22/12/2023 - 10:01
"Real Madrid gaat de winterstop in Spanje als leider in. De Koninklijke profiteerde donderdagavond optimaal van het eerdere puntenverlies van seizoensrevelatie Girona bij Betis (1-1) door met een 0-1 zege bij Alavés de leidersplaats na achttien speeldagen in La Liga weer over te nemen."

1. Tienkoppig Real Madrid neemt leidersplaats in La Liga weer over na winnend doelpunt in extra tijd tegen Alavés (22/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid gaat de winterstop in Spanje als leider in. De Koninklijke profiteerde donderdagavond optimaal van het eerdere puntenverlies van seizoensrevelatie Girona bij Betis (1-1) door met een 0-1 zege bij Alavés de leidersplaats na achttien speeldagen in La Liga weer over te nemen. [naar artikel]

2. Mazzu-time: Union springt naar leidersplaats na laat doelpunt tegen tienkoppig Zulte Waregem (18/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Union heeft zaterdagavond met 2-1 gewonnen van een tienkoppig Zulte Waregem. Even leek het mis te gaan toen Gano een kwartier voor tijd de gelijkmaker tegen de touwen werkte, maar Matthew Sorinola schoot Union met een schitterende plaatsbal vijf minuten voor tijd alsnog naar de overwinning. Union springt zo naar de eerste plaats in het klassement. [naar artikel]

3. Real Madrid heeft handen meer dan vol met Getafe: Jude Bellingham maakt pas in minuut 95 winnend doelpunt (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jude Bellingham (20) blijft scoren. In de thuiswedstrijd tegen Getafe maakte hij het winnende doelpunt in minuut 95. Real kwam na 11 minuten op achterstand na een doelpunt van Borja Mayoral. Een stug Getafe hield stand tot Joselu kort na de rust gelijk maakte. De vice-kampioen leek dan een hele tijd op weg naar puntenverlies, maar in minuut 95 scoorde Jude Bellingham de winnende treffer. [naar artikel]

4. Tienkoppig Real Madrid pakt in blessuretijd de zege bij Alavés en neemt leidersplaats weer over in LaLiga (22/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. Bekerfinalisten keren winnend terug in competitie: Roeselare verstevigt leidersplaats, Menen blijft foutloos (14/02/2024 - Sporza)

Knack Roeselare heeft zich woensdagavond wat steviger aan de leiding van de Lotto Volley League genesteld. De landskampioen haalde het in een duel van de zeventiende speeldag thuis met 3-1 van Borgworm. Bekijk ook de rest van de uitslagen hieronder. [naar artikel]

6. De Bruyne presenteert Silva de assist voor winnend doelpunt (03/12/2017 - Sporza)

Manchester City heeft zijn 14e zege in 15 competitiematchen behaald. De leider had het niet onder de markt met West Ham, dat pas in de slotfase kraakte. [naar artikel]

7. Belgen in het buitenland – Leider Napoli loopt opnieuw verder uit in tussenstand na winnend doelpunt van Mertens (21/01/2018 - Metro)

Napoli heeft deze middag op de 21e speeldag van de Serie A de drie punten meegenomen uit Bergamo bij Atalanta (0-1). Rode Duivel Dries Mertens zorgde even voorbij het uur voor de enige goal van de partij. In de stand zet Napoli Juventus voorlopig opnieuw op vier punten, de Oude Dame speelt morgen nog tegen […] [naar artikel]

8. Lukaku maakt winnend doelpunt in comeback (11/04/2019 - De Morgen)

9. Gillet wuift Anderlecht uit met winnend doelpunt (14/04/2019 - De Morgen)

Guillaume Gillet (31) vierde zijn afscheid van Anderlecht met een doelpunt en een overwinning. In Nantes wacht nu een nieuwe uitdaging. [naar artikel]