28/12/2023 - 01:10
"Standard en Sint-Truiden hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Kanaries niet blij mee zijn. STVV domineerde immers op Sclessin en Fujita leek op het einde voor een verdiende driepunter te gaan zorgen. Een strafschop van Kanga bezorgde de erg bleke Rouches op slag van affluiten echter nog een punt."

1. Standard en Hoefkens ontsnappen aan nieuwe nederlaag: Kanga redt punt tegen STVV met penaltygoal diep in blessuretijd (28/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Sint-Truiden hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Kanaries niet blij mee zijn. STVV domineerde immers op Sclessin en Fujita leek op het einde voor een verdiende driepunter te gaan zorgen. Een strafschop van Kanga bezorgde de erg bleke Rouches op slag van affluiten echter nog een punt. [naar artikel]

2. Standard en Hoefkens ontsnappen aan nieuwe nederlaag: Kanga redt punt tegen STVV met penaltygoal (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Sint-Truiden hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Kanaries niet blij mee zijn. STVV domineerde op Sclessin en Fujita leek op het einde voor een verdiende driepunter te zorgen. Een strafschop van Kanga bezorgde de erg bleke Rouches op slag van affluiten nog een punt. [naar artikel]

3. Kanaries ontsnappen in blessuretijd aan nederlaag tegen Standard: “Maar een gelijkspel is zeker niet onverdiend” (28/04/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde net als in de heenmatch in de play-offs tegen Standard gelijk, waardoor het terrein verliest op de achtste plaats. De Kanaries slaakten een zucht van opluchting omdat de VAR een nieuw rampsenario voor Wolke Janssens vermeed.“Nu wist ik zeker dat het geen penalty was.” [naar artikel]

4. Club Brugge blijft puntenloos na penaltygoal in blessuretijd (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge blijft puntenloos in de Champions League. Een gehavend blauw-zwart leek tegen FC Porto lange tijd op weg naar een gelijkspel, maar [naar artikel]

5. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

6. Paars-wit ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag in Tubeke (1-1), status-quo met Standard blijft een feit (05/04/2019 - De Morgen)

7. Standard kan ook tegen STVV niet winnen, maar ontsnapt aan nieuwe nederlaag na penalty in blessuretijd (27/12/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde op Standard een dijk van een wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen. Resultaat: een zuur gelijkspel (1-1). Daar zorgde de VAR en Kanga in minuut 98 nog voor. Toch trekken de Kanaries goedgemutst de winterbreak in. Als u naar de rangschikking kijkt, weet u ook waarom. [naar artikel]

8. Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Goddeloos. Hoe zou Antwerp het zonder Dieumerci Mbokani doen? De vraag stellen is ze beantwoorden. Bekijk de eindstand en u weet genoeg. De Great... [naar artikel]

9. ‘Goddeloos’ Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. Jupiler Pro League – Oostende laat in blessuretijd belangrijke zege ontsnappen tegen Moeskroen (09/11/2019 - Metro)

Oostende en Moeskroen hebben zaterdag 2-2 gelijkgespeeld op de vijftiende speeldag van de Jupiler Pro League. Het tweede Moeskroen-doelpunt kwam er pas in de 93e minuut. Fashion Sakala (41.) bracht de Kustboys kort voor de rust op voorsprong, Stipe Perica (66.) maakte middenin de tweede helft gelijk. Toen Ari Skulason (76.) Oostende opnieuw op voorsprong […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende laat in blessuretijd belangrijke zege ontsnappen tegen Moeskroen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]