Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Pommelien Thijs grote winnaar van de MIA's met 5 prijzen, geen enkele andere artiest wint meer dan 1 MIA

24/01/2024 - 22:20
"Zangeres Pommelien Thijs (22) is de grote winnaar bij de MIA's: ze gaat met vijf prijzen naar huis. Ze wint onder meer in de nieuwe categorie "Solo artiest" en "Hit van het jaar", voor "Erop of eronder". Geen enkele andere artiest wint dit jaar meer dan één prijs. Metejoor en Camille blijven met lege handen achter. Opvallend: zo goed als alle winnaars in de categorieën waarbij het publiek kan stemmen, maken Nederlandstalige muziek."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs grote winnaar van de MIA's met 5 prijzen, geen enkele andere artiest wint meer dan 1 MIA (24/01/2024 - VRT NWS)

Zangeres Pommelien Thijs (22) is de grote winnaar bij de MIA's: ze gaat met vijf prijzen naar huis. Ze wint onder meer in de nieuwe categorie "Solo artiest" en "Hit van het jaar", voor "Erop of eronder". Geen enkele andere artiest wint dit jaar meer dan één prijs. Metejoor en Camille blijven met lege handen achter. Opvallend: zo goed als alle winnaars in de categorieën waarbij het publiek kan stemmen, maken Nederlandstalige muziek. [naar artikel]


2. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Het was opnieuw boenk erop: Pommelien Thijs kroont zich met vijf prijzen tot grote winnaar MIA's (24/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Vijf op negen. En al zingend voorspeld met de lyrics ‘Geef mij alles of niks.’ Het werd erop voor Queen Pommelien (22). Hit van het jaar’, ‘Album’, ‘Nederlandstalig’, ‘Solo Artiest’ en ‘Pop’: Thijs kroonde zich tot slokop van haar Grote Persoonlijke MIA’s. “Dit is veel. En véél meer dan ik gehoopt had”, sprak ze. “Met eentje was ik al dolgelukkig.” Voor het eerst in de geschiedenis won zelfs niemand van haar collega’s meer dan één prijs. [naar artikel]


4. Rapper Damso is meest gestreamde artiest in ons land: "Fantastische artiest", maar ook omstreden (05/05/2022 - VRT NWS)

De Brusselse rapper Damso wint voor de vierde keer de Ultratop Streaming Award, de prijs die de meest gestreamde artiest in ons land bekroont. De muziek van Damso werd vorig jaar in België 47,3 miljoen keer gestreamd. In Franstalig België en Frankrijk heeft de rapper de status van een wereldster, maar hij is ook omstreden. [naar artikel]


5. Het jaarlijkse lijstje van Spotify: Ed Sheeran is de meest gestreamde artiest, maar ook Belgische artiest duikt in top 50 (30/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Na dopingperikelen en zware val wil oud-winnaar Nairo Quintana zich tonen in Giro: “Een winnaar blijft altijd een winnaar, ook als er iets misgaat” (24/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De Colombiaanse wielrenner Nairo Quintana is vastbesloten van start te gaan in de Ronde van Italië, de koers die hij exact tien jaar geleden won. De renner van Movistar is nog herstellende van zijn verwondingen die hij opliep door een zware val in de Ronde van Catalonië, maar rijdt straks dus wel de Giro. [naar artikel]


8. "Dealer" grote winnaar op Ensors met 9 awards, geen enkele actrice valt in de prijzen op eerste genderneutrale editie (12/03/2022 - VRT NWS)

"Dealer", het regiedebuut van acteur Jeroen Perceval, is de grote winnaar bij de Ensors, de belangrijkste Vlaamse film- en televisieprijzen. "Dealer" had 14 nominaties en wint 9 Ensors. Bij de series wint "Grond" van Play4 in de belangrijkste categorieën. Opvallend: de prijzen voor acteerprestaties zijn voor het eerst genderneutraal uitgereikt, zonder aparte categorieën voor mannen en vrouwen. Die vier Ensors gaan allemaal naar acteurs. "Een gemiste kans", vindt VRT-filmjournalist Lieven Van Gils. [naar artikel]


9. Meer artiest dan winnaar (14/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Nog één keer trekt Alejandro Pozuelo (27) zondag het shirt van KRC Genk aan, daarna blaast de Spanjaard de aftocht naar het Canadese Toronto FC. Een transfer die bijzonder moeilijk valt bij het merendeel van de Genkse fans, maar die zijn periode in Genk eigenlijk ook perfect samenvat. Meer artiest dan winnaar. Hij gaat ook zoals hij kwam: door het kleinste deurtje. Daar kan een transfersom van 9 miljoen euro plus bonussen niets aan veranderen. Nooit zagen we in Genk iemand die zo perfect tweevoetig, balvast én creatief was. Een lust voor het oog. Anderzijds herinneren we ons minder begaafde spelers met betere statistieken. En vooral: met trofeeën op de kast. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!