27/12/2023 - 21:10
"STVV speelde op Standard een dijk van een wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen. Resultaat: een zuur gelijkspel (1-1). Daar zorgde de VAR en Kanga in minuut 98 nog voor. Toch trekken de Kanaries goedgemutst de winterbreak in. Als u naar de rangschikking kijkt, weet u ook waarom."

1. Standard kan ook tegen STVV niet winnen, maar ontsnapt aan nieuwe nederlaag na penalty in blessuretijd (27/12/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde op Standard een dijk van een wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen. Resultaat: een zuur gelijkspel (1-1). Daar zorgde de VAR en Kanga in minuut 98 nog voor. Toch trekken de Kanaries goedgemutst de winterbreak in. Als u naar de rangschikking kijkt, weet u ook waarom. [naar artikel]

2. Paars-wit ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag in Tubeke (1-1), status-quo met Standard blijft een feit (05/04/2019 - De Morgen)

3. Bayern ontsnapt in zesde (!) minuut van blessuretijd aan nederlaag (18/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München heeft vanmiddag ternauwernood zijn tweede nederlaag van dit seizoen voorkomen. In de uitwedstrijd bij Hertha Berlijn maakte Robert [naar artikel]

4. Manchester United ontsnapt tegen Everton pas in blessuretijd aan eerste nederlaag in 20 matchen (04/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Manchester United is in de laatste minuut van de blessuretijd kunnen ontsnappen aan een thuisnederlaag tegen Everton. Pas in minuut 94 kon Zlatan Ibrahimovic vanop de stip de verrassende openingstreffer van Phil Jagielka ongedaan maken. [naar artikel]

5. Antwerp pakt punt bij Standard, Bolat redt penalty in blessuretijd (03/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standar en Antwerp hebben 1-1 gelijk gespeeld op de 17e speeldag. Orlando Sa zette de Rouches voor de rust op voorsprong, maar Hairemans bracht Antwerp vanop de stip langszij. In de slotfase kreeg Standard nog een vederlichte strafschop, maar Bolat stopte de elfmeter van Sa. [naar artikel]

6. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

7. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

8. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

9. Standard en Hoefkens ontsnappen aan nieuwe nederlaag: Kanga redt punt tegen STVV met penaltygoal diep in blessuretijd (28/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Sint-Truiden hebben de punten gedeeld en daar zullen vooral de Kanaries niet blij mee zijn. STVV domineerde immers op Sclessin en Fujita leek op het einde voor een verdiende driepunter te gaan zorgen. Een strafschop van Kanga bezorgde de erg bleke Rouches op slag van affluiten echter nog een punt. [naar artikel]

10. Kanaries ontsnappen in blessuretijd aan nederlaag tegen Standard: “Maar een gelijkspel is zeker niet onverdiend” (28/04/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde net als in de heenmatch in de play-offs tegen Standard gelijk, waardoor het terrein verliest op de achtste plaats. De Kanaries slaakten een zucht van opluchting omdat de VAR een nieuw rampsenario voor Wolke Janssens vermeed.“Nu wist ik zeker dat het geen penalty was.” [naar artikel]