Niet alleen wat je eet, maar ook wanneer je eet is van belang. Je eetmomenten hebben namelijk een grote impact op hoe energiek je je voelt, blijkt uit recent onderzoek. Eten volgens je bioritme zou dé sleutel tot succes zijn op vlak van gezondheid. Sandra Bekkari legt voor de Start Gezond Challenge hoe je dat best aanpakt: “Zo kan je voor jezelf de beste tijdstippen berekenen.” [naar artikel]
Wie dacht dat Lady Gaga al maanden op voorhand haar begeleider tijdens de inauguratie van Joe Biden had uitgekozen, heeft het mis. Pas daags tevoren tijdens de repetities werd opgemerkt dat het afdalen van de trap naar het podium in Gaga’s lange, rode rok weleens tot struikelen zou kunnen leiden. Het oog viel toen op de 30-jarige marinier Evan Campbell, om zo’n pijnlijk scenario te vermijden. [naar artikel]
17:30 Na twee jaar ellende bij de geplaagde biotechspeler Galapagos lijkt de aanstelling van Paul Stoffels tot CEO een geschenk uit de hemel. Is hij dat ook? [naar artikel]
Op de fit-o-meter zit het weer bijna helemaal goed bij Club Brugge. Zonder verdere ongelukken/blessures mist Carl Hoefkens enkel Mats Rits in de drukke weken tot aan het WK. [naar artikel]
Na veertien jaar krijgt Stop Darmkanker vzw van Luc Colemont een extra gezicht: de Mortselse professor gezondheidseconomie Dominique Vandijck. Een deus ex machina, noemt Colemont hem. Goddelijke krachten willen we Vandijck nog niet toedichten. Maar met de “lawine van darmkanker” die op ons afkomt, zal hij ze kunnen gebruiken. Een dubbelgesprek. [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
De ene doet zout op zijn rauwe ingrediënten, de andere zweert bij strooien na het bakken. Maar hoe zit dat nu juist? Sandra Bekkari geeft ons tips om slimmer te strooien. [naar artikel]
Minder vlees eten is beter voor ons lichaam en voor de planeet, maar hoe begin je daaraan? En mis je geen voedingsstoffen door vlees te schrappen? Op dag 12 van de ‘Start Gezond’-challenge tipt Sandra Bekkari hoe je er op een smakelijke manier mee omgaat. “Deze boontjes zijn de ideale apérosnack.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.