Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Rusland zegt dat oorlogsschip op Krim alleen “beschadigd” is: nieuwe beelden tonen iets heel anders

26/12/2023 - 14:39
"Hoe is de ‘Novotsjerkassk’ er nu echt aan toe? Dat was dé vraag die vanmorgen gesteld werd nadat Oekraïne er opnieuw in slaagde om een Russisch oorlogsschip te raken op de bezette Krim. Volgens Kiev was het “volledig vernietigd”, Moskou meende dat het alleen maar “beschadigd” was. Nieuwe beelden maken nu duidelijk hoe het schip er echt aan toe is."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland zegt dat oorlogsschip op Krim alleen “beschadigd” is: nieuwe beelden tonen iets heel anders (26/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoe is de ‘Novotsjerkassk’ er nu echt aan toe? Dat was dé vraag die vanmorgen gesteld werd nadat Oekraïne er opnieuw in slaagde om een Russisch oorlogsschip te raken op de bezette Krim. Volgens Kiev was het “volledig vernietigd”, Moskou meende dat het alleen maar “beschadigd” was. Nieuwe beelden maken nu duidelijk hoe het schip er echt aan toe is. [naar artikel]


2. Satellietbeelden nemen alle twijfel weg: Russisch oorlogsschip dat volgens Moskou alleen “beschadigd” was wel degelijk vernietigd (28/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Russische oorlogsschip dat afgelopen dinsdag geraakt werd door Oekraïense raketten is wel degelijk gezonken. Volgens het Russische ministerie van Defensie raakte de Novotsjerkassk alleen beschadigd, maar nieuwe satellietbeelden nemen de laatste twijfels weg. Ze tonen zelfs dat er nog een tweede schip naar de bodem van de Zwarte Zee verdween. [naar artikel]


3. Belangrijk Russisch oorlogsschip zwaar beschadigd (14/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Het Russische oorlogsschip Moskva is zwaar beschadigd geraakt. Volgens de Oekraïense autoriteiten werd de kruiser geraakt door Oekraïense raketten, de Russische defensie heeft het over een brand die munitie tot ontploffing bracht. [naar artikel]


4. Roemrucht Russisch oorlogsschip Moskva is zwaar beschadigd. Na beschietingen of brand? Dit is wat we weten (14/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Russische minister van Defensie bezoekt soldaten aan het front • ‘Russisch oorlogsschip zwaar beschadigd door zeedrone’ (04/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Russisch oorlogsschip beschadigd na Oekraïense droneaanval in haven van Novorossiysk (04/08/2023 - VRT NWS)

Een Russisch oorlogsschip is ernstig beschadigd geraakt tijdens een nachtelijke droneaanval in de Russische haven van Novorossiysk aan de Zwarte Zee. Het is de eerste keer dat die haven wordt aangevallen. Oekraïense bronnen zeggen dat het om een gemeenschappelijke operatie van de Oekraïense marine en veiligheidsdienst zou gaan. Het scheepsverkeer is vanmorgen voor een korte tijd onderbroken. [naar artikel]


7. Live - ‘Russisch oorlogsschip zwaar beschadigd door zeedrone’ • Russische minister van Defensie bezoekt soldaten aan het front (04/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - ‘Geen explosieven waargenomen’ op dak van kerncentrale Zaporizja • ‘Russisch oorlogsschip beschadigd door zeedrone’ (04/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Kiev claimt Russisch oorlogsschip te hebben beschadigd (12/10/2023 - Het Belang van Limburg)

De Oekraïense zeemacht heeft naar eigen zeggen een Russisch oorlogsschip nabij de havenstad Sebastopol op het bezette schiereiland de Krim aan de Zwarte Zee beschadigd. [naar artikel]


10. Live - Russin die op tv tegen oorlog protesteerde mogelijk vergiftigd • Oekraïne stelt Russisch oorlogsschip te hebben beschadigd (13/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!