Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

HET PUNT VAN VAN IMPE. “Een klein kind kan zien hoe nietsontziend egocentrisme de drijfveer is bij Charles Michel”

12/01/2024 - 19:50
"Nu het vertrouwen van de burger in de democratie op het spel staat, toont MR-kopstuk Charles Michel eens te meer de weg met zijn vertrek als Europees president. Zoals hij zou niemand het mogen doen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. HET PUNT VAN VAN IMPE. “Een klein kind kan zien hoe nietsontziend egocentrisme de drijfveer is bij Charles Michel” (12/01/2024 - Het Nieuwsblad)

Nu het vertrouwen van de burger in de democratie op het spel staat, toont MR-kopstuk Charles Michel eens te meer de weg met zijn vertrek als Europees president. Zoals hij zou niemand het mogen doen. [naar artikel]


2. ASSISEN: 30 jaar celstraf voor Babur Yoldash die Eleanore De Strijcker vermoordde: “Zijn daden getuigen van een nietsontziend geweld tegenover zijn slachtoffer.” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De jury van het assisenhof in Antwerpen heeft Babur Yoldash (25) veroordeeld tot 30 jaar opsluiting voor de moord op Eleanore De Strijcker en een levenslange ontzetting uit de rechten. Uit het arrest blijkt dat de rechtbank en de jury zijn daden sterk veroordelen, maar niettemin afzagen van een levenslange celstraf. “Dat men u geen levenslange opsluiting geeft, geeft aan dat men u nog een kans wil geven. Een kans die uw slachtoffer nooit meer zal krijgen.” [naar artikel]


3. Nietsontziend geweld gebruiken tegen Oekraïne of niet? Poetin staat op beslissende tweesprong (01/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Russische president Vladimir Poetin staat voor een haast onmogelijk dilemma. Na de mislukte invasie van de afgelopen dagen moet hij nu beslissen hoe hij zijn offensief tegen Kiev verder wil zetten. [naar artikel]


4. Kendrick Lamar schoot op Les Ardentes nietsontziend uit de startblokken en vuurspuwde zich een weg doorheen zijn songs (07/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Ja, ik beken, ik ben schuldig aan een extreem egocentrisme dat gigantische proporties aanneemt (27/03/2019 - De Morgen)

Julie Cafmeyer is columniste. [naar artikel]


6. Sportcoach Paul Van Den Bosch pleit voor meer egocentrisme: 'Maak tijd om voor jezelf te zorgen' (09/09/2019 - Knack)

Een volledig stressloze omgeving creëren zal nooit lukken. Daarom moeten bedrijven hun medewerkers stimuleren om voldoende te bewegen en op hun voeding te letten, vindt sportcoach Paul Van Den Bosch. En ze moeten de lat op de juiste hoogte leggen. "In het dagelijkse leven hoef je geen topsporter te zijn." [naar artikel]


7. Wat zegt je handschrift over je karakter? “Grote ronde letters kunnen een eerste teken zijn van egocentrisme” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onthult je handschrift iets over jouw persoonlijkheid? Echt wel, als je ’t vraagt aan grafologe Marie-Thérèse Christians-Baetslé, die al 45 jaar ervaring op haar naam heeft staan. Omdat het de ‘Dag van het Handschrift’ is, beantwoordt ze 7 prangende vragen. Waar wijzen grote, ronde letters op? En is het toevallig dat dokters zo onleesbaar schrijven? “Een handschrift kan je voor 80 tot 90 procent matchen met de persoonlijkheid van iemand.” [naar artikel]


8. Arts Gabor Maté: ‘We zien competitiviteit en egocentrisme als normaal, maar die cultuur is tegennatuurlijk’ (15/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Charles Michel is de kritiek moe, en Europa is Charles Michel moe: ‘De EU-president moet problemen oplossen, niet veroorzaken’ (28/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Long live the king, Charles III: Wie waren Charles I en Charles II dan? (09/09/2022 - VRT NWS)

"King Charles III": voor deze aanspreking heeft de nieuwe Britse koning gekozen. Hij kon ook aan de slag met zijn andere drie voornamen (Charles Philip Arthur George), maar koos dus voor Charles III. Wat meteen de vraag oproept: wie waren zijn voorgangers Charles I en II? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!