Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Zeker 25 doden bij Oekraïense aanval op markt in Donetsk, zeggen plaatselijke autoriteiten

21/01/2024 - 14:40
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Zeker 25 doden bij Oekraïense aanval op markt in Donetsk, zeggen plaatselijke autoriteiten (21/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Door Rusland aangestelde autoriteiten stellen avondklok in Donetsk in • ‘Tweede aanval op Russische stad Koersk’ (24/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Gouverneur Donetsk: “Minstens tien doden bij Russische aanval op fabriek” (03/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Bij een Russische aanval op een fabriek in Avdiivka, een stad in de buurt van de frontlinie in Oost-Oekraïne, zijn minstens tien mensen om het leven gekomen. Vijftien anderen raakten gewond. Dat heeft de gouverneur van de regio Donetsk dinsdag bekendgemaakt. [naar artikel]


4. Tientallen krijgsgevangenen sterven bij aanval op gevangenis in Donetsk, Rusland en Oekraïne beschuldigen elkaar (29/07/2022 - VRT NWS)

Bij een aanval op een gevangenis in de door Russische separatisten gecontroleerde regio Donetsk zouden zeker 40 Oekraïense krijgsgevangen zijn omgekomen. Oekraïne en Rusland geven elkaar de schuld van de aanval. In de gevangenis zaten veel krijgsgevangen die hebben gevochten in de Oekraïense stad Marioepol, in mei, en de nabijgelegen Azov-staalfabriek. [naar artikel]


5. Live - Opnieuw explosies in centrum van Kiev na aanval met kamikazedrones • Hevige strijd in regio Donetsk (17/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Russen melden grootscheepse Oekraïense aanval bij Donetsk, tegenstrijdige berichten over opmars (05/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. “Radiostilte bewijst dat dit deel uitmaakt van groter plan”: experts zien aanval bij Donetsk als échte start van Oekraïense tegenoffensief (05/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het Russische leger klopte zichzelf op de borst vanmorgen. Een “grote” Oekraïense aanval in het zuidwesten van Donetsk werd volledig afgeslagen. Is het langverwachte tegenoffensief nu echt begonnen? ”Vanaf nu zal het alleen maar crescendo gaan.” [naar artikel]


8. “Dit is van een andere grootteorde”: waarom experts de aanval bij Donetsk zien als de échte start van het Oekraïense tegenoffensief (05/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Russische leger klopte zichzelf op de borst vanmorgen. Een “grote” Oekraïense aanval in het zuidwesten van Donetsk werd volledig afgeslagen. Is het langverwachte tegenoffensief nu echt begonnen? “Vanaf nu zal het alleen maar crescendo gaan.” [naar artikel]


9. Rusland beschuldigt Oekraïne van dodelijke aanval op markt in Donetsk en dubbele explosie in grote gasterminal (21/01/2024 - VRT NWS)

Op een markt in Donetsk in bezet Oekraïne zijn zeker 18 mensen omgekomen bij bombardementen van het Oekraïense leger. Dat beweren lokale, pro-Russische autoriteiten. In het westen van Rusland, bij de grens met Estland, vatte een grote gasterminal vuur na een dubbele explosie. Volgens Rusland zit Oekraïne achter de ontploffingen. [naar artikel]


10. Russische spion vergiftigd: "Ofwel terroristische aanval ofwel in scène gezet door Britse autoriteiten" (21/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

De vergiftiging van de Russische ex-dubbelspion Sergej Skripal in Engeland was ofwel een terroristische aanval, ofwel in scène gezet door de Britse... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!