Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ultratop publiceert jaarlijsten: Pommelien, Camille en Metejoor zijn populairste artiesten

07/01/2024 - 09:10
"Nu het muzikale jaar 2023 al enkele dagen achter ons ligt, publiceerde Ultratop haar jaarlijsten met daarin de meest populaire muziek van 2023. Pommelien Thijs pronkt met haar album ‘Per ongeluk’ op de eerste plaats, gevolgd door ‘#LikeMe’-collega Camille met ‘SOS’. Ook Metejoor staat twee keer in de lijst van populairste albums van 2023."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ultratop publiceert jaarlijsten: Pommelien, Camille en Metejoor zijn populairste artiesten (07/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nu het muzikale jaar 2023 al enkele dagen achter ons ligt, publiceerde Ultratop haar jaarlijsten met daarin de meest populaire muziek van 2023. Pommelien Thijs pronkt met haar album ‘Per ongeluk’ op de eerste plaats, gevolgd door ‘#LikeMe’-collega Camille met ‘SOS’. Ook Metejoor staat twee keer in de lijst van populairste albums van 2023. [naar artikel]


2. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan” (25/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft. [naar artikel]


5. CAMILLE, Metejoor én Pommelien Thijs: deze artiesten treden op tijdens de MIA’s (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Muziekliefhebbers opgelet! Kruis alvast 26 januari aan in je agenda, want dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Music Industry Awards (MIA’s). Dat Stromae de grote topfavoriet is met maar liefst negen nominaties, gevolgd door Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en Angèle, is al geweten. Maar nu lost de televisiezender Eén ook de line-up van artiesten die Paleis 12 op z’n kop zal zetten. [naar artikel]


6. Taylor Swift, Miley Cyrus en Pommelien Thijs: naar deze artiesten hebben we in 2023 het vaakst geluisterd via Spotify (29/11/2023 - VRT NWS)

Hij is er al voor het 9e jaar op rij: de "Spotify Wrapped", het persoonlijke jaaroverzicht van streamingdienst Spotify met de nummers waar jij het meest naar geluisterd hebt. Eén constante in de statistieken: 2023 was het jaar van de vrouwen, met Taylor Swift en Miley Cyrus als absolute topfavorieten, in België en wereldwijd. Ook Pommelien Thijs en Lost Frequencies doen het opvallend goed. [naar artikel]


7. Van Pommelien Thijs tot Corey Taylor van Slipknot: Pinkpop kondigt 19 nieuwe artiesten aan (29/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


8. EXCLUSIEF. Pommelien of Camille? Die boek je niet voor minder dan 25.000 euro. Dit vragen Vlaamse artiesten voor een optreden deze zomer (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De zomer lonkt en dus staan onze Vlaamse artiesten - net als hun prijzen - op scherp. Pommelien Thijs verdubbelde zelfs haar tarief, anderen mikken op meer nullen en met ‘Liefde voor muziek’ ging alweer een goudmijn open. Onze muziekexpert duikt in de facturen. Van Clouseau tot Bart Peeters en van Christoff tot Metejoor. Zoveel kosten onze Vlaamse artiesten. [naar artikel]


9. Hoeveel kosten Pommelien Thijs, Metejoor en andere Vlaamse artiesten? Speel nu Humo’s pittige prijzenquiz (22/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!