13/01/2024 - 00:00
"Opnieuw drama voor Burnley in de Premier League. Een gelijkmaker in blessuretijd doet Kompany en co de nek om in de degradatiekraker tegen Luton Town. Een erg controversiële goal, want na een lange VAR-tussenkomst besloot de videoref een vermeende obstructiefout op doelman Trafford niet te bestraffen. Kompany: “Ik snap het niet meer.” Zo blijft Burnley met nog steeds maar drie zeges op een troosteloze voorlaatste plaats hangen (12 punten), vier stuks achter het nummer derdelaatst Luton."

1. KIJK. “Ik snap het niet meer. Wat is er aan de hand?” Kompany misnoegd na controversiële tegengoal in blessuretijd (13/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Opnieuw drama voor Burnley in de Premier League. Een gelijkmaker in blessuretijd doet Kompany en co de nek om in de degradatiekraker tegen Luton Town. Een erg controversiële goal, want na een lange VAR-tussenkomst besloot de videoref een vermeende obstructiefout op doelman Trafford niet te bestraffen. Kompany: “Ik snap het niet meer.” Zo blijft Burnley met nog steeds maar drie zeges op een troosteloze voorlaatste plaats hangen (12 punten), vier stuks achter het nummer derdelaatst Luton. [naar artikel]

2. Geen penalty voor Antwerp, wel tegengoal in blessuretijd na potje knokvoetbal tegen Anderlecht (17/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft dankzij een goal in blessuretijd gewonnen op het veld van Antwerp. Yannick Bolasie kopte het winnende doelpunt binnen op assist van Yari Verschaeren. De match kende een zeer bewogen slotfase, waarin de videoref ook een aan Antwerp toegekende penalty ongedaan had gemaakt én Anderlecht-doelman Didillon zijn team rechthield. Anderlecht komt alleen op de zesde plaats, Antwerp wordt door Standard van de derde plaats verdrongen. [naar artikel]

3. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

4. Kompany niet te spreken over late tegengoal: “Misschien zijn de regels ondertussen wéér veranderd?” (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht-coach Vincent Kompany zag z'n ploeg bij STVV in de slotfase drie punten te grabbel gooien. Kompany erkende dat paars-wit de zege wellicht niet verdiend had, maar hij was niet te spreken over de late tegengoal. “Misschien durfde de scheidsrechter in de laatste minuut geen beslissing nemen”, vertelde hij aan Eleven Sports. [naar artikel]

5. Vincent Kompany niet te spreken over late tegengoal: “Enorme overtreding op Murillo” (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht-coach Vincent Kompany zag z'n ploeg bij STVV in de slotfase drie punten te grabbel gooien. Kompany erkende dat paars-wit de zege wellicht niet verdiend had, maar hij was niet te spreken over de late tegengoal. [naar artikel]

6. Ai ai ai Vincent Kompany: Burnley verliest kelderduel na prachtige tegengoal en VAR-beslissing in de extra tijd (28/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Vincent Kompany gaat een slapeloze nacht tegemoet. Burnley ging op de tiende speeldag in de Premier League namelijk met 2-1 onderuit bij Bournemouth en zakt zo naar de voorlaatste plek in de stand. [naar artikel]

7. Geen nieuwe zege voor Kompany en co: Burnley onderuit bij Wolves na heel knullige tegengoal (05/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen nieuwe zege voor Vincent Kompany en Burnley. Op bezoek bij Wolverhampton verloren de ‘Clarets’ met het kleinste verschil na een wel erg knullige tegengoal. Burnley blijft zo op een degradatieplaats hangen. [naar artikel]

8. Geen nieuwe zege voor Burnley en Kompany door knullige tegengoal (05/12/2023 - Sporza)

Geen reeksje voor Burnley en Vincent Kompany. De promovendus ging met het kleinste verschil onderuit op bezoek bij Wolverhampton, na geklungel achterin bij de bezoekers. Bekijk de tegengoal hieronder. [naar artikel]

9. Domper op debuut van Kompany: Anderlecht verspeelt zege tegen 10 spelers in blessuretijd (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 3 • Aftrap: 18u15 • Lotto Park [naar artikel]