Doelman Mombaerts stopt penalty en helpt Helson zo aan punt tegen Bree-Beek

17/12/2023 - 11:01
"Voor de rust hielden beide ploegen mekaar in evenwicht. Het spektakel was pas voor na de pauze. Van Hoegee raakte voor de bezoekers niet voorbij doelman Mombaerts. Bij een hoekschop ging Weis neer in het strafschopgebied. Penalty. Janssen zag zijn strafschop gestopt door Mombaerts, die een moedig Helson een verdiend punt bezorgde. "

1. Doelman Mombaerts stopt penalty en helpt Helson zo aan punt tegen Bree-Beek (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de rust hielden beide ploegen mekaar in evenwicht. Het spektakel was pas voor na de pauze. Van Hoegee raakte voor de bezoekers niet voorbij doelman Mombaerts. Bij een hoekschop ging Weis neer in het strafschopgebied. Penalty. Janssen zag zijn strafschop gestopt door Mombaerts, die een moedig Helson een verdiend punt bezorgde.  [naar artikel]

2. Doelman Mombaerts houdt Helson in slotminuten overeind tegen Alken (26/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Helson tegen Alken werd een echte degradatietopper met veel strijd, heel wat passes in de voeten van de tegenstander en weinig doelkansen. Helson drong het meest aan en Alken speculeerde op een goede organisatie en de snelle omschakeling. In de slotfase hield doelman Mombaerts de thuisploeg een drietal keer overeind. [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. VIDEO. Late penalty beslist derby tussen Pelt en Helson: "We voelen ons bestolen" (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de Roosen werd een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was voor de thuisploeg. Na de koffie speelden de bezoekers powerplay en waren ze meer aanwezig. Helson kreeg in de extra tijd nog een strafschop cadeau waardoor de uitploeg alsnog met de punten naar huis ging. [naar artikel]

6. Reckers redt penalty tegen Helson en pakt zo punt voor Koersel (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)

De bezoekers namen het initiatief maar Moerenhout en Van Geneugden verzuimden om de kansen af te maken. Aan de overzijde kreeg Putzeys de openingstreffer van de Helsondefensie op een presenteerblaadje, maar ook hij vond de weg naar de netten niet. Vlak voor de rust pakte Reckers de strafschop van Moerenhout en zo gingen we met 0-0 rusten. Een magere tweede helft veranderde niets aan de score.  [naar artikel]

7. Nico Mombaerts lanceert eerste fotoboek (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Motorsportfotograaf Nico Mombaerts uit Heers bracht onlangs zijn eerste fotoboek op de markt, met daarin een overzicht van zijn beste beelden, geschoten op circuits in België, Frankrijk, Groot-Brittanië, Duitsland en Nederland. [naar artikel]

8. Jozefien Mombaerts brengt "Een pleidooi voor zelfmoord": 'Durf de gedachte toe te laten' (25/10/2020 - Knack)

Ze deelt huis, tuin en baby met Johan Heldenbergh, en heeft gotspe in overvloed. Toch koestert ze zelfmoordgedachten. Sterker nog: ze schreef er tegen alle adviezen in een theatermonoloog over. Wat drijft actrice Jozefien Mombaerts? [naar artikel]

9. Johan Heldenbergh en Jozefien Mombaerts: ‘Waarom hangt er een taboe rond zelfmoord?’ (06/06/2021 - De Morgen)

Toen ze trouwden, vroeg acteur Johan Heldenbergh (54) zijn vrouw, theatermaakster Jozefien Mombaerts (34), één ding: dat ze nooit meer zou overwegen zich van het leven te beroven. Nu speelt ze het omstreden theaterstuk Een pleidooi voor zelfmoord. [naar artikel]

10. Jozefien Mombaerts: “Ik heb het gevoel dat ik door corona een stukje asocialer ben geworden ” (20/12/2021 - Het Nieuwsblad)

Jozefien Mombaerts (34?) maakte met Een pleidooi voor zelfmoord een van de meest opmerkelijke voorstellingen van het jaar. [naar artikel]