Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

2023 is het jaar van Pommelien Thijs, en dat heeft ze helemaal aan zichzelf te danken

30/12/2023 - 11:10
"Dat 2023 een goed jaar was voor Pommelien Thijs (22), is voorzichtig uitgedrukt. Haar debuutalbum ‘Per ongeluk’ haalde nummer één in Vlaanderen, met ‘Erop of eronder’ won ze de Zomerhit, ze nam drie MIA’s mee naar huis en in de Eén-reeks ‘Knokke off’, die nu aan een internationaal avontuur op Netflix is begonnen, bleek ze als actrice uit zeer goed hout gesneden. U stemde haar dan ook terecht naar de tweede plaats in de lijst van Belg van het Jaar. Een ster is geboren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 2023 is het jaar van Pommelien Thijs, en dat heeft ze helemaal aan zichzelf te danken (30/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dat 2023 een goed jaar was voor Pommelien Thijs (22), is voorzichtig uitgedrukt. Haar debuutalbum ‘Per ongeluk’ haalde nummer één in Vlaanderen, met ‘Erop of eronder’ won ze de Zomerhit, ze nam drie MIA’s mee naar huis en in de Eén-reeks ‘Knokke off’, die nu aan een internationaal avontuur op Netflix is begonnen, bleek ze als actrice uit zeer goed hout gesneden. U stemde haar dan ook terecht naar de tweede plaats in de lijst van Belg van het Jaar. Een ster is geboren. [naar artikel]


2. Hoe Will Tura (83) Pommelien Thijs van de troon stoot, maar zijn succes bij de jeugd ook deels aan haar te danken heeft (08/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Amper een week nadat zijn verzamelbox ‘Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)’ uitkwam, staat Will Tura op één in de Ultratop Albums Top 200. Tura stoot Pommelien Thijs van de eerste plaats. Hoe komt het toch dat hij nog zo goed verkoopt? “Ik heb gezien wat voor slimme artiest hij is.” [naar artikel]


3. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Gluren bij BV’s: Tanja Dexters blikt terug, Sarah Puttemans in gevlekte bikini en Pommelien Thijs smult van zichzelf (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Veel te vieren en mooie badmode bij de vleet: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen. [naar artikel]


6. In ‘DIW dans la vallée’ herkende Koen Crucke zichzelf in Pommelien Thijs. Zij leek daar verrassend genoeg geen aanstoot aan te nemen (04/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. KIJK. Blauw bloed, groene wijn en Pommelien Thijs die ‘zichzelf’ vermoordt: zo absurd is haar nieuwe videoclip (03/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws voor de fans van Pommelien Thijs (22). De zangeres heeft woensdag haar nieuwe videoclip van het nummer ‘Medeplichtig’ gelanceerd. Daarin vermoordt de artieste haar evenbeeld. [naar artikel]


8. Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ met Jaap Reesema, nu de theatertour: Pommelien Thijs steekt imago als kindsterretje in ‘#LikeMe’ helemaal voorbij (12/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

“Een jaar geleden leek een zangcarrière niks voor mij en wilde ik gewoon acteren en biologie studeren.” Tot die Nederlander Jaap Reesema (36) op haar pad kwam, ze samen de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ maakten. “En we daar nu een fantastisch vervolg aan breien met een theatertour dit najaar", verkondigt Pommelien Thijs (20) enthousiast. Haar studies moesten wijken voor het succes, want in slechts twaalf maanden tijd ontpopte de kinderster uit ‘#LikeMe’ zich tot gevestigde waarde in de Vlaamse muziekscene én de showbizz tout court. [naar artikel]


9. Pommelien Thijs pakt Genk on Stage helemaal in: jonge menigte zingt nummers luidkeels mee (25/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Een van de publiekstrekkers op Genk on Stage is zonder twijfel Pommelien Thijs. De jonge zangeres kreeg met haar hits, het volledige stadsplein mee aan het zingen. De beelden van meebrullende jongeren spreken voor zich. [naar artikel]


10. Genk on Stage sluit af met ruim 100.000 bezoekers, dak gaat er helemaal af tijdens optreden Pommelien Thijs (25/06/2023 - Het Belang van Limburg)

De 41ste editie is er eentje die niet snel vergeten zal worden door de meer dan 100.000 muziekliefhebbers die er zich de afgelopen drie dagen flink hebben kunnen uitleven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!