Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

KIJK. Van Pommelien Thijs en Regi tot Laura Tesoro en Teddy Swims: volg hier live de rode loper van Q-Pop

09/12/2023 - 19:01
"Hoogdag voor de fans van Qmusic, want voor de tweede keer strijkt het festival Q-Pop neer in het Antwerpse Sportpaleis. Straks op het podium, maar nu al op de rode loper: de crème de la crème van de muziekwereld uit binnen- en buitenland. Onder meer Laura Tesoro, Camille, Pommelien Thijs, Teddy Swims, Craig David en Regi tonen wat ze in hun mars hebben. Brengt die laatste ook Linda Mertens mee?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KIJK. Van Pommelien Thijs en Regi tot Laura Tesoro en Teddy Swims: volg hier live de rode loper van Q-Pop (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogdag voor de fans van Qmusic, want voor de tweede keer strijkt het festival Q-Pop neer in het Antwerpse Sportpaleis. Straks op het podium, maar nu al op de rode loper: de crème de la crème van de muziekwereld uit binnen- en buitenland. Onder meer Laura Tesoro, Camille, Pommelien Thijs, Teddy Swims, Craig David en Regi tonen wat ze in hun mars hebben. Brengt die laatste ook Linda Mertens mee? [naar artikel]


2. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan” (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft. [naar artikel]


3. KIJK. Van Camille en Regi tot Laura Tesoro en Pommelien Thijs: volg hier live de rode loper van Q-Pop (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogdag voor de fans van Qmusic, want voor de tweede keer strijkt het festival Q-Pop neer in het Antwerpse Sportpaleis. Straks op het podium, maar nu al op de rode loper: de crème de la crème van de muziekwereld uit binnen- en buitenland. Onder meer Laura Tesoro, Camille, Pommelien Thijs, Teddy Swims, Craig David en Regi tonen wat ze in hun mars hebben. Brengt die laatste ook Linda Mertens mee? [naar artikel]


4. KIJK. Van Camille en Regi tot Laura Tesoro en Pommelien Thijs: volg hier live de optredens van Q-Pop (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogdag voor de fans van Qmusic, want voor de tweede keer strijkt het festival Q-Pop neer in het Antwerpse Sportpaleis. Daarnet op de rode loper, nu op het podium: de crème de la crème van de muziekwereld uit binnen- en buitenland. Onder meer Laura Tesoro, Camille, Pommelien Thijs, Teddy Swims, Craig David en Regi tonen wat ze in hun mars hebben. Brengt die laatste ook Linda Mertens mee? [naar artikel]


5. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. KIJK. Om Milena binnen te halen zet Laura Tesoro haar vriendschap met Pommelien op het spel (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ook tijdens de tweede Blind Auditions in ‘The Voice Kids’ laten de jonge talenten met grote dromen zich door niets tegenhouden. Ze deinzen niet terug voor de meest uitdagende uptempo nummers van wereldsterren zoals Adele en Billie Eilish, en zelfs Franse deuntjes van Céline Dion schrikken niet af. Om Milena binnen te halen zet Laura Tesoro haar vriendschap met Pommelien op het spel. Dit zijn de hoogtepunten uit de tweede aflevering. [naar artikel]


8. Koen Wauters heeft al 10 jaar innige band met Laura Tesoro: “Iemand als Laura wil je gewoon in je leven” (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Exact 10 jaar geleden - in 2014 - draaide Koen Wauters (56) voor een toen piepjonge Laura Tesoro (27) in ‘The voice van Vlaanderen’. Winnen deed ze niet, maar Wauters nam haar wel onder zijn mediavleugels. Met succes. Want na menig tv-programma delen ze nu zelfs samen het podium in het jubileumseizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Ik ben enorm trots op hoe zij door de jaren heen gegroeid is als zangeres”, vertelt Koen. Hoe haar cover van het emotionele nummer ‘Stil’ van Clouseau binnenkwam? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!