21/01/2024 - 18:30
"Real Madrid is na een zotte wedstrijd weer de leider in La Liga. Maar thuis tegen rode lantaarn Almeria liep dat alles behalve van een leien dakje. Na 38 seconden al scoorde Largie Ramazani, Belgische flankaanvaller met Burundese roots. Vlak voor de pauze werd het 0-2, waarna Real in minuut 99 nog de winner vond. Niet nadat een goal van Almeria nog afgekeurd werd en de 2-2 van Vinicius controversieel tot stand kwam. Girona speelt later op de avond nog tegen Sevilla."

1. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Carvajal met winner in minuut 99 nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid is na een zotte wedstrijd weer de leider in La Liga. Maar thuis tegen rode lantaarn Almeria liep dat alles behalve van een leien dakje. Na 38 seconden al scoorde Largie Ramazani, Belgische flankaanvaller met Burundese roots. Vlak voor de pauze werd het 0-2, waarna Real in minuut 99 nog de winner vond. Niet nadat een goal van Almeria nog afgekeurd werd en de 2-2 van Vinicius controversieel tot stand kwam. Girona speelt later op de avond nog tegen Sevilla. [naar artikel]

2. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Largie Ramazani stunt: Belgische aanvaller scoort al na minuut één in Bernabeu (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Almeria, de laatste in de stand, lijkt op papier de ideale tegenstander om opnieuw vertrouwen te tanken. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Vinicius met gelijkmaker nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Maar ook tegen de laatste in de stand, Almeria, ging het in de eerste helft volledig mis. Al in de eerste minuut scoorde Largie Ramazani, Belg met Burundese roots, en vlak voor de pauze maakte de rode lantaarn er 0-2 van. Trekt Real de scheve situatie nog recht? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Vinicius met controversiële gelijkmaker nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. Het onbekende Belgische talent bij Man United: een kennismaking met Largie Ramazani (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Garanties dat hij er gaat maken heeft het niet. Toch zit er bij Manchester United nog een jonge Belg in de wachtkamer: Largie Ramazani. De... [naar artikel]

6. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Real tegen rode lantaarn op dubbele achterstand na Belgische goal van Largie Ramazani na 38 seconden! (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Bellingham vindt aansluiting nadat Ramazani al na 38 seconden voor Belgische goal zorgde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. Ramos vermijdt in extremis nederlaag waarna Carvajal diep in verlengingen Real 3e Europese Supercup schenkt (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Tot en met minuut 93 leek Sergio Ramos de antiheld. Met een domme penaltyfout leek de kapitein aan de basis te liggen van een pijnlijke nederlaag [naar artikel]

9. Real moet het een tijdje zonder Dani Carvajal stellen (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dani Carvajal staat een tijd aan de kant met een scheurtje in zijn rechterhamstring. Dat heeft zijn club Real Madrid vandaag bekendgemaakt. De [naar artikel]

10. Pogba drie maanden out? - Ook Carvajal verlengt bij Real Madrid (17/09/2017 - De Morgen)

Manchester United zou tot drie maanden niet kunnen rekenen op de Franse middenvelder Paul Pogba, die dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Bazel een hamstringblessure opliep. Dat schrijft The Sunday Times vandaag op basis van een "goed geïnformeerde bron" binnen Manchester United. [naar artikel]