Sporza

26/01/2024 - 22:30
"Cercle Brugge-Standard opent vanavond de 22e speeldag. De twee teams willen allebei beter doen dan de vorige speeldag. Cercle zag zijn goeie match in Genk niet beloond met een driepunter, Standard ging in eigen huis onderuit tegen rode lantaarn Kortrijk. Volg de partij vanavond vanaf 20.45 uur."

1. LIVE: Povere match tussen Cercle en Standard krijgt geen penalty na ingrijpen VAR (26/01/2024 - Sporza)

Cercle Brugge-Standard opent vanavond de 22e speeldag. De twee teams willen allebei beter doen dan de vorige speeldag. Cercle zag zijn goeie match in Genk niet beloond met een driepunter, Standard ging in eigen huis onderuit tegen rode lantaarn Kortrijk. Volg de partij vanavond vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Strafschop? Of had de VAR toch moeten ingrijpen? Standard-penalty zorgt voor stevige discussies (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sleutelmoment in de overwinning van Standard. Net wanneer Gent beter in de wedstrijd komt en vroeg in de tweede helft zijn voet naast de Luikenaars... [naar artikel]

5. VIDEO. Strafschop? Of had de VAR toch moeten ingrijpen? Standard-penalty zorgt voor stevige discussies (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Charleroi en Standard rusten bij 0-0 na povere eerste helft (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Waalse derby • Charleroi pakte al 19 op 21, Standard 14 op 21 [naar artikel]

7. Bart Maddens: ‘Ingrijpen in de partijfinanciering is ingrijpen in de particratie.’ (03/02/2024 - Doorbraak)

België is wereldkampioen partijfinanciering. Toch zal er in die gulle subsidies niet geknipt worden. Het is de levensverzekering van dit land. [naar artikel]

8. Solide verband tussen lage inkomens en povere vaccinatiegraad in Brusselse gemeenten (13/08/2021 - De Morgen)

Het leek al langer duidelijk dat de armste gemeenten in België ook de laagste vaccinatiebereidheid tegen het coronavirus kennen. Dat waarschijnlijke verband heeft Bart Mesuere, postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Gent en bekend van zijn tot voor kort dagelijkse coronacijfers op Twitter, nu ook objectief vastgesteld. Zeker in Brussel is er een ‘zeer sterk verband” tussen het gemiddelde inkomen en de vaccinatiebereidheid. [naar artikel]

9. Frommeldoelpunten beslissen povere derby tussen KVK Beringen en Diest: “Onszelf de das omgedaan” (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Het prestigetreffen tegen Diest is voor Beringen op een sisser uitgedraaid. Bij de afwerking hadden de bezoekers wel dat tikkeltje geluk. Voor KVK de tweede nederlaag op een rij. “We hebben onszelf de das omgedaan”, reageerde Kurt Van de Paar. [naar artikel]

10. LIVE: Tottenham ontsnapt meteen aan penalty na vreemd ingrijpen van doelman Gazzaniga (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elfde speeldag Premier League Vertonghen en Dembélé tegen rode lantaarn, Alderweireld ontbreekt door blessure [naar artikel]