Sporza

Real Madrid gaat pas in de 99e minuut op en over rode lantaarn Almeria

21/01/2024 - 18:30
"In La Liga heeft het Real Madrid bloed, zweet en tranen gekost om de volle buit te pakken tegen Almeria. De hekkensluiter stond halfweg 0-2 voor, maar kraakte in het tweede bedrijf. Jammer voor Largie Ramazani, die in de openingsminuut op Bernabeu had gescoord."

1. Real Madrid gaat pas in de 99e minuut op en over rode lantaarn Almeria (21/01/2024 - Sporza)

In La Liga heeft het Real Madrid bloed, zweet en tranen gekost om de volle buit te pakken tegen Almeria. De hekkensluiter stond halfweg 0-2 voor, maar kraakte in het tweede bedrijf. Jammer voor Largie Ramazani, die in de openingsminuut op Bernabeu had gescoord. [naar artikel]

2. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Real tegen rode lantaarn op dubbele achterstand na Belgische goal van Largie Ramazani na 38 seconden! (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Maar ook tegen de laatste in de stand, Almeria, ging het in de eerste helft volledig mis. Al in de eerste minuut scoorde Largie Ramazani, Belg met Burundese roots, en vlak voor de pauze maakte de rode lantaarn er 0-2 van. Trekt Real de scheve situatie nog recht? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE REAL-ALMERIA. Recht Real, met Courtois opnieuw in doel en Hazard op de bank, tegen Almeria de rug na pijnlijk verlies tegen Girona? (29/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Koninklijke heeft wat goed te maken. Vorige week kreeg het een pijnlijke 4-2 om de oren van subtopper Girona. Real-coach Ancelotti kan deze keer echter wel rekenen op Thibaut Courtois. Die moest met buikgriep verstek geven voor Girona maar is er tegen Almeria dus opnieuw bij. Ook Eden Hazard, die ook moest passen vorige week door een lichte blessure, is er weer bij. [naar artikel]

4. LIVE REAL-ALMERIA. 4-1 voor de thuisploeg na onder meer hattrick van Benzema, wat doet Almeria nog? (29/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Koninklijke heeft wat goed te maken na de pijnlijke 4-2 tegen subtopper Girona en die boodschap hebben ze in Madrid duidelijk begrepen. Voor de rust stond Real al op een geruststellende 3-1-voorsprong dankzij een hattrick van Benzema. Voor Almeria milderde Lazaro tot 3-1. Na de rust zorgde Rodrygo met een heerlijke actie voor de geruststellende 4-1. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

De Koninklijke heeft wat goed te maken na de pijnlijke 4-2 tegen subtopper Girona en die boodschap hebben ze in Madrid duidelijk begrepen. Voor de rust stond Real al op een geruststellende 3-1-voorsprong dankzij een hattrick van Benzema. Voor Almeria milderde Lazaro tot 3-1. Na de rust zorgde Rodrygo met een heerlijke actie voor de geruststellende 4-1, maar opnieuw milderden de bezoekers via Robertone. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

6. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Largie Ramazani stunt: Belgische aanvaller scoort al na minuut één in Bernabeu (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Almeria, de laatste in de stand, lijkt op papier de ideale tegenstander om opnieuw vertrouwen te tanken. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Carvajal met winner in minuut 99 nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid is na een zotte wedstrijd weer de leider in La Liga. Maar thuis tegen rode lantaarn Almeria liep dat alles behalve van een leien dakje. Na 38 seconden al scoorde Largie Ramazani, Belgische flankaanvaller met Burundese roots. Vlak voor de pauze werd het 0-2, waarna Real in minuut 99 nog de winner vond. Niet nadat een goal van Almeria nog afgekeurd werd en de 2-2 van Vinicius controversieel tot stand kwam. Girona speelt later op de avond nog tegen Sevilla. [naar artikel]

8. LIVE. Rekent Real Madrid, met Courtois tussen de palen en Hazard alweer op de bank, af met Almeria? (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag La Liga • Aftrap om 22 uur • Hazard andermaal op de bank [naar artikel]

9. Almeria en jonge Belg Ramazani maken het Real Madrid knap lastig, Eden Hazard krijgt iets meer dan een halfuur (15/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft niet zonder slag of stoot de drie punten behaald bij Almeria. De promovendus kwam al na een handvol minuten op voorsprong dankzij onze landgenoot Ramazani. De Madrilenen stelden pas in de tweede helft orde op zaken via Vazquez en Alaba. Alsnog een goede competitiestart voor Real, waar Eden Hazard iets meer dan een halfuur mocht opdraven. [naar artikel]

10. Hattrickheld Benzema loodst Real Madrid met drie goals in eerste helft voorbij laagvlieger Almeria (29/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zaterdagavond met 4-2 gewonnen van Almeria. Al in de eerste helft was het zaakje beklonken na een hattrick van Karim Benzema. Eden Hazard zat na zijn enkelklachten opnieuw in de selectie bij de Koninklijke, maar was geen invalbeurt gegund. Thibaut Courtois stond wel in de basis. [naar artikel]