Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Na 31 minuten was het al duidelijk: Donald Trump wint Republikeinse voorverkiezing in Iowa, DeSantis dan toch tweede

16/01/2024 - 06:40
"Donald Trump heeft zoals verwacht de Republikeinse voorverkiezing in de Amerikaanse staat Iowa gewonnen. Dat melden Amerikaanse media. Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, kreeg een opsteker en werd dan toch tweede."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na 31 minuten was het al duidelijk: Donald Trump wint Republikeinse voorverkiezing in Iowa, DeSantis dan toch tweede (16/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Donald Trump heeft zoals verwacht de Republikeinse voorverkiezing in de Amerikaanse staat Iowa gewonnen. Dat melden Amerikaanse media. Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, kreeg een opsteker en werd dan toch tweede. [naar artikel]


2. Ron DeSantis trekt zich terug uit Republikeinse voorverkiezing en zal Trump steunen (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Ron DeSantis, gouverneur van Florida, stapt uit de race voor de Republikeinse nominatie voor de presidentsverkiezingen. Dat laat hij zelf weten in een video op X. [naar artikel]


3. Peiling: Republikeinen verkiezen Ron DeSantis boven Donald Trump én DeSantis zou op dit moment ook Joe Biden kloppen in 2024 (14/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Donald Trump zou in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2024 klappen krijgen van zijn eigen Republikeinse partij, zo blijkt uit een nieuwe peiling van USA Today en de universiteit van Suffolk. Niet Trump, maar de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, zouden de Republikeinen verkiezen als presidentskandidaat. Nog volgens de peiling zou DeSantis ook de huidige Democratische president Joe Biden kloppen, als die voor een tweede termijn zou gaan. [naar artikel]


4. Trump wint voorverkiezing Iowa, DeSantis tweede - Belgen kochten 15 procent minder huizen in 2023 (16/01/2024 - De Standaard)

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag. [naar artikel]


5. Live - Trump wint voorverkiezing in Iowa, DeSantis tweede • Ramaswamy stapt uit de race (16/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Oekraïne verdedigen “niet van vitaal belang” voor Trump en Republikeinse rivaal DeSantis (14/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ex-president Donald Trump en zijn vermoedelijke rivaal in de strijd voor een Republikeinse presidentskandidatuur Ron DeSantis hebben beiden toegegeven dat Oekraïne verdedigen “niet van vitaal belang is” voor de Verenigde Staten. [naar artikel]


7. Met Ron DeSantis komt er weer een concurrent voor Trump bij: dit zijn de Republikeinse presidents­kandidaten (26/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Republikeinse presidentskandidaat DeSantis over Trump: "Natuurlijk verloor hij verkiezingen” (07/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ron DeSantis, een van de belangrijkste rivalen van de Amerikaanse oud-president Donald Trump voor het Republikeinse ticket in de verkiezingen volgend jaar, heeft afstand genomen van Trump's aanhoudende claims dat die in 2020 door fraude zou hebben verloren. “Natuurlijk heeft hij verloren”, zei DeSantis, de huidige gouverneur van de staat Florida, in een interview met nieuwszender NBC. “Joe Biden is president.” [naar artikel]


9. Niet DeSantis, maar een vrouw dreigt Trump de weg naar de Republikeinse nominatie te versperren (30/11/2023 - Express)

Americans for Prosperity (AFP), een politieke actiegroep opgericht door de steenrijke broers Koch, gaat Nikki Haley, de voormalige gouverneur van North Carolina, voordragen voor de Republikeinse presidentsnominatie. Waarom is dit belangrijk? De steun van een groot en invloedrijk politiek actiecomité kan een significante impact hebben op de Amerikaanse politieke landschap, vooral in de context van […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!