Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zelensky: “Uitstel Amerikaanse hulp droom die uitkomt voor Poetin”

11/12/2023 - 20:01
"De Oekraïense president Volodymyr Zelensky noemt een eventueel uitstel van Amerikaanse militaire hulp in de oorlog tegen de Russen een droom die uitkomt voor de Russische leider Vladimir Poetin. “Poetin moet verliezen”, zei Zelensky in een toespraak op de National Defense University in Washington. “Jullie kunnen rekenen op Oekraïne, en wij hopen net zo goed op jullie te kunnen rekenen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelensky: “Uitstel Amerikaanse hulp droom die uitkomt voor Poetin” (11/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky noemt een eventueel uitstel van Amerikaanse militaire hulp in de oorlog tegen de Russen een droom die uitkomt voor de Russische leider Vladimir Poetin. “Poetin moet verliezen”, zei Zelensky in een toespraak op de National Defense University in Washington. “Jullie kunnen rekenen op Oekraïne, en wij hopen net zo goed op jullie te kunnen rekenen.” [naar artikel]


2. Vrienden wanneer het goed uitkomt: het opmerkelijk bondgenootschap tussen Poetin en de Saudische prins (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De beslissing van de Opec+ om de olieproductie drastisch te verminderen, maakt duidelijk dat Saudi-Arabië en Rusland de banden verder aanhalen. Hun belangen lopen op dit moment gelijk. Dat is slecht nieuws voor de VS én voor Europa. [naar artikel]


3. Gas op overschot: waarom de groene kerst vooral Poetin slecht uitkomt (27/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Experts zijn zeker dat Kremlin aanslag zélf in scène zette: 4 redenen waarom de droneaanval Poetin niet slecht uitkomt (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Zowat alle westerse militaire experten gaan ervan uit dat Rusland de droneaanval in scène heeft gezet. Voor Poetin komt het in elk geval niet zo slecht uit. [naar artikel]


5. Live - Zelensky en Macron vandaag samen naar Europese top in Brussel • Zelensky vraagt Parijs en Berlijn om straaljagers (09/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Zelensky schuift populaire opperbevelhebber opzij, wat zijn de gevolgen voor het front? “Ik denk dat Zelensky aan damage control doet” (08/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Valeri Zaloezjny, opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten, moet plaats ruimen voor Oleksandr Syrskyi. Volgens Oekraïens president Zelensky blijft Zaloezjny wel “deel van het team”. Maar wat is nu precies de impact van zo’n personeelswissel op het hoogste niveau? Luitenant-kolonel Tom Simoens, docent geschiedenis aan de Koninklijke Militaire School, legt uit. “Er is geen andere mogelijkheid dan een grote mobilisatie.” [naar artikel]


8. Poetin, Poetin, Niels Destadsbader en Poetin: uw mening over de Lul van het jaar (12/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!