Gazet van Antwerpen

27/01/2024 - 20:30
"Lierse maakte zaterdagavond op Seraing een einde aan een reeks van vier nederlagen op rij. De Pallieters kwamen in de degradatiekraker in Luik op achterstand, maar sleepten via een strafschopdoelpunt van aanvoerder Thibaut Van Acker in een betere tweede helft alsnog een punt uit de brand."

1. VIDEO. Tienkoppig Lierse maakt einde aan reeks nederlagen en pakt punt in Seraing (27/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

Lierse maakte zaterdagavond op Seraing een einde aan een reeks van vier nederlagen op rij. De Pallieters kwamen in de degradatiekraker in Luik op achterstand, maar sleepten via een strafschopdoelpunt van aanvoerder Thibaut Van Acker in een betere tweede helft alsnog een punt uit de brand. [naar artikel]

2. Ex-directeur Antwerp wordt CEO Lierse Kempenzonen: “Als Lierse tegen Antwerp speelt, supporter ik voor Lierse” (06/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

Yorik Torreele, eerder operationeel directeur van Royal Antwerp FC en sinds begin mei aan de slag bij Waasland-Beveren, verhuist per direct naar KSK Lierse Kempenzonen. Torreele wordt CEO bij de nieuwe voetbalclub en zal de dagelijkse leiding van de club in handen nemen. Hij zal samen met nieuwe eigenaar Luc Van Thillo en Stefan en Herwig Van Lommel, van ex-Oosterzonen, het vierkoppig bestuur uitmaken. “En als Lierse tegen Antwerp moet spelen, ben ik supporter van Lierse. Zonder twijfel.” [naar artikel]

3. LIVE. De bal rolt weer in het Lotto Park! Knokt Anderlecht zich nog voorbij tienkoppig Seraing? (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 3de speeldag Jupiler Pro League • RSCA op zoek naar eerste zege • Aftrap: 18u30 • Lotto Park [naar artikel]

4. Tienkoppig Seraing houdt lang stand in Anderlecht, maar paars-wit pakt uiteindelijk wel (ruime) eerste competitiezege (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

De kop is eraf voor Anderlecht in de Jupiler Pro League. Paars-wit rekende vanavond eenvoudig af met een tienkoppig Seraing: 3-0. Het duurde wel tot diep in de tweede helft voor paars-wit zijn overwicht omzette in goals. Die kwamen van de voeten van Kiese Thelin, Gómez en Amuzu. [naar artikel]

5. Tienkoppig KV Oostende mee aan de leiding nadat het scheve situatie rechtzet in spektakelduel tegen Seraing (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een bijzonder hectische wedstrijd heeft KV Oostende op Seraing de drie punten gepakt. Ondanks een achterstand halverwege én een uitsluiting gaat de kustploeg na vier speeldagen samen met Union aan de leiding. [naar artikel]

6. LIVE. Wat een ommekeer! Tienkoppig Union speelt Seraing hélemaal weg en gaat van 0-2 naar 3-2 (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 11de speeldag • Aftrap: 16u15 • Stade Joseph Marien • Union staat derde (19 punten), Seraing dertiende (12) [naar artikel]

7. Tienkoppig Union recht de rug in de tweede helft en wint duel der promovendi oververdiend met 4-2 van Seraing (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Union heeft zaterdagmiddag na een spectaculaire wedstrijd de drie punten thuisgehouden tegen Seraing. Union stond aan de rust met een mannetje minder nochtans 0-2 achter, maar Kaoru Mitoma ontbond in de tweede helft zijn duivels en lag met een hattrick aan de basis van de 4-2 overwinning. [naar artikel]

8. LIVE. Bij Seraing gaan ze opnieuw de mist in, Vanzeir profiteert en zet tienkoppig Union op 0-2 (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade du Pairay • Speeldag 22 [naar artikel]

9. EINDE. Tienkoppig Union geeft zege niet meer weg tegen Seraing: leider wint met 0-4 en staat weer 7 punten los (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het gegeven was speciaal. Seraing en Union moesten drie dagen na de eerste helft (0-2) de tweede helft afwerken. Seraing begon gretig, maar Teuma en Undav deden het net vanaf de stip trillen en zo was de wedstrijd beslist. De voorsprong van de competitieleider blijft zeven punten. [naar artikel]

10. Tienkoppig Union geeft zege niet meer weg tegen Seraing: leider wint met 0-4 en staat weer 7 punten los (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)