05/12/2023 - 22:01
"RWDM heeft zich ten koste van KV Kortrijk geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. Een gevleide zege voor de Brusselaars, want KVK vergat zichzelf te belonen."

1. RWDM plaatst zich als eerste voor de kwarfinales van de Croky Cup na gevleide zege tegen KV Kortrijk (05/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

RWDM heeft zich ten koste van KV Kortrijk geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. Een gevleide zege voor de Brusselaars, want KVK vergat zichzelf te belonen. [naar artikel]

2. Timothy Castagne met Atalanta Bergamo naar kwarfinales Coppa Italia (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Timothy Castagne heeft zich met Atalanta Bergamo voor de kwartfinales van de Italiaanse beker geplaatst. Atalanta versloeg Cagliari met 0-2, dankzij late doelpunten van Duvan Zapata (88e) en Mario Pasalic (93e). Castagne speelde de volledige wedstrijd en leverde de assist voor de 0-1. Om een plaats in de halve finales geeft Atalanta bekerhouder Juventus partij. [naar artikel]

3. Matig Gent zet scheve situatie recht tegen Kortrijk en pakt gevleide zege (03/11/2018 - Het Belang van Limburg)

KAA Gent heeft de uitschuiver van tegen Moeskroen kunnen rechtzetten tegen Kortrijk, al liep dat niet van een leien dakje. Een zwak Gent moest met een terechte achterstand de rust in, maar kon na de koffie wel een vuist maken. Yaremchuk kon in de tweede helft al snel de gelijkmaker op het bord zetten en twintig minuten voor tijd ging de bal op de stip na discutabel hands van Mboyo. Limbombe klaarde de klus met vertrouwen en in het slot zette opnieuw Yaremchuk de 3-1 eindstand op het bord. [naar artikel]

4. LIVE: Kortrijk alweer in de problemen! Frigan zet Westerlo uit het niets op gevleide 0-1 (08/12/2023 - Sporza)

Voor de opener van de 17e speeldag moeten we naar de onderste regionen van de Jupiler Pro League. Met KV Kortrijk en Westerlo kijken de laatste en de voorlaatste mekaar in de ogen. Volg de match vanavond op deze pagina. [naar artikel]

5. Maxime Cosse zorgt voor gevleide zege op veld van Deinze (24/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Patro heeft zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen met een zege kunnen afsluiten. De Maaslanders kwamen in de eerste helft mak voor de dag, maar herpakten zich na rust. Cosse zorgde in extremis voor de zege. “Dit heet dan op een diefje”, stelde aanvoerder Ruben Janssen na afloop. [naar artikel]

6. Meunier grote held bij PSG: Belg bezorgt Parijzenaars met twee treffers gevleide zege tegen Dijon (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Paris Saint-Germain is met de hakken over de sloot gaan winnen op het veld van Dijon. De grote held van de avond: Thomas Meunier. Met twee... [naar artikel]

7. Lierse boekt gevleide overwinning in Westerlo (met dank aan Yagan en doelhout) (28/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagavond stond de Antwerpse derby Westerlo-Lierse op het programma in Eerste Klasse B. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong via Yagan. De Kemphanen deden er quasi alles aan om de bordjes weer in evenwicht te brengen, maar het doelhout bracht tweemaal redding voor de Pallieters. Door de overwinning wipt Lierse over Westerlo naar de zesde stek in het klassement. [naar artikel]

8. Anderlecht boekt gevleide zege op het veld van Moeskroen (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft vanavond met 1-2 gewonnen op het veld van Moeskroen. Anderlecht kwam op slag van rust op voorsprong via Bruno, maar Govea bracht... [naar artikel]

9. Antwerp verliest voor eigen volk, Lokeren na gevleide zege nog wat steviger op kop in reeks B (23/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Lokeren blijft ook na vijf speeldagen in Play-off 2 ongeslagen. Meer zelfs, het diende op maandagavond Antwerp een eerste thuisnederlaag op de Bosuil aan sinds februari. The Great Old liet vooral voor rust heel wat kansen liggen maar kwam in de tweede helft tweemaal op achterstand. Arslanagic kon na de heerlijke knal van Hupperts nog wel gelijkmaken maar invaller Miric bezorgde de thuisploeg in het slot een ijskoude douche: 1-2. Lokeren staat zo nog wat steviger op kop in Groep B. [naar artikel]

10. LIVE. Anderlecht met gevleide voorsprong naar de kleedkamers. Bakkali scoorde op slag van rust na knullig werk van Heylen (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)