Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Recept | Risotto met bospaddenstoelen à la sterrenchef Nicolas Misera

29/11/2023 - 17:01
"16:00 Op zoek naar heerlijke comfortfood voor gure dagen? Probeer dan zeker Sabato-sterrenchef Nicolas Misera’s recept voor risotto met bospaddenstoelen eens uit."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Recept | Risotto met bospaddenstoelen à la sterrenchef Nicolas Misera (29/11/2023 - De Tijd)

16:00 Op zoek naar heerlijke comfortfood voor gure dagen? Probeer dan zeker Sabato-sterrenchef Nicolas Misera’s recept voor risotto met bospaddenstoelen eens uit. [naar artikel]


2. RECEPT. Hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)

In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen. [naar artikel]


3. Recept: chef Beliën maakt risotto met Spaanse gamba’s op de rooster, “net kreeft” (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Chef Wilfried Beliën staat normaal achter het fornuis van ’t Grevenhuis in Borgloon. Vandaag grilt hij ‘Carabineros’, exclusieve Spaanse gamba’s op de barbecue voor Koen Vanmechelen. [naar artikel]


4. RECEPT Risotto met krokante aardpeer en hazelnoten (13/12/2022 - Gezond.be)

Wie graag volgens het seizoen eet, heeft ook tijdens de winter geluk. In België worden in deze periode immers veel heerlijke groenten geoogst. Het zijn bijvoorbeeld hoogtijdagen voor de rodekool, aardpeer, wortel, prei en knolselder. Het feit dat deze groenten vers van de pers zijn, komt de smaak en kwaliteit ten goede. Bovendien zijn seizoensgroenten […] Het bericht RECEPT Risotto met krokante aardpeer en hazelnoten verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


5. Recept | Pissaladière à la sterrenchef Nicolas Misera (06/10/2023 - De Tijd)

17:00 Roep in deze oktobermaand toch wat vakantiegevoel op met Sabato-sterrenchef Nicolas Misera’s recept voor pissaladière. [naar artikel]


6. Recept | Ravioli met txistorraworst à la sterrenchef Nicolas Misera (23/10/2023 - De Tijd)

16:51 In zijn recept voor ravioli met txistorraworst gaat sterrenchef Nicolas Misera aan de slag met een heerlijke streekspecialiteit uit Baskenland. [naar artikel]


7. Recept | Oesters met karnemelkvinaigrette à la sterrenchef Nicolas Misera (04/11/2023 - De Tijd)

17:00 Een van de favoriete gerechten van sterrenchef Nicolas Misera? Oesters met karnemelkvinaigrette, die hij bereidt volgens dit recept. [naar artikel]


8. Recept | Roomijs met ganache en pruimencompote à la sterrenchef Nicolas Misera (23/11/2023 - De Tijd)

16:00 Het ideale gerecht om een geslaagd feestdiner mee af te sluiten? Roomijs met ganache en pruimencompote, een recept van Sabato-sterrenchef Nicolas Misera. [naar artikel]


9. Recept | Paprikasoep met tartaar van de zee volgens sterrenchef Nicolas Misera (31/01/2024 - De Tijd)

15:00 Paprikasoep met tartaar van de zee: dit eenvoudige recept van sterrenchef Nicolas Misera doet je alle winterse grijsheid vergeten. [naar artikel]


10. Recept | Roerei met aardpeer, zure room en kaviaar volgens sterrenchef Nicolas Misera (08/02/2024 - De Tijd)

15:00 ‘Je moet zeker niet zuinig omspringen met room en boter.’ Dit is sterrenchef Nicolas Misera’s recept voor roerei met aardpeer, zure room en kaviaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!