit jaar Copa del Rey niet winnen (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wat was het lang geleden: Cristiano Ronaldo die een vrije trap tegen de touwen schoot. De Portugese supervedette kogelde tegen Celta de Vigo de [naar artikel]

11. Manchester United zet reuzenstap richting finale dankzij ruime zege tegen AS Roma (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United heeft een stevige optie genomen op de finale van de Europa League. De Engelse grootmacht rekende op eigen veld in een sterke tweede helft af met AS Roma: 6-2. Een volledig Engelse finale ligt dan weer niet voor de hand, want in de andere halve finale verloor Arsenal met 2-1 bij Villarreal. [naar artikel]

12. Heerlijke vrije trap bezegelt het lot van Costa Rica: Servië start zijn WK met een zege (17/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Servië is uitstekend aan zijn WK begonnen. Tegen Costa Rica, dat vorige week nog werd opgerold door de Rode Duivels, won het met het kleinste verschil: 1-0. Aleksandar Kolarov zette het overwicht van zijn ploeg om in een nipte zege met een heerlijke vrije trap, oude bekenden Alekandar Mitrovic en Sergej Milinkov-Savic lieten na om de score op te drijven. [naar artikel]

13. VIDEO. Het zit hem in de details: miljoenen zagen al hoe Lionel Messi bal stiekem verlegt om nadien heerlijke vrije trap te scoren (09/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi en Inter Miami, het is voorlopig een geslaagd huwelijk met zeven goals van de Argentijn in amper vier optredens. Goed voor een plek in de kwartfinales van de Leagues Cup. Op Twitter verscheen deze week een video van vlak voor zijn heerlijke vrije trap tegen Dallas. Daarin is te zien hoe Messi de bal een paar keer verlegt terwijl de scheidsrechter niet kijkt. Centimeters die er uiteindelijk toe deden, want Messi trapte de vrije trap vlak naast de paal recht in de kruising. De video werd intussen al meer dan 3 miljoen keer bekeken. [naar artikel]

14. Een erehaag voor de derby, vlijmscherpe tackles en een heerlijke vrije trap: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (24/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een erehaag voor de derby, vlijmscherpe tackles en een heerlijke vrije trap: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

15. Marcus Rashford staat voor rentree bij Manchester United (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Marcus Rashford staat voor zijn rentree bij Manchester United. De aanvaller reist met United mee naar Leicester voor de uitwedstrijd in de Premier League tegen Leicester City van zaterdagmiddag. De 23-jarige Rashford onderging begin augustus een schouderoperatie en kwam sinds het EK niet meer in actie. [naar artikel]

16. Ronaldo kan alweer niet scoren, maar invaller Rashford schenkt United opnieuw diep in blessuretijd de zege (22/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft het duel om de vierde plaats met West Ham United met 1-0 gewonnen, maar van een leien dakje liep het niet. In de 93ste minuut vond Marcus Rashford alsnog het gaatje dat United over West Ham deed wippen. [naar artikel]

17. LIVE PORTUGAL-LIECHTENSTEIN. 4-0! Ronaldo pegelt de 4-0 binnen na heerlijke vrije trap (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez begint vanavond met Portugal aan de kwalificatiecampagne richting het EK in Duitsland in 2024. Hij gunde Ronaldo een basisplek waardoor die een nieuwe record vestigde. De recordinternational scoorde al twee doelpunten, waaronder een penalty en een vrije trap. Het staat 4-0. [naar artikel]

18. MULTILIVE: De Bruyne scoort met lepe vrije trap, ook Kompany in de basis - Mertens trapte Napoli naar de leiding met penalty en heerlijke goal (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook aan Europese affiches in de grote competities geen gebrek. Om 14u30 ontvangt Chelsea Newcastle United al in het kader van de FA Cup. Om 17u... [naar artikel]

19. Thibaut Courtois trapt zelf heerlijke vrije trap in de winkelhaak (09/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois is de onbetwistbare nummer één in doel bij de Rode Duivels en Chelsea. Maar als de nood hoog is, kan hij nog altijd worden ingeschakeld bij vrije trappen, zo blijkt uit een filmpje vanop training dat hijzelf op Twitter zette. Daarin scoort de doelman zelf een perfecte vrije trap. "Soms scoor ik ook", klinkt het laconiek. [naar artikel]

20. Wat een binnenkomer: Lionel Messi matchwinnaar in debuut voor Inter Miami met heerlijke vrije trap in 94e minuut (22/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Beter kan je bijna niet debuteren. Lionel Messi kwam vrijdagnacht voor het eerst in actie voor het Amerikaanse Inter Miami en was meteen bepalend. De Argentijn maakte in minuut 94 de winning goal op een manier die alleen hij kan: met een heerlijke vrije trap. Inter Miami won door de weergaloze goal met 2-1 van het Mexicaanse Cruz Azul in de eerste wedstrijd van de Leagues Cup. [naar artikel]

21. LIVE. 2-0 voor Man United! Rashford maakt heerlijke treffer en zet thuisploeg op rozen tegen Brighton (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u • Old Trafford • 23ste speeldag Premier League • United won eerste zes matchen onder Solskjaer [naar artikel]

22. Rashford bezorgt United op de valreep een perfect rapport (27/08/2016 - Sporza)

Tegen promovendus Hull City leek Manchester United lange tijd op weg naar zijn eerste puntenverlies, maar invaller Marcus Rashford brak in de 92e minuut toch de ban. [naar artikel]

23. Limburg United neemt optie op halve finale na zege tegen Groningen (01/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een sterke prestatie speelde Limburg United een mooie bonus bij mekaar in een sfeervolle Alverberg. Zaterdag trekt het naar Groningen met als inzet een plaats in de halve finale tegen Oostende. [naar artikel]

24. Man United vermijdt in extremis dure nederlaag tegen Burnley ondanks weergaloze vrije trap van Defour (26/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Bij Burnley weten ze niet wat ze meemaken dit seizoen. De Clarets draaien mee in de subtop van de Premier League en verrasten dinsdag bijna vriend en vijand door de drie punten te pakken op Old Trafford. Steven Defour krulde een vrije trap heerlijk binnen en leek Burnley daardoor de zege te bezorgen tegen Manchester United. Tot Jesse Lingard in de extra tijd de gelijkmaker scoorde: 2-2. [naar artikel]

25. "Defour scoorde zoals Beckham dat deed, fenomenaal!" (27/12/2017 - Sporza)

Tegen Manchester United trapte Steven Defour een heerlijke vrije trap binnen. "Maar op het moment zelf voelde het niet zo speciaal aan." [naar artikel]